<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Toníček
|
Předmět: Kocourek prosí o lidské jídlo Přitlapkováno: 6. 10. 2016 9:55:14 |
|
|
Dobrý den všem,
Nevím zda to sem patří, ale zkusím to. Mám doma kocourka u útulku a má necelé 4 měsíce. Když jím jídlo tak kocourek sedne k židli a mňouká a prosí o moje jídlo a i se sápe na mě. A přitom má v misce svoje granulky a dělá to i když zrovna dojedl a já mám ještě jídlo na stole. Poradil by mi někdo co vlastně kocourek chce nebo jak ho odnaučit prosení o jídlo.
Předem děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
viera
|
Předmět: Re: Kocourek prosí o lidské jídlo Přitlapkováno: 6. 10. 2016 10:01:04 |
|
|
Toníček napsal: | Dobrý den všem,
Nevím zda to sem patří, ale zkusím to. Mám doma kocourka u útulku a má necelé 4 měsíce. Když jím jídlo tak kocourek sedne k židli a mňouká a prosí o moje jídlo a i se sápe na mě. A přitom má v misce svoje granulky a dělá to i když zrovna dojedl a já mám ještě jídlo na stole. Poradil by mi někdo co vlastně kocourek chce nebo jak ho odnaučit prosení o jídlo.
Předem děkuji. | ...tak ak toto dokážete ,dajte recept,celé osadenstvo MK vam zrejme bude vdačne ešte som nemala mačku či psa ,čo by nežiadalo ludske jedlo a kedže nie som macocha ,rada sa podelim..trošku aspoň,,,aj moje maju všade granulky,konzervu aj kapsičky a predsa miluju moje raňajky,hoci len kusok masloveho rohliku |
|
|
Odpovědět
|
|
wanesaa
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 10. 2016 11:25:46 |
|
|
Kocourek byl asi na naše "lidské" jídlo zvyklý ,když je z útulku.Pokud by mu to nějak neublížilo,tak bych mu trochu dala.Já jsem měla kočku britku bílou s modrýma očima ,krásná ,ta chodila ven,lovila ptáky,myši a jedla taky naše jídlo ale bylo to tím,že jí to strkala malá dcera ,kočka třeba milovala brambůrky,čokoládu(které by fakt kočka neměla) ale já jsem jí dávala skoro denně namleté ryby čerstvé nebo i živé pstruhy od nás z rybářství a dožila se 22 let!Teď mám dvě umazlené orientálky z chovných stanic,ty se mi na rybu vykašlou,moje jídlo je nezajímá,jen to přijdou očichat když jím ale nic nechtějí jen ty svý granule,kapsičky,syrové maso..... |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 10. 2016 22:01:21 |
|
|
Dobrý den, čtyř měsíční kocourek je mladý a myslím, že tam jde o to, jak nastavíte pravidla - když nic nebude dostávat, nebude to pak časem ani zkoušet (snad).
Moji kočičáci vlastně nikdy nic u stolu nedostávali, měli v mističce předtím, než jsme šli jíst, takže ani nikdy moc neloudili. Výjimkou je snaha dojídat jogurt, lákadlem je také šunka na pečivu - to někdy byla příležitost k loupeži
Jinak opravdu pozor, ne vše, co jíme, je pro kočky bezpečné - více tady: http://www.modrykocour.cz/rady/prakticke-rady/potraviny-pro-kocky-nevhodne _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
|