třetí víčko - z horka?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
chatul
|
Předmět: třetí víčko - z horka? Přitlapkováno: 25. 6. 2007 15:43:31 |
|
|
Dobrý den, zhruba od soboty pozorujeme, že má naše mainka problém s třetími víčky na obou očích - překrývají cca 10-25% oka. Jinak se tváří, že jí nic nechybí - pije, jí, hraje si, zlobí jako by nic. Protože jsem četla, že se může jednat o něco vážnějšího, zašla bych k vetovi hned, ale jako na potvoru nemáme doma přepravku, protože jsme ji přes víkend půjčila známé. Volala jsem na veterinu, kde mi řekli, že to kočky mívají při vyšších teplotách a že je to důsledek dehydratace (ačkoliv pije - ale asi málo). Budu to samozřejmě sledovat a zítra už přepravka bude k dispozici, tak tam s ní asi stejně půjdu, nicméně by mě zajímalo, zda má někdo podobnou zkušenost? Díky za informace. |
|
|
Odpovědět
|
|
Pavla5
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 8. 2007 14:53:29 |
|
|
Dobrý den, probírám se diskusním fórem a vidím, že na váš dotaz z června nikdo nezareagoval. Jak je to teď? Kocour mých rodičů měl asi před dvěma lety podobný problém. Měl nějaký zánět očí, od veterinářky dostal na to mast a do týdne se mu to upravilo. Bylo to sice v létě, ale že by to mohlo být z horka, o tom jsem nikdy neslyšela. Co vaše kočička teď? P. |
|
|
Odpovědět
|
|
PussyCat
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 8. 2007 13:00:10 |
|
|
Našemu Mourkovi teď přes léto jdou občas trošku vidět třetí víčka ale za chvilku mu zase zmizí. |
|
|
Odpovědět
|
|
chatul
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 11. 2007 19:04:45 |
|
|
Pavla5 napsal: | Dobrý den, probírám se diskusním fórem a vidím, že na váš dotaz z června nikdo nezareagoval. Jak je to teď? Kocour mých rodičů měl asi před dvěma lety podobný problém. Měl nějaký zánět očí, od veterinářky dostal na to mast a do týdne se mu to upravilo. Bylo to sice v létě, ale že by to mohlo být z horka, o tom jsem nikdy neslyšela. Co vaše kočička teď? P. |
Dobrý den, omlouvám se, že odpovídám s takovým zpožděním: zmizelo to s pomocí ATB kapek nakonec samo. Příčinu vzniku dávám do souvislosti s používáním silikonového steliva, které hrozně prášilo. |
|
|
Odpovědět
|
|
|