Animonda Carny 200 gr / 400 gr - je v nich rozdíl?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Megan
|
Předmět: Animonda Carny 200 gr / 400 gr - je v nich rozdíl? Přitlapkováno: 5. 2. 2017 10:38:51 |
|
|
Liší se nějak obsah konzerv Animonda Carny podle gramáže?
Mám dobrou zkušenost s těmi 200 gramovými, zkusila bych i ty 400 gramové, ale nemám je kde jednotlivě koupit na zkoušku, musela bych je objednat, tak abych jen nevyhodila peníze. Jedna z čičin je dost zmlsaná a jen tak s něčím se nespokojí.... |
|
|
Odpovědět
|
|
Divelvet
|
Předmět: Re: Animonda Carny 200 gr / 400 gr - je v nich rozdíl? Přitlapkováno: 22. 3. 2017 0:25:39 |
|
|
Megan napsal: | Liší se nějak obsah konzerv Animonda Carny podle gramáže?
Mám dobrou zkušenost s těmi 200 gramovými, zkusila bych i ty 400 gramové, ale nemám je kde jednotlivě koupit na zkoušku, musela bych je objednat, tak abych jen nevyhodila peníze. Jedna z čičin je dost zmlsaná a jen tak s něčím se nespokojí.... |
Kupuji oboje gramáže jak 200g tak i 400g a žádný rozdíl v nich nevidím.Je to jen větší balení,někdy beru i 800g.Kočkám chutnají všechny stejně.Myslím,že se nemáte čeho bát. |
|
|
Odpovědět
|
|
terezakoupa
|
Předmět: Re: Animonda Carny 200 gr / 400 gr - je v nich rozdíl? Přitlapkováno: 24. 3. 2017 12:45:31 |
|
|
Megan napsal: | Liší se nějak obsah konzerv Animonda Carny podle gramáže?
Žádný rozdíl by v nich být neměl. Zkoušela jsem oboje a zdají se být identické až na objem... |
|
|
Odpovědět
|
|
|