Jeden pokoj
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
manainn
|
Předmět: Jeden pokoj Přitlapkováno: 24. 1. 2005 23:57:41 |
|
|
Chtěla bych si pořídit kočičku, ale bydlím na koleji, to znamená, že můj životní prostor je jeden pokoj sdílený s jednou spolubydlící. Tak se chci zeptat, jestli je něco takového možné (z hlediska kočky) nebo číča potřebuje více místností? |
|
|
Odpovědět
|
|
Jája Anonymní
|
Předmět: Re: Jeden pokoj Přitlapkováno: 25. 1. 2005 5:11:33 |
|
|
Pokud najdete tu správnou kočku tak jí určitě bude jeden pokoj stačit. Jak říkají pracovníci útulků - i jeden pokoj je větší než klec v útulku. Vybírejte kočičku, která je na omezený prostor zvyklá, určitě si neberte kočku z venkovského prostředí zvyklou chodit ven - ta by se u vás trápila. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 1. 2005 8:31:41 |
|
|
Souhlasím s Jájou, když si vyberete kočičku z útulku, bude určitě spokojená i v jedné místnosti. Hlavně si dobře zvažte, zda kočička nebude vadit Vaší spolubydlící, jestli Vám jí bude mít kdo hlídat až někam pojedete a hlavně - kočičky se dožívají třeba 15 let, tak jestli u Vás bude mít stále místečko i po škole |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: Re: Jeden pokoj Přitlapkováno: 25. 1. 2005 19:56:01 |
|
|
manainn napsal: | Chtěla bych si pořídit kočičku, ale bydlím na koleji, to znamená, že můj životní prostor je jeden pokoj sdílený s jednou spolubydlící. Tak se chci zeptat, jestli je něco takového možné (z hlediska kočky) nebo číča potřebuje více místností? |
A smějí se zvířata vůbec na Vaší koleji chovat? Měla jsem za to, že ne všude to je povolené... Abyste pak nemusela kočičku dávat pryč... _________________ Jana (Micinka a Tulinka) |
|
|
Odpovědět
|
|
|