Pomoc koťátku
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Bacon 14
|
Předmět: Pomoc koťátku Přitlapkováno: 30. 1. 2016 20:39:00 |
|
|
Krásný den, nedávno jsem se s přítelem rozhodla že si pořídíme koťátko a pak přišla nařadu rozhodující otázka zda-li koťe adoptovat, koťe z ChS a nebo kotě pres inzerat. Docela dlouho jsme uvažovali o koťeti s pp z chovne stanice, ale pak mi kamaradka vyprávěla o tom jak u jeji babicky na chalupě każdý koťata po narození topi, nebo s nimi hazí o zem. V tu chvíli mě napadlo vzít si kote, které to potřebuje a zachranime mu tím život. Touto cestou bych se chtela zeptat jestli někdo nemá kotě (klidně malé, ktere se musí dokrmovat ) a nechce ho tak bych se ho ráda ujala a poskytla mu spokojený život. Jsem z Prahy. |
|
|
Odpovědět
|
|
Milos 15
|
Předmět: Re: Pomoc koťátku Přitlapkováno: 9. 5. 2016 13:17:59 |
|
|
Bacon 14 napsal: | Krásný den, nedávno jsem se s přítelem rozhodla že si pořídíme koťátko a pak přišla nařadu rozhodující otázka zda-li koťe adoptovat, koťe z ChS a nebo kotě pres inzerat. Docela dlouho jsme uvažovali o koťeti s pp z chovne stanice, ale pak mi kamaradka vyprávěla o tom jak u jeji babicky na chalupě każdý koťata po narození topi, nebo s nimi hazí o zem. V tu chvíli mě napadlo vzít si kote, které to potřebuje a zachranime mu tím život. Touto cestou bych se chtela zeptat jestli někdo nemá kotě (klidně malé, ktere se musí dokrmovat ) a nechce ho tak bych se ho ráda ujala a poskytla mu spokojený život. Jsem z Prahy. |
Zjistim |
|
|
Odpovědět
|
|
|