<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Lukáš Víta
|
Předmět: Ztracený Kocourek. Přitlapkováno: 23. 5. 2016 20:14:04 |
|
|
Dobrý den, jmenuji se Lukáš Víta a je mi 14 let.
Můj Kocourek Garfield (7 měsícu-9 měsícu)
Chtěl bych se prosím vás zeptat, utekl mi kocurek už je to tento čtvrtek 3 týdny, nevím co dělat. Hledali jsme ho s rodiči v okolí, protože nám je jasné že šel za kočkami.( Nestihli jsme ho vykastrovat, bohužel paní veter. říkala že je moc brzy) "Sousedi" v okolí říkali že ho výdají a že se nedá chytit, sám sem ho včera viděl ale utekl mi. Nevím co mám dělat, je to pro mě dlouhá doba ... Myslíte že mám prostě čekat až se vrátí? nebo co mám popř. Dělat?
Je to pro mě velice důležité kocourek mi pomohl z nejhoršího, co se s psychikou týče. ( konkrétně vykradení domu )
Všem moc děkuji, omlouvám se za chyby.
Budu rád když mi dolu napíšete rady, nazory apod.
Pěkný zbytek večera |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Re: Ztracený Kocourek. Přitlapkováno: 23. 5. 2016 20:23:30 |
|
|
Lukáš Víta napsal: | Dobrý den, jmenuji se Lukáš Víta a je mi 14 let.
Chtěl bych se prosím vás zeptat, utekl mi kocurek už je to tento čtvrtek 3 týdny, nevím co dělat. Hledali jsme ho s rodiči v okolí, protože nám je jasné že šel za kočkami.( Nestihli jsme ho vykastrovat, bohužel paní veter. říkala že je moc brzy) "Sousedi" v okolí říkali že ho výdají a že se nedá chytit, sám sem ho včera viděl ale utekl mi. Nevím co mám dělat, je to pro mě dlouhá doba ... Myslíte že mám prostě čekat až se vrátí? nebo co mám popř. Dělat?
Je to pro mě velice důležité kocourek mi pomohl z nejhoršího, co se s psychikou týče. ( konkrétně vykradení domu )
Pěkný zbytek večera |
Dobrý večer Lukáši,
existují odchytové klece. Nevím, jestli v blízkosti máte někoho, kdo by ji měl (útulek), zkuste se pozeptat. Myslím, že by vám ji i půjčili a dali rady, jak na to. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
|
|
Odpovědět
|
|
Lukáš Víta
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 5. 2016 14:42:05 |
|
|
Moc děkuji, ty rady vše co je tam napsáno jsem zkoušel ..
Budu doufat že se Garfa, vrátí v pohodě.
Jen je mi divné že když mě videl, že prostě utekl ..
-----------------------
Já mu nikdy nic špatného neudělal, ano občas jsem na něj byl zlý, když se někde v domě "....." a podobné věci jinak nic. Snad se mi kocourek vrátí :-/( |
|
|
Odpovědět
|
|
Lukáš Víta
|
Předmět: Re: Ztracený Kocourek. Přitlapkováno: 24. 5. 2016 14:45:33 |
|
|
gwen napsal: | Lukáš Víta napsal: | Dobrý den, jmenuji se Lukáš Víta a je mi 14 let.
Pěkný zbytek večera |
Dobrý večer Lukáši,
existují odchytové klece. Nevím, jestli v blízkosti máte někoho, kdo by ji měl (útulek), zkuste se pozeptat. Myslím, že by vám ji i půjčili a dali rady, jak na to. |
Dobrý den, Bydlím v Městysu Luka nad Jihlavou, nevím tedy jestli tu něco takového je ale děkuji. Chtěl bych jen napsat že kocourek zatím neodešel moc daleko od Pole na ktery byl zvykli chodit, a ktere je hned na proti Baráku
----------------
+ momentálně se pohybuje na rozestavěném Koupališti, kde to pro něj není zrovna bezpečné, ale je to tam pro něj ráj měl vždy vodu rád.
Snad se mi kocurek vrátí :-/ |
|
|
Odpovědět
|
|
Aristokočka
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 5. 2017 12:17:05 |
|
|
honem si půjčte ten sklopec, je třeba být někde poblíž, ne moc blízko. ale až zaklapne, je třeba zkontrolovat, kdo se tam chytil. Moc držím palce, hlavně že víte, kde je. je ale třeba jednat rychle. |
|
|
Odpovědět
|
|
|