<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
rychla.zelva
|
Předmět: Sibiřská kočka Přitlapkováno: 9. 4. 2006 0:11:56 |
|
|
Chtěla jsem se zeptat jake barevné varianty ma Sibiřská kočka??
Naposledy upravil rychla.zelva dne 12. 4. 2006 19:40:07, celkově upraveno 1 krát |
|
|
Odpovědět
|
|
CRASH, CZ
|
Předmět: Re: Sibiřská kočka Přitlapkováno: 9. 4. 2006 12:34:02 |
|
|
rychla.zelva napsal: | Chtěla jsem se zeptat jake barevné varianty na Sibiřská kočka?? |
Dobrý den,
sibiřské kočky mohou mít jakoukoli barvu srsti. Vzácné zbarvení u tohoto plemene je typ van a také bílé zbarvení se vyskytuje je zřídka.
Priatka _________________ CRASH, CZ
Chovatelská stanice britských koček |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: Sibiřská kočka Přitlapkováno: 9. 4. 2006 18:30:13 |
|
|
CRASH, CZ napsal: | rychla.zelva napsal: | Chtěla jsem se zeptat jake barevné varianty na Sibiřská kočka?? |
Dobrý den,
sibiřské kočky mohou mít jakoukoli barvu srsti. Vzácné zbarvení u tohoto plemene je typ van a také bílé zbarvení se vyskytuje je zřídka.
Priatka |
Není pravda že sibřská kočka může mít jakoukoliv barvu. Sibiřské kočky se chovají v přírodních barvách - černé, modré, červené, krémové, černě želvovinové a modře želvovinové. Tyto barvy mohou být i s kresbou, se stříbrem nebo v kombinaci s bílou. Nejsou uznané v barvě čokoládové, lilové, skořicové a plavé, FIFe neuznává ani variety s odznaky (o jejich uznání se snad jedná). |
|
|
Odpovědět
|
|
CRASH, CZ
|
Předmět: Re: Sibiřská kočka Přitlapkováno: 9. 4. 2006 19:03:58 |
|
|
Anonymous napsal: | CRASH, CZ napsal: | rychla.zelva napsal: | Chtěla jsem se zeptat jake barevné varianty na Sibiřská kočka?? |
Dobrý den,
Priatka |
Není pravda že sibřská kočka může mít jakoukoliv barvu. Sibiřské kočky se chovají v přírodních barvách - černé, modré, červené, krémové, černě želvovinové a modře želvovinové. Tyto barvy mohou být i s kresbou, se stříbrem nebo v kombinaci s bílou. Nejsou uznané v barvě čokoládové, lilové, skořicové a plavé, FIFe neuznává ani variety s odznaky (o jejich uznání se snad jedná). |
Dotaz se obracel jaké barevné varianty může mít sibiřská kočka. Nikoli jké barevné variety jsou uznané FIFé.
Priatka _________________ CRASH, CZ
Chovatelská stanice britských koček |
|
|
Odpovědět
|
|
rychla.zelva
|
Předmět: Re: Sibiřská kočka Přitlapkováno: 20. 4. 2006 21:50:45 |
|
|
CRASH, CZ napsal: | Anonymous napsal: | CRASH, CZ napsal: | rychla.zelva napsal: | Chtěla jsem se zeptat jake barevné varianty na Sibiřská kočka?? |
Dobrý den,
Priatka |
Dotaz se obracel jaké barevné varianty může mít sibiřská kočka. Nikoli jké barevné variety jsou uznané FIFé.
Priatka |
CRASH - Nejdříve si přečtěte na co se lidé ptají a pak se teprve s někým hádejte.. Můj dotaz byl na to jaké barevné varianty MÁ Sibiřská kočka ne které MŮŽE mít..
Všem vám velice děkuji za vaše odpovědi |
|
|
Odpovědět
|
|
Eva Iltisová
|
Předmět: sibiřská kočka Přitlapkováno: 11. 7. 2006 0:08:35 |
|
|
Nevím, ale z vaší reakce na odpovědi na mě dýchlo maličko nepochopení. Je několik světových felinologických organizací, které sibiřskou kočku uznaly. Každá ale má jiná pravidla . Tedy nejen že každá neuznává stejné barevné variety, ale i v jiných bodech se standarty jednotlivých organizací liší.
Vzhledem k tomu, že u nás je FIFe nejprestižnější z nich, dostal jste vcelku rozumné, vystihující odpovědi.A pokud jde o váš dotaz, jakou barvu má sibiřská kočka, při troše puntičkaření a striktní odpovědi na to, jak jste položil otázku lze napsat JAKOUKOLI. |
|
|
Odpovědět
|
|
|