kočka se schovává a cuká

| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| paurinka 

| 

| Předmět: kočka se schovává a cuká 
  Přitlapkováno: 10. 2. 2016 18:44:44 |   |  
				| 
 |  
				| Moje kočička se začala chovat divně... Vyskočí jako by se něčeho lekla, běží se někam schovat, cuká kožíškem a poté si začne olizovat přední i zadní tlapky. Dělá to cca 3 dny, dnes už o něco méně. Podle diskuzí zde jsem kontrolovala jestli nemá blešku (i když bydlí v bytě se svým bráškou tak mi to přišlo nesmyslné) a blešku nemá!!! Dnes jsem volala veterináři a ten mi řekl, že začala mrouskat. Je ji teprve 5 měsíců... ale pravda je, že i kocourek začal "vrkat" a vyluzuje zvláštní zvuky... Stále chodí oba kolem sebe a očuchávají si zadečky... Dokonce jsem se dozvěděla, že venkovní kočičky u nás v práci jsou také zmatené a už mrouskaji a kocouři je nahání (prý je to tím počasím). Myslíte že mohla opravdu začít mrouskat a ten pověstný jekot teprve přijde? Jsme za týden objednáni s obouma na kastraci... Děkuji za rady  |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| gwen 

| 

| Předmět: Re: kočka se schovává a cuká 
  Přitlapkováno: 10. 2. 2016 18:48:16 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | paurinka napsal: |  	  | Moje kočička se začala chovat divně... Vyskočí jako by se něčeho lekla, běží se někam schovat, cuká kožíškem a poté si začne olizovat přední i zadní tlapky. Dělá to cca 3 dny, dnes už o něco méně. Podle diskuzí zde jsem kontrolovala jestli nemá blešku (i když bydlí v bytě se svým bráškou tak mi to přišlo nesmyslné) a blešku nemá!!! Dnes jsem volala veterináři a ten mi řekl, že začala mrouskat. Je ji teprve 5 měsíců... ale pravda je, že i kocourek začal "vrkat" a vyluzuje zvláštní zvuky... Stále chodí oba kolem sebe a očuchávají si zadečky... Dokonce jsem se dozvěděla, že venkovní kočičky u nás v práci jsou také zmatené a už mrouskaji a kocouři je nahání (prý je to tím počasím). Myslíte že mohla opravdu začít mrouskat a ten pověstný jekot teprve přijde? Jsme za týden objednáni s obouma na kastraci... Děkuji za rady  | 

Jestliže nechcete mít koťátka, tak bych neváhala a oddělila je. Jaro je pro mrouskání jako stvořené.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| paurinka 

| 

| Předmět: Re: kočka se schovává a cuká 
  Přitlapkováno: 10. 2. 2016 19:01:40 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | gwen napsal: |  	  |  	  | paurinka napsal: |  	  | Moje kočička se začala chovat divně... Vyskočí jako by se něčeho lekla, běží se někam schovat, cuká kožíškem a poté si začne olizovat přední i zadní tlapky. Dělá to cca 3 dny, dnes už o něco méně. Podle diskuzí zde jsem kontrolovala jestli nemá blešku (i když bydlí v bytě se svým bráškou tak mi to přišlo nesmyslné) a blešku nemá!!! Dnes jsem volala veterináři a ten mi řekl, že začala mrouskat. Je ji teprve 5 měsíců... ale pravda je, že i kocourek začal "vrkat" a vyluzuje zvláštní zvuky... Stále chodí oba kolem sebe a očuchávají si zadečky... Dokonce jsem se dozvěděla, že venkovní kočičky u nás v práci jsou také zmatené a už mrouskaji a kocouři je nahání (prý je to tím počasím). Myslíte že mohla opravdu začít mrouskat a ten pověstný jekot teprve přijde? Jsme za týden objednáni s obouma na kastraci... Děkuji za rady  | 

Jestliže nechcete mít koťátka, tak bych neváhala a oddělila je. Jaro je pro mrouskání jako stvořené.
 | 

Děkuji za odpověď, jen s tím oddělením si nejsem jistá... Jsou spolu od narození a nikdy nebyli odděleni. Myslím, že by se bez sebe zbláznili
  budu doufat, že to do týdne nestihnou i když jsem četla, že  vykastrovat se může i čerstvě oplodněná kočička... Je to hrozné rozhodování... |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Andrea Klegová 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 10. 2. 2016 21:51:45 |   |  
				| 
 |  
				| Riskovať , že mačka ostane kotná, to nerobte - nechcených mačiek je viac, ako dosť. Oddeliť ich určite treba apson po dobru  mrouskání, ak to mrouskání je . Lepšie by to veterinár posúdil osobne, nie cez telefon - prípadne  by ju hned mohol vyšetriť  a objednať na sterilizáciu.
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

|  |