<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Haník Anonymní
|
Předmět: boule v bříšku Přitlapkováno: 22. 8. 2005 14:56:35 |
|
|
Ahoj, máme britského kocourka (11 měsíců), který za pár dní má jít na kastraci. Nedávno jsme mu ale objevili na bříšku tvrdou bouli, ne uprostřed, ale spíš u stehýnka. Nevíme co by to mohlo být, veterinář ho sice prohlédne, ale já mám o něj strach Nemohla by to být kýla?A jak se taková kýla u koček léčí? Jen ještě musím připomenout, že vždycky, když skočil z výšky, tak mňoukl, nevím jestli ne bolestí.
Děkuji za Vaše názory[/b] |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: boule v bříšku Přitlapkováno: 23. 8. 2005 6:22:15 |
|
|
To mňouknutí bych neviděla jako bolestí, naši mňoukaj při skákání z výšky taky, vždycky jakoby vymňouknou ....
Nicméně boulička u stehýnka - jde o to, jestli je z boku, nebo už na bříšku ... kdyby byla spíše z boku, tak by to mohla být boulička z očkování. Co se týká kýly u koček, nevím, ale jistotě by vám měl říct veterinář.
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Haník Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 8. 2005 20:27:48 |
|
|
Byl to špek!!!!!!!! Kocour je jen tlustej. Jsem ráda, že mu nic není... |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: špek Přitlapkováno: 30. 8. 2005 22:13:10 |
|
|
Tak to mě rozesmálo:-))) Hlavně ,že je v pohodě |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 10. 2005 12:23:58 |
|
|
Haník napsal: | Byl to špek!!!!!!!! Kocour je jen tlustej. Jsem ráda, že mu nic není... |
I náš Filip (tříletý, kastrovaný) je "špekatej" , (bála jsem se, že má zvětšená játra, protože na jaře byl hodně nemocný). Najeli jsme tedy na Acanu Light a on teď chudák pořád "pláče" hlady a shání něco k snědku.
Ivana |
|
|
Odpovědět
|
|
stokle
Založen: 20.09.2006 Příspěvky: 4 Bydliště: Zámecký Vrch 1396, Liberec 30
|
Předmět: Re: boule v bříšku Přitlapkováno: 20. 9. 2006 20:32:29 |
|
|
Haník napsal: | Ahoj, máme britského kocourka (11 měsíců), který za pár dní má jít na kastraci. Nedávno jsme mu ale objevili na bříšku tvrdou bouli, ne uprostřed, ale spíš u stehýnka. Nevíme co by to mohlo být, veterinář ho sice prohlédne, ale já mám o něj strach Nemohla by to být kýla?A jak se taková kýla u koček léčí? Jen ještě musím připomenout, že vždycky, když skočil z výšky, tak mňoukl, nevím jestli ne bolestí.
Děkuji za Vaše názory[/b] |
ahojky, můžu tě uklidnit ohledně toho mňouknutí, mám doma dva kocourky, a vždycky, když skočí z výšky, mňouknou nebo tak něco S tou boulí bych ale co nejdříve doporučila návštěvu veterináře!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
|