| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| rychla.zelva 

| 

| Předmět: Sibiřská kočka 
  Přitlapkováno: 9. 4. 2006 0:11:56 |   |  
				| 
 |  
				| Chtěla jsem se zeptat jake barevné varianty ma Sibiřská kočka?? 
 Naposledy upravil rychla.zelva dne 12. 4. 2006 19:40:07, celkově upraveno 1 krát
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| CRASH, CZ 

| 

| Předmět: Re: Sibiřská kočka 
  Přitlapkováno: 9. 4. 2006 12:34:02 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | rychla.zelva napsal: |  	  | Chtěla jsem se zeptat jake barevné varianty na Sibiřská kočka?? | 

Dobrý den,

sibiřské kočky mohou mít jakoukoli barvu srsti. Vzácné zbarvení u tohoto plemene je typ van a také bílé zbarvení se vyskytuje je zřídka.

Priatka

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Anonymní 

| 

Přitlapkováno: 9. 4. 2006 18:30:13 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | CRASH, CZ napsal: |  	  |  	  | rychla.zelva napsal: |  	  | Chtěla jsem se zeptat jake barevné varianty na Sibiřská kočka?? | 

Dobrý den,

sibiřské kočky mohou mít jakoukoli barvu srsti. Vzácné zbarvení u tohoto plemene je typ van a také bílé zbarvení se vyskytuje je zřídka.

Priatka
 | 
 Není pravda že sibřská kočka může mít jakoukoliv barvu. Sibiřské kočky se chovají v přírodních barvách - černé, modré, červené, krémové, černě želvovinové a modře želvovinové. Tyto barvy mohou být i s kresbou, se stříbrem nebo v kombinaci s bílou. Nejsou uznané v barvě čokoládové, lilové, skořicové a plavé, FIFe neuznává ani variety s odznaky (o jejich uznání se snad jedná).
 |  | 

|  | Odpovědět | 

|  | 

| CRASH, CZ 

| 

Přitlapkováno: 9. 4. 2006 19:03:58 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Anonymous napsal: |  	  |  	  | CRASH, CZ napsal: |  	  |  	  | rychla.zelva napsal: |  	  | Chtěla jsem se zeptat jake barevné varianty na Sibiřská kočka?? | 

Dobrý den,

Priatka
 | 
 Není pravda že sibřská kočka může mít jakoukoliv barvu. Sibiřské kočky se chovají v přírodních barvách - černé, modré, červené, krémové, černě želvovinové a modře želvovinové. Tyto barvy mohou být i s kresbou, se stříbrem nebo v kombinaci s bílou. Nejsou uznané v barvě čokoládové, lilové, skořicové a plavé, FIFe neuznává ani variety s odznaky (o jejich uznání se snad jedná).
 | 

Dotaz se obracel jaké barevné varianty může mít sibiřská kočka. Nikoli jké barevné variety jsou uznané FIFé.

Priatka

|     | Odpovědět | 

|  | 

| rychla.zelva 

| 

Přitlapkováno: 20. 4. 2006 21:50:45 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | CRASH, CZ napsal: |  	  |  	  | Anonymous napsal: |  	  |  	  | CRASH, CZ napsal: |  	  |  	  | rychla.zelva napsal: |  	  | Chtěla jsem se zeptat jake barevné varianty na Sibiřská kočka?? | 

Dobrý den,

Priatka
 | 
 | 

Dotaz se obracel jaké barevné varianty může mít sibiřská kočka. Nikoli jké barevné variety jsou uznané FIFé.

Priatka
 | 

CRASH - Nejdříve si přečtěte na co se lidé ptají a pak se teprve s někým hádejte.. Můj dotaz byl na to jaké barevné varianty MÁ  Sibiřská kočka ne které MŮŽE mít..

Všem vám velice děkuji za vaše odpovědi
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Eva Iltisová 

| 

| Předmět: sibiřská kočka 
  Přitlapkováno: 11. 7. 2006 0:08:35 |   |  
				| 
 |  
				| Nevím, ale z vaší reakce na odpovědi na mě dýchlo maličko nepochopení. Je několik světových felinologických organizací, které sibiřskou kočku uznaly. Každá ale má jiná pravidla . Tedy nejen že každá neuznává stejné barevné variety, ale i v jiných bodech se standarty jednotlivých organizací liší. Vzhledem k tomu, že u nás je FIFe nejprestižnější z nich, dostal jste vcelku rozumné, vystihující odpovědi.A pokud jde o váš dotaz, jakou barvu má sibiřská kočka, při troše puntičkaření a striktní odpovědi na to, jak jste položil otázku lze napsat JAKOUKOLI.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |