kočičí praváci a leváci
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ivanka (Toby)
|
Předmět: kočičí praváci a leváci Přitlapkováno: 14. 4. 2006 9:43:43 |
|
|
tak jsem si dělala kvízy na modrém kocouřovi a narazila jsem na otázku, zda je víc koček pravotlapkových nebo levotlapkových. Ani jsem nevěděla, že se to u koček rozlišuje. Jak poznám, zda je můj kocourek levák nebo pravák? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: kočičí praváci a leváci Přitlapkováno: 14. 4. 2006 10:03:46 |
|
|
Ivanka (Toby) napsal: | tak jsem si dělala kvízy na modrém kocouřovi a narazila jsem na otázku, zda je víc koček pravotlapkových nebo levotlapkových. Ani jsem nevěděla, že se to u koček rozlišuje. Jak poznám, zda je můj kocourek levák nebo pravák? |
Na ten test jsem taky narazila už na stránkách jednoho útulku ...
http://www.kocici-utulek.cz/files_archiv/060120_prosba.htm
Nicméně jsme ho ani nezkoušeli.
Tak můžete zkusit štěstí vy
K. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Gemma
|
Předmět: pravá, levá Přitlapkováno: 14. 4. 2006 11:43:27 |
|
|
Onehdá na Adélčině webu nějaký maník žádal spolupráci při takovémhle výzkumu a měl na to celé formuláře. Mělo se sledovat, kterou tlapku natáhne kocouř k nabízené mňamce nebo hračce mnohokrát za sebou. Zřejmě tam pak hodí výsledky. _________________ Gemma |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: kočičí praváci a leváci Přitlapkováno: 10. 7. 2006 16:18:17 |
|
|
Ivanka (Toby) napsal: | tak jsem si dělala kvízy na modrém kocouřovi a narazila jsem na otázku, zda je víc koček pravotlapkových nebo levotlapkových. Ani jsem nevěděla, že se to u koček rozlišuje. Jak poznám, zda je můj kocourek levák nebo pravák? |
Je to jednoduché, jestliže má kočka na stráně levé více fousů tak je levák a naopak |
|
|
Odpovědět
|
|
|