Péče o zuby
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Pavla5
|
Předmět: Péče o zuby Přitlapkováno: 8. 8. 2007 9:56:26 |
|
|
Ahoj, zdravím všechny kočkomily na těchto stránkách. Ráda bych se zeptala někoho, kdo má s kočkami více zkušeností než já, jak pečovat o chrup kočky/kocoura. Slyšela jsem různé názory, podle některých je dobré kočkám od malička pravidelně čistit zoubky speciálními pastami, podle jiných si zoubky čistí kočka tím, že žvýká potravu, a jakékoli jiné čištění může poškodit její jemné dásně. Také jsem si všimla, že na trhu jsou hračky, které údajně při kousání uvolňují nějakou látku, která pomáhá kočce udržet čistý chrup. Jaké s tím máte zkušenosti? Co byste mi doporučili? Mám přibližně 10 měsíčního kocourka, problémy se zoubky nemá, ale myslím, že tady platí: lepší problémům předcházet, než je pak řešit. Díky. Pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 5. 2008 14:26:52 |
|
|
Škoda, že na toto téma zatím nikdo, kdo má větší zkušenosti s kočkami neodpověděl. Taky by mě to dost zajímalo. Asi máme zánět dásní, půjdeme k vetovi. Kačka |
|
|
Odpovědět
|
|
sava
|
|
|
Odpovědět
|
|
vetka.M
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 5. 2008 8:18:09 |
|
|
Orozym je bezva..Vanilce dávám denně-moc jí chutná- a tak jednou týdně jí zkontroluju tlamičku, jestli nemá někde zaseklý kousek jídla mezi zuby, ale jinak pohoda, žádný plak, žádný kámen...rozhodně doporučuji |
|
|
Odpovědět
|
|
|