<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
AjA
|
Předmět: Když kočka brečí Přitlapkováno: 17. 10. 2007 7:08:45 |
|
|
Každý večer, když shasneme a jdeme spát, ozve se za chvíli z předsíně moje kočinda. Jenže nemňouká, ale pláče. Když to udělala poprvé po kastraci, říkala jsem si, že jsou to ještě zbytky, kdy mrouskala. Ale od té doby to udělala několikrát. Jednou za čas, až v poslední době pláče skoro každý večer. Stačí, když ji k sobě zavolám a uklidním. Rozumí někdo tomu, co tím chce říct? Dává tím snad dobrou noc celému baráku, protože je to opravdu hlasitější, jako když volala kocoura. A zní to opravdu jako pláč |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Když kočka brečí Přitlapkováno: 17. 10. 2007 7:59:49 |
|
|
Maxíš, jakmile zhasneme a jdeme spát, chodí po předsíni a koupelně a nahlas mňučí, jakoby volá, nenazvala bych to ale naříkáním, ale asi záleží na intonaci. Kdysi jsme ho taky volali a "uklidňovali", obzvlášť z důvodu, aby nerušil sousedy, ale pak jsme se na to vyprdli a dělá to pořád, vydrží pár minut, pak zaleze a chrní. Jeden čas jsme měli pocit, že se takhle baví s kočkou, kterou má někdo kolem nás, ale asi takhle spíš dává dobrou noc, alespoň tak to na mě působí
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
MichaelaK
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 10. 2007 9:08:28 |
|
|
U nás Bentley předvádí něco podobného, ale nedělá to jen večer. Občas mám pocit, že neví, kde kdo je, má pocit, že se nic neděje, tak začne řvát a čeká, kdo přiběhne a začne si s ním hrát:) Myslí, že to na nás umějí kočičáci pěkně zahrát, nasadí ten naříkavý tón a čekají, co z toho bude... _________________ Michaela & Bentley |
|
|
Odpovědět
|
|
jana kupcová
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 10. 2007 20:58:39 |
|
|
Náš Míša předvádí něco podobného..hlavně večer,když je rozdováděný a my jdeme do ložnice spát,tak Míša nasadí to svoje.Volně bych to přeložila asi takto:,,kam jdete..jste normální?..teď,když to tady začíná žít,tak vy jdete spát?..tak to teda ne,já si vás zavolám zpátky..tak vy jako nejdete..,,v tomto okamžiku někde něco žuchne jak se mu povede něco shodit.Samozřejmě,že vystartujeme z postele,protože si myslíme,že Míša určitě někde leží těžce zraněný.Když k němu přiběhnu a začnu ho muchlat stylem,ty náš chudáčku,ty jsi se nám tady přizabil,tak se kocouř chechtá na celé kolo jak mě doběhl..a shozená kytka nebo něco podobného je zapomenuta.Nakonec spokojeně párkrát zamručí a roztáhne se mi na polštáři,že teda teď už můžeme spát.A že nás mají omotané kolem packy!A my jim na to pořád skáčeme..Jinak to mručení začíná hodně hluboko a končí jako vřískot hysterické ženské..Fakt je úžasný,dupa jedna naše. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: Když kočka brečí Přitlapkováno: 17. 10. 2007 21:06:41 |
|
|
AjA napsal: | Každý večer, když shasneme a jdeme spát, ozve se za chvíli z předsíně moje kočinda. Jenže nemňouká, ale pláče. Když to udělala poprvé po kastraci, říkala jsem si, že jsou to ještě zbytky, kdy mrouskala. Ale od té doby to udělala několikrát. Jednou za čas, až v poslední době pláče skoro každý večer. Stačí, když ji k sobě zavolám a uklidním. Rozumí někdo tomu, co tím chce říct? Dává tím snad dobrou noc celému baráku, protože je to opravdu hlasitější, jako když volala kocoura. A zní to opravdu jako pláč |
moje Barunka,když odejdu z místnosti,třeba i během dne tak brečí,aspoň to na mne tak působí |
|
|
Odpovědět
|
|
|