<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
beta.1
|
Předmět: třepání hlavou? Přitlapkováno: 31. 7. 2007 10:07:22 |
|
|
moje Barunka už pár dní potřepává hlavičkou,uši jsem jí prohlížela má je čisté,přesto se bojím aby neměla svrab.Dotaz- mohu jí preventivně kapat ty kapky,které se kapou v případě nákazy?pokud ano prosím jak se jmenují a lze je volně koupit?děkuji za odpověď,Bětka |
|
|
Odpovědět
|
|
Klára R
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 7. 2007 11:01:45 |
|
|
nejsem žádný odborník na kočičí nemoci, ale už jsem viděla pár uší se svrabem, myslím, že pokud začne kočce svrab vadit, tak se nejdřív začne škrábat a svrab je v uších vidět, pokud se neškrábe a má ouška čistá hledala bych problém asi jinde. |
|
|
Odpovědět
|
|
Karin
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 7. 2007 11:19:34 |
|
|
Může se jednat i o zánět - bez svrabu - ale také o svrab, který pouhým okem vidět není, i když jeho průvodní znaky ano. Pokud potíže budou trvat déle, nezbude než navštívit veterináře. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 7. 2007 11:21:37 |
|
|
Klára R napsal: | nejsem žádný odborník na kočičí nemoci, ale už jsem viděla pár uší se svrabem, myslím, že pokud začne kočce svrab vadit, tak se nejdřív začne škrábat a svrab je v uších vidět, pokud se neškrábe a má ouška čistá hledala bych problém asi jinde. | a kde by jsi hledala problém?mám koťata prvně nemám představu co bych měla hledat Bětka |
|
|
Odpovědět
|
|
Klára R
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 7. 2007 12:17:47 |
|
|
myslela jsem spíš nějakou infekci ve zvukovodu, nebo ještě hloub ve středním uchu, ale to jsou jen dohady, opravdu nejsem veterinář, ale co bych určitě udělala, kočičku bych pořádně sledovala, zda dobře jí, hraje si, je prostě jinak v pohodě. Jestli budou potíže trvat, vyrazila bych k vetovi, tím se podle mě nedá nic zkazit radči dvakrát zbytečně, než jednou pozdě. Přeju kočičce ať to nic není a ať je zdravá jako řípa |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 7. 2007 14:07:47 |
|
|
Klára R napsal: | myslela jsem spíš nějakou infekci ve zvukovodu, nebo ještě hloub ve středním uchu, ale to jsou jen dohady, opravdu nejsem veterinář, ale co bych určitě udělala, kočičku bych pořádně sledovala, zda dobře jí, hraje si, je prostě jinak v pohodě. Jestli budou potíže trvat, vyrazila bych k vetovi, tím se podle mě nedá nic zkazit radči dvakrát zbytečně, než jednou pozdě. Přeju kočičce ať to nic není a ať je zdravá jako řípa | děkuji za rady,určitě se budu tím řídit,Barunka nepůsobí dojmem nemoci ,normálně papá je hravá,třeba si jen pohazuje hlavou ale hlídám jí díky Bětka |
|
|
Odpovědět
|
|
Květa
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 12. 2007 20:50:55 |
|
|
beta.1 napsal: | Klára R napsal: | myslela jsem spíš nějakou infekci ve zvukovodu, nebo ještě hloub ve středním uchu, ale to jsou jen dohady, opravdu nejsem veterinář, ale co bych určitě udělala, kočičku bych pořádně sledovala, zda dobře jí, hraje si, je prostě jinak v pohodě. Jestli budou potíže trvat, vyrazila bych k vetovi, tím se podle mě nedá nic zkazit radči dvakrát zbytečně, než jednou pozdě. Přeju kočičce ať to nic není a ať je zdravá jako řípa | děkuji za rady,určitě se budu tím řídit,Barunka nepůsobí dojmem nemoci ,normálně papá je hravá,třeba si jen pohazuje hlavou ale hlídám jí díky Bětka |
Jak to dopadlo? Dnes můj kocour začal se tak otřípat. Díky za zprávu |
|
|
Odpovědět
|
|
|