Krmení syrovým masem
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Rockbaby
|
Předmět: Krmení syrovým masem Přitlapkováno: 8. 1. 2016 9:48:20 |
|
|
Zdravíčko
je tu někdo kdo u koček praktikuje pouze krmení BARFem? Já mám doma dva briťáky a granule prostě nepozřeli, ani když jsem je držela několik dní o hladu Kapsičky taky nežerou a na konzervách by mi zdechli. Tudíž jsem si načetla a naštudovala spoustu věcí o BARFu a začla jsem krmit pouze syrovým masem + doplňky stravy (vitamíny,minerály atd.) + občas konzerva nebo paštika na chuť nebo když zapomenu na maso Stejně by mne zajímalo, jaké s tím máte zkušenosti, zda krmíte a přesně čím? |
|
|
Odpovědět
|
|
TerezaU
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 9. 2016 11:43:41 |
|
|
Taky krmim syrovým masem. Zasyti je to nejlépe a hlavně v tom není mouka a sůl jako v kapsickach, konzervách. Jako taky občas na chuť dostanou ale jsou po tom hladový.
Jinak děláme jim směs srdce,jazyk,kureci,veprovy, a přes zimu i ledviny a jatra ( v létě to rychlé smrdí) |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 9. 2016 9:57:23 |
|
|
Na kŕmenie výlučne surovým mäsom je mnoho názorov. Nie je úplne ideálna pre kastrátov, nakoľko je to veľmi veľký prísun bielkovín, čo zrovna ideálne pre kastráta nie je.
Mám veľké šťastie, že hoci majú surové mäso takmer denne, jedia aj granule a konzervovanú, samozrejme, kvalitnú, stravu |
|
|
Odpovědět
|
|
|