hryzenie
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
viera
|
Předmět: hryzenie Přitlapkováno: 2. 10. 2015 9:31:55 |
|
|
dobry deň..len chcem poprosiť o radu ako zabraniť trojmesačnému mačiatku aby nás hrýzlo..správa sa ako malinký tiger,,,,trošku ju pokváčem za srsť,ale nejak to na ňu neplatí..či to prejde samé?diky |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 10. 2015 19:24:57 |
|
|
Dobrý den, koťata si hrají a všechno zkoumají, a kousání k tomu asi patří. Já jsem to řešil tím, že po prvním kousnutí končila hra. Prostě jsem šel pryč. Mám pocit, že pokud kousání akceptujete, bude to pro kotě (a pak i kočku?) normální, což by asi být nemělo. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
viera
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 10. 2015 17:04:39 |
|
|
Lísinka napsal: | To je pouze hra,ne projev agrese.Jako každé mládě se potřebuje vyblbnout a protože kočka je malý tygr používá zuby a drápky.
Můžete zkusit stříknout na kotě trochu vody když má zrovna divokou náladu ale v žádném případě ho fyzicky netrestejte,nezavírejte apod.U koček to stejně nemá efekt navíc by vás začalo mít za nepřítele. | dakujem,už začina reagovať na podobne čo plati na našho psa..že,, fuj " |
|
|
Odpovědět
|
|
viera
|
Předmět: Re: hryzenie Přitlapkováno: 24. 10. 2015 1:31:50 |
|
|
viera napsal: | dobry deň..len chcem poprosiť o radu ako zabraniť trojmesačnému mačiatku aby nás hrýzlo..správa sa ako malinký tiger,,,,trošku ju pokváčem za srsť,ale nejak to na ňu neplatí..či to prejde samé?diky | ..dakujem vam,naša mačička akoby vedela,že ju ohovaram,nejak sa z nej behom tyždňa stal poklad čo už hryzie len vynimočne |
|
|
Odpovědět
|
|
|