<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Maccka
|
Předmět: Bojí se nás naše nové koťátko? Přitlapkováno: 31. 8. 2014 17:36:32 |
|
|
Dobrý večer,
potřebuji poradit s chováním naší kočičky Britney. Má 10 týdnů a doma ji máme 2 týdny. Už máme jednu roční kočičku tak jsme ji chtěli pořídit kamarádku. Ještě pořád si na sebe zvykají, začátky byly hrozné, ale už je to na štěstí lepší. Ale hlavní problém je, že se s námi vůbec nechce mazlit a když ji vezmeme do náruče tak začne hrozně mňoukat ( jako když ji na nože berou ) a chce okamžitě pustit na zem. Dává nám tím něco na jevo? Pořád tomu dáváme čas, že si na nás zvykne, ale je nám to líto, když máme doma takové drobátko a nemůžeme se sním mazlit, ani ho vzít do náruče, prostě žádný kontakt, hned brečí Sad
Prosím o radu. Moc děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Bojí se nás naše nové koťátko? Přitlapkováno: 1. 9. 2014 10:18:12 |
|
|
Vydržet, nejmazlivější kočky jsou takové, po kterých vlastně nikdo mazlení ani nechce. Když jí chvíli necháte, tak ona si začne pro pomazlení chodit ráda. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 9. 2014 19:01:57 |
|
|
Tak jí nechte, když nechce. Čím víc jí budete nutit, tím víc nebude chtít. Já byla taky nešťastná, že se moje kočky nechtěly mazlit. Čím byly starší, tím se mazlí víc a víc. Takže za dva tři roky budete říkat, že máte nechutně umazlenou kočku a bude vás to obtěžovat _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
wanesaa
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 9. 2014 12:50:16 |
|
|
Moje Nelinka se taky neuměla mazlit.A to jsem jí kupovala až v pěti měsících.Od prvního dne se mnou spala v posteli ale nesměla jsem jí vzít do ruky.Denně jsem si s ní hrála,lítala za šňůrkou i míčkama,tak jsem to zkoušela opatrně,jen jsem se otírala o její hlavičku hlavou a za týden poprvé zapnula motor:-)To bylo radosti.Dneska je jí pět let,je na mě vyloženě závislá ale běda,když si jí vezmu do ruky.Přede ale má vyplašený očíčka,vydrží to cca minutu a chce pryč.Ale když si kleknu k ní na zem,tak se o mě otírá a přede,kouká mi zamilovaně do očí...a každou noc spí u mě na polštáři....Jednou za měsíc mi sama přijde do klína,šlape předníma pacičkama a přede....to se ani nehnu,protože to je vzácnost.Zato Samíka mám v klíně pořád,ten byl umazlenej už od koťátka... |
|
|
Odpovědět
|
|
evaherco
|
Předmět: Re: Bojí se nás naše nové koťátko? Přitlapkováno: 21. 11. 2014 20:36:21 |
|
|
Dobrý večer, máme podobné zkušenosti s kočičkou, ale chtělo to čas a vše se spravilo. |
|
|
Odpovědět
|
|
palkovic
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 2. 2016 6:43:04 |
|
|
wanesaa napsal: | Moje Nelinka se taky neuměla mazlit.A to jsem jí kupovala až v pěti měsících.Od prvního dne se mnou spala v posteli ale nesměla jsem jí vzít do ruky.Denně jsem si s ní hrála,lítala za šňůrkou i míčkama,tak jsem to zkoušela opatrně,jen jsem se otírala o její hlavičku hlavou a za týden poprvé zapnula motor:-)To bylo radosti.Dneska je jí pět let,je na mě vyloženě závislá ale běda,když si jí vezmu do ruky.Přede ale má vyplašený očíčka,vydrží to cca minutu a chce pryč.Ale když si kleknu k ní na zem,tak se o mě otírá a přede,kouká mi zamilovaně do očí...a každou noc spí u mě na polštáři....Jednou za měsíc mi sama přijde do klína,šlape předníma pacičkama a přede....to se ani nehnu,protože to je vzácnost.Zato Samíka mám v klíně pořád,ten byl umazlenej už od koťátka... |
Máme kočku a kocoura , kocour závislý na manželce ( anebo naopak), kočka - opatrnější začíná být závislá na mě ( anobo já na ní)a kocour jenom žárlí na dálku... |
|
|
Odpovědět
|
|
BrabencovaD
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 1. 2018 18:36:48 |
|
|
|
|
|
Odpovědět
|
|
Tamy
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 4. 2019 13:46:14 |
|
|
Tak naše Ketynka má to,že nechce nosit a pro pohlazení si musí přijít sama.Necháváme to na ní a vše dobrý.Co jsme měli koťátka od Jessynky tak noví majitelé spokojení,koťátka mazlivá hrava.Ono to chce od narození brát do ruky a hladit drbat a podobné aktivity.Do nového domova se aklimatizovali hned .Hodně záleží na chovateli.Jedno koťátko ihned po narození na mne syčelo-asi 10 minut co bylo na světě-pak to byl největší mazlík.Taky každá kočička má jinou povahu a to se už nedá nic dělat.Přeji hodně trpělivosti s mazlíkem. |
|
|
Odpovědět
|
|
|