Označení koťat po porodu
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
HaMiska
|
Předmět: Označení koťat po porodu Přitlapkováno: 2. 1. 2017 19:57:30 |
|
|
Ahoj narodila se nám čtyři krásná a zdravá koťata rasy Sphynx, ale mám problém s jejich rozeznáním. Jelikož taťka je celý růžový a mamka v podstatě taky s trochou šedých fleků jsou všechna koťata jak jinak než růžová. Potřebovala bych je nějak označit, ale nějak je obvazovat mašlemi nebo po nich malovat fixy moc nechci (nechci je ani udusit, ani otrávit maminu). Poradíte prosím? |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Re: Označení koťat po porodu Přitlapkováno: 2. 1. 2017 20:28:21 |
|
|
HaMiska napsal: | Ahoj narodila se nám čtyři krásná a zdravá koťata rasy Sphynx, ale mám problém s jejich rozeznáním. Jelikož taťka je celý růžový a mamka v podstatě taky s trochou šedých fleků jsou všechna koťata jak jinak než růžová. Potřebovala bych je nějak označit, ale nějak je obvazovat mašlemi nebo po nich malovat fixy moc nechci (nechci je ani udusit, ani otrávit maminu). Poradíte prosím? |
Dobrý večer,
kamarádka mi poradila buď tu mašličku, ale pak mi řekla, co trochu laku, maličko na drápek? |
|
|
Odpovědět
|
|
HaMiska
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 1. 2017 21:58:31 |
|
|
S tím lakem bych si moc nezahrávala. Přece jenom to smrdí jak blázen i dlouho po zaschnutí. Nad mašlí budu přemýšlet, ale taky se mi to moc nelíbí. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 1. 2017 9:06:59 |
|
|
Já tedy vím taky jen o tom laku na nehty na drápek, určitě stačí malinko. Vím o zahraničním chovateli, který to tak dělá.
S mašličkou bych si nezahrával, tam se může někdo zamotat, zachytit, spolknout... a problém je na světě. To se s drápkem nestane _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Andrea Klegová
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 1. 2017 10:25:42 |
|
|
Kocúrikov od mačiek rozoznáte ľahko, takže stačí označiť z každého pohlavia len niektoré mačiatka. Miesto laku stačí použiť permanentnú fixku - zaschne okamžite |
|
|
Odpovědět
|
|
|