kočka se schovává a cuká
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
paurinka
|
Předmět: kočka se schovává a cuká Přitlapkováno: 10. 2. 2016 18:44:44 |
|
|
Moje kočička se začala chovat divně... Vyskočí jako by se něčeho lekla, běží se někam schovat, cuká kožíškem a poté si začne olizovat přední i zadní tlapky. Dělá to cca 3 dny, dnes už o něco méně. Podle diskuzí zde jsem kontrolovala jestli nemá blešku (i když bydlí v bytě se svým bráškou tak mi to přišlo nesmyslné) a blešku nemá!!! Dnes jsem volala veterináři a ten mi řekl, že začala mrouskat. Je ji teprve 5 měsíců... ale pravda je, že i kocourek začal "vrkat" a vyluzuje zvláštní zvuky... Stále chodí oba kolem sebe a očuchávají si zadečky... Dokonce jsem se dozvěděla, že venkovní kočičky u nás v práci jsou také zmatené a už mrouskaji a kocouři je nahání (prý je to tím počasím). Myslíte že mohla opravdu začít mrouskat a ten pověstný jekot teprve přijde? Jsme za týden objednáni s obouma na kastraci... Děkuji za rady |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Re: kočka se schovává a cuká Přitlapkováno: 10. 2. 2016 18:48:16 |
|
|
paurinka napsal: | Moje kočička se začala chovat divně... Vyskočí jako by se něčeho lekla, běží se někam schovat, cuká kožíškem a poté si začne olizovat přední i zadní tlapky. Dělá to cca 3 dny, dnes už o něco méně. Podle diskuzí zde jsem kontrolovala jestli nemá blešku (i když bydlí v bytě se svým bráškou tak mi to přišlo nesmyslné) a blešku nemá!!! Dnes jsem volala veterináři a ten mi řekl, že začala mrouskat. Je ji teprve 5 měsíců... ale pravda je, že i kocourek začal "vrkat" a vyluzuje zvláštní zvuky... Stále chodí oba kolem sebe a očuchávají si zadečky... Dokonce jsem se dozvěděla, že venkovní kočičky u nás v práci jsou také zmatené a už mrouskaji a kocouři je nahání (prý je to tím počasím). Myslíte že mohla opravdu začít mrouskat a ten pověstný jekot teprve přijde? Jsme za týden objednáni s obouma na kastraci... Děkuji za rady |
Jestliže nechcete mít koťátka, tak bych neváhala a oddělila je. Jaro je pro mrouskání jako stvořené. |
|
|
Odpovědět
|
|
paurinka
|
Předmět: Re: kočka se schovává a cuká Přitlapkováno: 10. 2. 2016 19:01:40 |
|
|
gwen napsal: | paurinka napsal: | Moje kočička se začala chovat divně... Vyskočí jako by se něčeho lekla, běží se někam schovat, cuká kožíškem a poté si začne olizovat přední i zadní tlapky. Dělá to cca 3 dny, dnes už o něco méně. Podle diskuzí zde jsem kontrolovala jestli nemá blešku (i když bydlí v bytě se svým bráškou tak mi to přišlo nesmyslné) a blešku nemá!!! Dnes jsem volala veterináři a ten mi řekl, že začala mrouskat. Je ji teprve 5 měsíců... ale pravda je, že i kocourek začal "vrkat" a vyluzuje zvláštní zvuky... Stále chodí oba kolem sebe a očuchávají si zadečky... Dokonce jsem se dozvěděla, že venkovní kočičky u nás v práci jsou také zmatené a už mrouskaji a kocouři je nahání (prý je to tím počasím). Myslíte že mohla opravdu začít mrouskat a ten pověstný jekot teprve přijde? Jsme za týden objednáni s obouma na kastraci... Děkuji za rady |
Jestliže nechcete mít koťátka, tak bych neváhala a oddělila je. Jaro je pro mrouskání jako stvořené. |
Děkuji za odpověď, jen s tím oddělením si nejsem jistá... Jsou spolu od narození a nikdy nebyli odděleni. Myslím, že by se bez sebe zbláznili budu doufat, že to do týdne nestihnou i když jsem četla, že vykastrovat se může i čerstvě oplodněná kočička... Je to hrozné rozhodování... |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 2. 2016 21:51:45 |
|
|
Riskovať , že mačka ostane kotná, to nerobte - nechcených mačiek je viac, ako dosť. Oddeliť ich určite treba apson po dobru mrouskání, ak to mrouskání je .
Lepšie by to veterinár posúdil osobne, nie cez telefon - prípadne by ju hned mohol vyšetriť a objednať na sterilizáciu. |
|
|
Odpovědět
|
|
|