<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ada Valentynová
|
Předmět: Tyčinky Dein Bestes Přitlapkováno: 24. 10. 2007 13:06:53 |
|
|
Zdravím!
Chtěla bych se Vás optat, jaké máte zkušenosti s tyčínkami Dein Bestes, které u nás prodávají pouze v drogerii DM.
Náš kocou se do nich těžce zamiloval.Nechápu, co do nich dávají!Ten náš závislák by sežral pětici tyčinek na posezení.Dostá-
vá je však jako pamlsek.Jednu ráno a druhou odpoledne kolem páté,když přichází děda z venku.Kocour od třičtvrti na pět sedí u dveří dědova pokoje a čeká na tyčinku.Nic ho neodláká.A když se děda zpozdí, kocour hledí tak smutně,že by se nad ním slitoval kámen. _________________ Ada |
|
|
Odpovědět
|
|
Klára R
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 10. 2007 13:32:26 |
|
|
Myslím, že to nebude nic zdravého, ale moje holky jsou schopny pro tuhle tyčinku udělat snad cokoli Dávám jim jednu na půl každý den, když přijdu z práce, nedokážu odolat jejich loudění |
|
|
Odpovědět
|
|
kockodan
Založen: 26.02.2007 Příspěvky: 204 Bydliště: Praha - Petrovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 10. 2007 17:52:54 |
|
|
Paskal je má také rád, ale dávám mu tak max. 2 centimetry z tyčinky denně, spíš jako pochvalu nebo pidipamlsek, myslím, že to asi nebude nic moc extra kvalita a hlavně jsou to pro něj zbytečné kalorie navíc a taky ho to rozežírá, často, když tyčinku dostane, chce pak i granule. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 10. 2007 12:16:53 |
|
|
Amís je taky miluje... od té doby co mu dávám vodu stříkačkou, tak za každou stříkačku do něj vpravenou (20ml) dostává půl tyčinky jako odměnu (spíš bolestné). _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
čičucha
|
Předmět: Tyčinky Přitlapkováno: 30. 11. 2007 10:30:57 |
|
|
Kupujeme podobné v Plusu a číča je miluje. Sotva ji vidí, tak začne řvát, jako by týden nejedla a obal musíme schovávat, jinak by ho snad taky spolkla |
|
|
Odpovědět
|
|
Vendy
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 12. 2007 13:59:57 |
|
|
Tak na moje kotata tyto tycinky moc dojem neudelaly, ale miluji kocici mleko stejne znacky. Mate s nim nekdo zkusenosti? Myslite, ze je stejne kvality jako to treba od GimPetu? Ciciny maji 3 a 5 mesicu a momentalne dostavaji toto mlicko kazde rano a mooooooc jim chutna......... nekdy si ale nejsem jista, jestli je to pro ne to nejlepsi a jestli kocici mleko jakekoliv znacky muze byt podavano bez jakykoliv komplikaci takhle casto. |
|
|
Odpovědět
|
|
pewis
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 20:13:00 |
|
|
S mlékem od této firmy problém nevidím, je ve stejné kvalitě jako od Gimpetu, či dokonce od Whiskas - což se dá z této značky snad jako jediné požít V každém jde o snížení laktózy, kterou kočky nesnesou. Toto mléko by se ale nemělo podávat denně, i když kočky jej milují. |
|
|
Odpovědět
|
|
Marge
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 21:24:39 |
|
|
Koupila jsem Rebecce kachní s kombinací zaječího(?) myslím, k Mikuláši ( každý z rodiny dostal svůj mikulášský balíček), teda ráda bych věděla, co do toho dávají, protože jsem se vážně obával, že mi kočenka s tyčinkou sežere i prsty.
Obdivuji každého z nás, kdo má dost morální síly, dát kočence jen malý kousek. Já jsem jí ulomila na zkoušku tak půlku a následovala scéna jak z divadelní tragédie. Měla jsem pocit, že jestli nedostane ještě, na místě zemře strašlivou smrtí, ale před tím nás všechny zakousne.
Trochu si připadám, jako když jdete s dítětem k Mc´Donlads |
|
|
Odpovědět
|
|
Emule
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 12. 2007 14:17:03 |
|
|
Moje kočičky je taky milujou. Koupila jsem je poprvé před dvěmi měsíci díky informacím z tohoto fóra. Od té doby je kupuju pravidelně a dostávají je každý den, když přijdu z práce. Naštěstí jsou kočeny dvě, tak jim vždy jednu tyčinku rozpůlím. Při jídle jsou úplně jaté a vrní u toho stejně, jako když dostanou maso |
|
|
Odpovědět
|
|
J.
|
Předmět: tyčinky Přitlapkováno: 12. 12. 2007 0:29:43 |
|
|
U nás je milují 3 kočenky, a Koudy na nich téměř vyrostl ! Dein Bestes kupuji v DM drogerii a ještě se prodávají tyčinky Chakira v Plusu - ty jsou podobné a taky čtyř příchutí. Oni je vyžadují, a já jim je dopřávám - klidně i 5 kousků, proč ne ...
J. se smečkou
Naposledy upravil J. dne 26. 12. 2007 14:48:29, celkově upraveno 1 krát |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 12. 2007 18:17:21 |
|
|
Nevím, co do těch tyčinek dávají-asi šantu kočičí - protože ten náš kocouř se stává šíleným, sotva ji vidí-po ničem tak nejede, jako po té tyčince. Koupila jsem teď v Plusu v akci ze všech druhů po 1 balení, a myslela jsem, že se kocouř zbláznil, když jsem mu ji nabídla. Co dělal, to jsem ještě neviděla Tak mu ji dopřávám, když mu provádím nějakou hnusárnu-stříhání drápků, čištění uší a podobná svinstva _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Sebasty
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2009 10:43:06 |
|
|
U nás to samé.
A co granule Dein Bestes?
Já je koupila na zkoušku, nazývají je NATURVERLIEBT. Jsou s kuřecím (15%) a krocaním (4%) masem. Pažitkce šmakují, tak jsem si říkala, proč neudělat změnu.
Zkoušeli jste je už někdo? _________________
|
|
|
Odpovědět
|
|
hanah.cz
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2009 20:34:40 |
|
|
Sebasty napsal: |
A co granule Dein Bestes?
Zkoušeli jste je už někdo? |
Taky jsem si jich všimla, ale ještě jsem nezkusila. Ale zvažuju, že pro ně zaskočím.
Tyčinky z DM měla číča taky ráda, ale posledních pár týdnů po nich zvrací A to jí dávám jen tak 2cm jen jako odměnu max 2 x denně. Celou tyčinku mám klidně na 4-5 dní. Zdálo se mě, že je vyzvrátí jenom když má prázdnější žaludek, ale včera s tyčinkou vyzvracela i kupku natrávených granulí. Tak nevím, co jí na nich začalo vadit |
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 5. 2009 20:10:46 |
|
|
Tak jsme dnes pořídíli také tyčinky Dein Bestes a nesetkalo se to u nás s žádným ohlasem. Ale on náš mňouk tak nějak všeobecně na kočičí lahůdky není. Ale třeba si to ještě časem rozmyslí |
|
|
Odpovědět
|
|
Sisinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 5. 2009 16:58:16 |
|
|
Náš kočičák je taky miluje!! Když aspoň kousek za den nedostane,nervozně chodí okolo linky a kňourá. Taky neodolám a aspon půlku tyčinky za den, někdy i celou mu dám. Už jsme ho taky načapali že z košíku z linky ukradl půlku tyčinky kterou sem mu nechala na potom a dobýval se k ní...podařilo se a prázdný obal si hodil do misky s granulema |
|
|
Odpovědět
|
|
Travolka
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 5. 2009 13:38:11 |
|
|
U nás taky frčí tyčinky z DM bavila jsem se o tom ve Zverimexu, prý je to tím, že ty levnější "neznačkové" pamlsky, konzervy a kapsičky bývají přisolené - proto všem tak jedou u nás je jedna tyčinka týdně jakožto odměna či bolestné. A jinak vyjímečně, třeba když je smutný, unavený, mazlivý.....
Teď jsem koupila whiskas na zuby (taky nic zdravého asi) - má to jako pamlsek.
Jinak občas baštíme i konzervy z DM, ale to taky relativně vyjímečně (tak 5x zdravou od Hillsu a 1x DM), chutnají mu prostě nejvíc a neudělám s ním nic.
Petra |
|
|
Odpovědět
|
|
hanah.cz
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 5. 2009 19:49:44 |
|
|
Sebasty napsal: | A co granule Dein Bestes?
Já je koupila na zkoušku, nazývají je NATURVERLIEBT. Jsou s kuřecím (15%) a krocaním (4%) masem. Pažitkce šmakují, tak jsem si říkala, proč neudělat změnu.
Zkoušeli jste je už někdo? |
Taky jsem je už zkusila. Kocouřici taky lezou. Dávám jí ale jenom několik do dlaně jako pamlsek místo jiných těch přisolených a jinak ochucených jak píše Travolka, aby mi je kočka nezvracela (viz můj předchozí příspěvek) |
|
|
Odpovědět
|
|
lilinka
|
Předmět: re Přitlapkováno: 26. 5. 2009 11:53:22 |
|
|
dnes som ich kúpila,mačky sa nechali ukecať a zjedli 1 tyčinku,ale žiadne extra nadšenie.zato predavačka v DM ma presviedčala,že od veterinára vie,že sú veľmi zdravé kúpila som aj pochúťky Whiskas,tie syrové, ale zatiaľ sa im neráčilo ochutnať |
|
|
Odpovědět
|
|
BaraV
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 5. 2009 17:35:14 |
|
|
Zdravím, u nás tyčinky DM taky frčí nejvíc a taky jsme občas koupili paštičku DM, ale s tím je to už horší, tam nám chutná jen krocan. Jinak tyčinky podobné chuti - né že bych ochutnala, ale podle olizování kočenky tak soudím, mají v Normě. |
|
|
Odpovědět
|
|
BlackOrchid
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 5. 2009 19:18:41 |
|
|
U nás taky letí tyčinky a je jedno jaké značky. Byly tu zmíněny granule dein bestes - moji kocouři je neskutečně milují, ale ten druhý druh (červenozlatý obal). Jiné granule mi nejedí |
|
|
Odpovědět
|
|
mistle
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 6. 2009 10:53:07 |
|
|
Tak u nás nastal obrat o 180° Na to, že před tím kočík k tyčinkám DB sotva čuchnul, tak si najednou po nich skoro ucvrkává blahem. Hodíme mu kousíček, za ním běží jak pominutý, rychle zhltne a mňaučí zběsile o další sousto Nevím, co mu přeskočilo takhle najednou, ale aspoň na něj máme nějakou páku |
|
|
Odpovědět
|
|
|