<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
naffissa
|
Předmět: Vysavač... Přitlapkováno: 6. 6. 2007 13:51:32 |
|
|
Ahoj. S manželem bydlíme v pronajatém bytě, kde máme k dispozici místní starý vysavač. Přemýšlíme, že si nějaký koupíme, ale nechci kupovat zajíce v pytli. Proto vás prosím, zda byste mi nějaký nedoporučili a to prosím takový, který hodně saje a zejména kočičí chlupy a který stojí tak do 10 000. Naše Maia těď líná a to se nedá....Prosím poraďte. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana k
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 6. 2007 14:46:33 |
|
|
me se docela osvedcila stara dobra Eta, je to ten nejnovejsi, nejaka serie 7454 nebo neci podobneho, hlavni je, ze ma rotacni kartac a ten sebere vsechno. Takze z toho bych vyvodila, ze cokoliv se hodi, ale chce to rotacni kartac. Ten je skutecne milionovej a sebere uplne vsechno. Nejsem si jista cenou, je to prece jenom nejaky ten patek (cca 2 roky) co jsem to kupovala
Papik Jana |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
muezzin
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 6. 2007 20:16:21 |
|
|
Jana k napsal: | me se docela osvedcila stara dobra Eta, je to ten nejnovejsi, nejaka serie 7454 nebo neci podobneho, hlavni je, ze ma rotacni kartac a ten sebere vsechno. Takze z toho bych vyvodila, ze cokoliv se hodi, ale chce to rotacni kartac. Ten je skutecne milionovej a sebere uplne vsechno. |
Celkem se mi osvědčil stejný, možná inovovaný model eta TRINO 7454 nedávno za cca 4,5 tis.(od ety, na netu bývá nabízen o mnoho laciněji) 430W sací výkon a elektrický kartáč v ceně. Je docela drahej, vzhledem k tomu, že vysává jen na sucho. Nechci také protěžovat zrovna tenhle model, ale vysavač ,,pro kočku" by měl mít určitě velký sací výkon a elektrický kartáč(nebo aspoň zásuvku pro připojení el. kartáče) - na kočičí chlupy je to báječná věc.
takže já vyvozuji: sací výkon a ELEKTRICKÝ kartáč (autorka předchozího příspěvku asi myslí tentýž, ale rotační může být i vzduchem hnaný(turbokartáč))
pozn.doporučuji porovnávat parametry !!!! pod stejným číselným označením zvláště Eta dělá vysavače různých parametrů a vybavení
Jediná nevýhoda, kočka při spuštění vysavače spustí árii razantnější než při cestě k veterináři. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 6. 2007 9:08:02 |
|
|
Je dobrý, aby ten vysavač měl dva motorky, jeden ten klasický a jeden na "rotačním" kartáči. My máme doma Vorwerk a je skvělý. |
|
|
Odpovědět
|
|
tif
Založen: 15.02.2007 Příspěvky: 145 Bydliště: okres Nový Jičín
|
Předmět: re: vysavač Přitlapkováno: 12. 6. 2007 17:40:50 |
|
|
Mám doma vysavač značky Vorwerk a je opravdu super i na kočičí chlupy.
Patří však mezi ty dražší.... _________________ tif, Barča, Šebí a Mikča |
|
|
Odpovědět
|
|
muezzin
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 6. 2007 19:38:23 |
|
|
adelnik napsal: | Je dobrý, aby ten vysavač měl dva motorky, jeden ten klasický a jeden na "rotačním" kartáči. My máme doma Vorwerk a je skvělý. |
to je právě ten elektrický kartáč (vysavač by měl mít aspoň zásuvku na jeho připojení, aby se dal popř dokoupit), asi jsem to měl rovnou lépe popsat, díky za doplnění. |
|
|
Odpovědět
|
|
|