Kocour nepije
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
kocour.10
|
Předmět: Kocour nepije Přitlapkováno: 30. 5. 2019 13:09:39 |
|
|
Máme 10 letého kocoura, který vůbec nepije. Veterinář ho opakovaně prohlédl a prohlásil, že je v pořádku. Vyzkoušeli jsme malé misky, velké misky, misky kovové, porcelánové, hliněné... a nic. Krmíme ho pouze taštičkami, občas do nich propašuju lžičku vody. Suché veterinář zakázal (kocour měl jako kotě problém s čůráním). Kočičí mléko nechce, kravského si lízne jen symbolicky. Miluje sladké ovoce, hlavně žlutého melouna a meruňky. Protože je to šťavnaté, občas koupím a dám mu. Kocour je spokojený, ale mě to znervózňuje. Pít by přece jen měl... Máte někdo podobnou zkušenost? Poraďte. |
|
|
Odpovědět
|
|
Reda
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 5. 2019 18:27:45 |
|
|
Dobrý den,
můj kocour nepije vodu od tří let. Měl také problémy s čůráním, tak jsem začala krmit "mokrým" krmením - syrové maso, kapsičky, konzervy. Někdy se napije kravského mléka, ale jen plnotučného. Už je mu také deset a dle výsledků rozboru krve je úplně v pořádku, tak to neřeším. |
|
|
Odpovědět
|
|
Reda
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 5. 2019 17:46:41 |
|
|
Ještě jsem zapomněla napsat, že pít přestal po přechodu na mokrou stravu. |
|
|
Odpovědět
|
|
kocour.10
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 5. 2019 21:54:56 |
|
|
Moc děkuju, hned je mi líp. On na mě veterinář vždycky tak užasle zírá, co že to s tím chudákem kocourem děláme. Pak ho honem prohlídne a usoudí, že nejspíš pije z květináčů... , protože je úplně v pořádku. |
|
|
Odpovědět
|
|
|