<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
sendreivinetu
|
Předmět: Ohryzávání konce ocásku Přitlapkováno: 21. 3. 2017 18:54:17 |
|
|
Dobrý večer.Máme dvouletého kocourka Canadské sfingy,před nedávnem si začal ohryzávat konec ocásku až do krve.Tak jsme navštívili veterináře,zkoušeli jsme antibiotika a mast,ale nepomohlo to.Tak nám navrhnul,zkrátit ocásek stím,že by to mohla být sněť.Po operaci se mu ocásek krásně zahojil,byli jsme šťastní,ale netrvalo to ani čtrnáct dní a ocásek si opět ohryzává,jsme z toho nešťastní a proto vám píši o radu,co by se dalo stím dělat,aby se nemusel ocásek celý amputovat.Děkuji předem za jakoukoliv radu,která by nám pomohla. |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Re: Ohryzávání konce ocásku Přitlapkováno: 21. 3. 2017 19:00:37 |
|
|
sendreivinetu napsal: | Dobrý večer.Máme dvouletého kocourka Canadské sfingy,před nedávnem si začal ohryzávat konec ocásku až do krve.Tak jsme navštívili veterináře,zkoušeli jsme antibiotika a mast,ale nepomohlo to.Tak nám navrhnul,zkrátit ocásek stím,že by to mohla být sněť.Po operaci se mu ocásek krásně zahojil,byli jsme šťastní,ale netrvalo to ani čtrnáct dní a ocásek si opět ohryzává,jsme z toho nešťastní a proto vám píši o radu,co by se dalo stím dělat,aby se nemusel ocásek celý amputovat.Děkuji předem za jakoukoliv radu,která by nám pomohla. |
Dobrý den,
já jsem tedy neslyšela, že by to šlo tak daleko, že by se muselo amputovat:O(
Napadly mě dvě věci. Jestli to není třeba nějaký stresový chování- jestli se něčeho nebojí anebo třeba jestli to není z nudy(možná blbý příklad, ale děti si z nudy nebo ze strachu koušou nehty)
Taky mě tedy napadl nějaký problém na kůži nebo alergie. |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Re: Ohryzávání konce ocásku Přitlapkováno: 21. 3. 2017 19:02:02 |
|
|
sendreivinetu napsal: | Dobrý večer.Máme dvouletého kocourka Canadské sfingy,před nedávnem si začal ohryzávat konec ocásku až do krve.Tak jsme navštívili veterináře,zkoušeli jsme antibiotika a mast,ale nepomohlo to.Tak nám navrhnul,zkrátit ocásek stím,že by to mohla být sněť.Po operaci se mu ocásek krásně zahojil,byli jsme šťastní,ale netrvalo to ani čtrnáct dní a ocásek si opět ohryzává,jsme z toho nešťastní a proto vám píši o radu,co by se dalo stím dělat,aby se nemusel ocásek celý amputovat.Děkuji předem za jakoukoliv radu,která by nám pomohla. |
Ještě mě napadlo, zkuste napsat do poradny a klidně tam dejte fotku kocourka. Dobrý je třeba dát i fotku do kočkogalerie, kde si všimne více lidí a třeba někdo poradí (když to uvidí) |
|
|
Odpovědět
|
|
sendreivinetu
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 3. 2017 19:11:40 |
|
|
Dobrý večer.Máte pravdu,bude to asi zlozvyk,protože by to neudělal znovu,po tom zkrácení,tím se vlastně vyloučilo napadení snětí.Nevím,možná budu za blbce,ale co kdybych mu ten konec namazal nějakou odpuzující látkou,ale nevím jakou,nemáte stím nějakou zkušenost? Děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
|