Škrabadlo
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Anna :D
|
Předmět: Škrabadlo Přitlapkováno: 11. 6. 2016 11:46:50 |
|
|
Dobrý den
Naše kočka používá místo škrabadla koberec
Budu vděčná za jakoukoli radu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 6. 2016 17:20:26 |
|
|
Dobrý den, nevím, jak to přesně vypadá u vás, ale moji kočičáci si občas našli nějaký konec koberce, který vedl někam, kam se ne vždy smí, a tam škrábali, až z toho šly nitě, a pak to bylo ještě zajímavější, a tak to tahali víc a víc. Pokud se jedná o něco podobného, tak jediným řešením bylo vždycky cancoury ustříhat a všechno zajistit tak, aby tam nebylo nic (pro kočky) zajímavého (škrábání se z koberce přeneslo někdy na dveře ).
Pokud jde o kotě, možná ještě teprve zkouší, co a jak se dá. Koťata jsem se snažil naučit na škrabadlo a vyšlo to, kromě pár excesů (zadní strana gauče a zmíněný koberec pode dveřmi) to funguje dodnes. Stačilo to předvést a pak to šlo samo, ale vím, že spousta lidí používá něco, čím kočky na škrabadlo lákají a "odpuzují je" z míst, kde by škrábat neměly (použít tam něco, co je kočkám nepříjemné).
Dejte vědět, jestli jste na něco přišla, co by fungovalo, a jak se to vyvíjí. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
wanesaa
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 6. 2016 12:50:51 |
|
|
No to je těžký,já mám dvě kočky,kocour využívá jedině škrabadla a kočka jak škrabadla,tak koberec...je to prostě potvora a odnaučit jí to nejde... |
|
|
Odpovědět
|
|
|