<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
alexa29
|
Předmět: BOZITA Tetra Recart Přitlapkováno: 12. 4. 2007 20:21:27 |
|
|
Nasla som na ceskom internete produkty BOZITA. Domovska stranka je http://www.bozita.cz/kocka_t/index.html
Ake mate skusenosti s tymto krmivom - vyzera to velmi zaujimavo. Obsahuje to aj bravcove maso - na to su poniektori velmi citlivi. Uvitam poznamky a nazory, kedze to nepoznam. Diky |
|
|
Odpovědět
|
|
Míša
|
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: BOZITA Tetra Recart Přitlapkováno: 13. 4. 2007 7:30:52 |
|
|
Všeobecně se dá říct, že krmení vepřovým syrovým masem je nevhodné z důvodu onemocnění aujeszkyho chorobou - pseudovzteklina ( www.modrykocour.cz/veprovemaso.htm www.ifauna.cz/clanky/clanek.php?id=1954&rubrika=8 )
Vařené maso je možné podávat, nicméně obsahuje větší množství tuku.
Takže přepokládáme-li, že v kočičí komerční stravě dochází k úpravám masa a to není syrové, nemělo by vepřové vadit.
Spíše ale záleží na tom, co kdo preferuje a jaké má zásady ohledně krmení.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Verunka
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 6. 2007 9:39:59 |
|
|
Konzervy Bozita jsou nyní v akci 380g za 18 Kč, všechny příchutě. |
|
|
Odpovědět
|
|
liw
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 6. 2007 19:44:48 |
|
|
Verunka napsal: | Konzervy Bozita jsou nyní v akci 380g za 18 Kč, všechny příchutě. |
Verunka, plati to aj pre Petcentra? |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačátko
|
Předmět: Akce Přitlapkováno: 5. 6. 2007 8:28:28 |
|
|
A kde Verunko? Z a tu cenu by byla škoda neudělat si alespoň minizásobičku! |
|
|
Odpovědět
|
|
Thelma
Založen: 01.07.2005 Příspěvky: 48 Bydliště: Valašské Meziříčí
|
Předmět: bozita Přitlapkováno: 6. 6. 2007 6:49:34 |
|
|
pokud se chystáte na výstavu do Brna,Bozita tam bude mít přímo svůj stánek 22-24.6.Konzervy za 15,- a na ostatní sortiment 20% slevu _________________ Thelma,Honzík,Čoketka a Airínka(Ája) |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačátko
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 6. 2007 16:14:24 |
|
|
Díky za typ. Nicméně my jsme "nevýstavní", jediná moje kočičí výstava byla ta umisťovací v březnu A do Brna to mám taky krapet z ruky. Tak snad někdy příště. |
|
|
Odpovědět
|
|
Verunka
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 6. 2007 13:25:29 |
|
|
Já jsem napsala email na kontakt uvedený na stránkách www.bozita.cz. Pán byl velice ochotný, konzervy jsem měla i s dovozem. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 6. 2007 5:50:09 |
|
|
Verunka napsal: | Já jsem napsala email na kontakt uvedený na stránkách www.bozita.cz. |
Když je něco v akci, je dobré napsat kde konkrétné je daná věc dostupná - jak město, tak přímo obchod nebo síť obchodů, příp. pokud jde o akci dostupnou přes web, napsat přímo na kterém webu.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 6. 2007 8:44:27 |
|
|
Také by mne zajímaly zkušenosti... _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 6. 2007 16:07:07 |
|
|
April - přečetla jsem a zarazil mne tvůj příspěvek, že vaše dvě kočky nestíhají baštit. Takže to by můj jedináček musel být superotesánek. Škoda, chtěla jsem si pár konzerv na zkoušku objednat. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Re: bozita Přitlapkováno: 26. 6. 2007 9:13:19 |
|
|
Thelma napsal: | pokud se chystáte na výstavu do Brna,Bozita tam bude mít přímo svůj stánek 22-24.6.Konzervy za 15,- a na ostatní sortiment 20% slevu |
Přišla, viděla, koupila, vyzkoušela - suché ani náhodou, ani jedna se jich netkla, tetrapack konzerva zatím chutnala.... _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
JaSu
|
Předmět: Re: bozita Přitlapkováno: 6. 8. 2007 18:01:39 |
|
|
[quote="ZdenkaP"] Thelma napsal: | pokud se chystáte na výstavu do Brna,Bozita tam bude mít přímo svůj stánek 22-24.6.Konzervy za 15,- a na ostatní sortiment 20% slevu |
Pokud to někomu pomůže......
Na Proseku je otevřená prodejna se sortimentem Bozity, na prodejnu je upoutávka i na domovských stránkách Bozita.cz.
Byla jsem se tam dneska podívat, protože v PetCentru V OD Kotva už dlouho Bozitu neměli.
Všechny druhy kočičího krmení po 19 Kč, můžete na zkoušku koupit i granule, několik druhů, paní je ochotně odváží.
JaSu |
|
|
Odpovědět
|
|
hanuled
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 8. 2007 11:42:15 |
|
|
Bozitu jsme si objednávala přímo u dodavatele pro ČR na www.bozita.cz
V nejbližší době bude k mání také na www.kociciobchudek.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
hanah.cz
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 3. 2009 19:41:04 |
|
|
ahoj všem,
je tady nějaký brňák (příp. boskovičák, blaňák) který kupoval tetra-bozitu v některém kamenném zverimexu? Poradíte mi kde? Chci krmivo zatím pouze vyzkoušet, tak se mi nechce nakupovat dvě, tři příchutě na netu a platit zbytečně poštovné |
|
|
Odpovědět
|
|
Kainis
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 3. 2009 21:53:00 |
|
|
hanah.cz napsal: | ahoj všem,
je tady nějaký brňák (příp. boskovičák, blaňák) který kupoval tetra-bozitu v některém kamenném zverimexu? Poradíte mi kde? Chci krmivo zatím pouze vyzkoušet, tak se mi nechce nakupovat dvě, tři příchutě na netu a platit zbytečně poštovné |
ahoj,
Bozitu maji ve zverimexu, ktery je dole v obchodnim centru Tesco v Brne Kralove poli. Nedavno tam na ni meli dokonce akci "kup 2 baleni - dostanes 1 zdarma", ale nevim, jestli to jeste stale plati. |
|
|
Odpovědět
|
|
hanah.cz
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 3. 2009 20:50:38 |
|
|
Kainis napsal: | hanah.cz napsal: | ahoj všem,
ahoj,
Bozitu maji ve zverimexu, ktery je dole v obchodnim centru Tesco v Brne Kralove poli. Nedavno tam na ni meli dokonce akci "kup 2 baleni - dostanes 1 zdarma", ale nevim, jestli to jeste stale plati. |
díky za tip |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: Bozita Přitlapkováno: 5. 3. 2009 22:10:50 |
|
|
Bozitu maji ve zverimexu, ktery je dole v obchodnim centru Tesco v Brne Kralove poli.
Jen potvrzuji
Akorát pro nás, co jsme zvyklí na Gimpet Shiny, Miamor, Shebu apod Bozita není to "pravé ořechové".
A. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kainis
|
Předmět: Re: Bozita Přitlapkováno: 6. 3. 2009 13:42:15 |
|
|
AngelikadeSance napsal: | Bozitu maji ve zverimexu, ktery je dole v obchodnim centru Tesco v Brne Kralove poli.
Jen potvrzuji
Akorát pro nás, co jsme zvyklí na Gimpet Shiny, Miamor, Shebu apod Bozita není to "pravé ořechové".
A. |
Já jsem právě taky Bozitu kupovala na zkoušku, ale ta naše rozmazlená opica se nad ní ošklíbala, dvě ze tří balení zůstaly ve skříni a zůstaneme u zmíněných osvědčených značek.
Jinak ta akce na Bozitu tetra pack dvě+jedna zdarma v Králově poli bohužel už neplatí, dnes jsem tam byla. |
|
|
Odpovědět
|
|
hanah.cz
|
Předmět: Spotřeba při jedné kocouřici Přitlapkováno: 30. 3. 2009 17:16:55 |
|
|
Tak nám Bozita jede jako hrom. Tatiana mi jednu krabičku, kterou neupotřebila, poslala, tak jsem ani zatím nemusela shánět a mohla jsem vyzkoušet, jak nám bude šmakovat. Mám jenom jednu kočenku a není nijak velký jedlík, co se mokrého krmení týká. Dostává kapsičku pouze ráno a to jenom tak 1/3. Víc málokdy sní. Bozita mě ale zaujala a lámala sem si hlavu, jak jí spotřebovat celou a nic zkaženého nevyhodit, když kočičandě pojede. Napadlo mě rozdělit krabičku na její porce do malých pytlíčků se "zipem" a zamrazit. A osvědčilo se Večer vytáhnu jednu porci z mrazáku a ráno pěkně při pokojové teplotě servíruju Doporučuju vyzkoušet, kdo máte jednu, dvě kočenky a nestíháte krabku spotřebovat |
|
|
Odpovědět
|
|
|