<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 12. 2007 21:46:36 |
|
|
hanuled napsal: | No, tak to znám, taky jsem ráda ponocovala . teď ovšem jakmile Kuba zalehne, tak nejpozději do dvanácti, tak jdeme s přítelem raději spát taky
Věřte, taky se přizpůsobíte |
Což o to, já chodím spát před půlnocí, Gizellka mi hupsne na nohy a chrupeme obě Ale přítel ponocuje kolikrát až do 3h do rána...ale zas na druhou stranu, on má tvrdší spaní a nějaké škrábání nebo podobné ho nevzbudí, to jen mě. Jediný problém je, že já potřebuji poměrně hodně spánku a i když jdu spát před půlnocí, tak buzení v 6h ráno je na mě hooodně brzo |
|
|
Odpovědět
|
|
Chillhousová
|
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 21:07:10 |
|
|
Chuckinka napsal: | Tohle už dávno neřešíme, dveře si starší kocour stejně umí sám otevřít, takže by to bylo zbytečné plýtvání lidskou energií... |
My asi taky už nebudeme Jen se začínám docela bát, protože už sem tu obludu viděla viset i na venkovních dveřích |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 12. 2007 7:45:23 |
|
|
Chuckinka napsal: | Tohle už dávno neřešíme, dveře si starší kocour stejně umí sám otevřít, takže by to bylo zbytečné plýtvání lidskou energií... |
Sestra musela doma otočit kliky, aby kočičáci nelezli do mísností, kam nemají volně přístup (ten nejmladší se naučil dveře hbitě otvírat). Sice to vypadá zvláštně a člověk si musí zvyknout na nestandardní otvírání, nicméně účel to plní a dveře si už neotvírá
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
muspetka
|
Předmět: a zase noční škrábání Přitlapkováno: 30. 12. 2007 11:52:22 |
|
|
Zdravím všechny,
máme 8 měsíční kočičku, je to hyperaktivní blázen , který rozhodně nespí tak dlouho jako já Každý večer si vleze k nám do postele a zdá se, že bude klid, ale... po čase začne škrabat postel. Rozhodně nedokážu tohle ignorovat, tak sme jí vždy vyhodili a zavřeli se v ložnici. Pak přišlo škrábání na dveře... Necháváme ji ted chvíli u nás a když zlobí (což je každou noc), tak jí vyhazujeme do chodby (kuchyně a pokoje). Mě osobně to nevyhovuje, ale postel si zničit nenecham. Doufam, že se holka uklidní, ale.. nevim nevim, zrovna aportuje papírek, asi bude kotětem déle, než ostatní . Kdyby někdo věděl jak kočce vysvětlit, že lidi holt nespí přes den, a proto spí celou noc, tak dejte vědět:) |
|
|
Odpovědět
|
|
helina
|
Předmět: Re: NOČNÍ ŠKRÁBÁNÍ NA DVEŘE A MŇOUKÁNÍ KOCOURŮ !!!!!!! Přitlapkováno: 30. 12. 2007 15:13:50 |
|
|
Ahoj, mam to uplne stejne. Mam sedmimesicniho kocourka, taky mi v noci knoura za dvermi (i vecer u vchodovych dveri, to asi chce ven, chudinka). Pomaha delat mrtvyho brouka (nevylezat z pokoje, nedavat najevo, ze ho slysim, a brzy prestane, protoze zjisti, ze to nema smysl - je to jako s ditetem). Dale pomohlo: nalepit velky obdelnik z koberce na dvere (ochrana dveri + kdyz skrabe, neni to skoro slyset), ev. tam muzes instalovat nejake skrabadlo, a miska s granulemi za dvermi, ktera je neustale plna. Zni to blbe, ale mam pocit, ze kocourek se po svem knourani, ktere je naprosto bez efektu, ukoji alespon tou bastou . Tak drzim palce, at najdete nejake reseni vhodne pro vas. |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 12. 2007 0:16:19 |
|
|
Tak po nějaké době praktikování nočního nezavírání to u nás vypadá tak, že po půlnoci s Gizellkou zalehneme a chrupeme, časem se přidá i přítel. Kolem 6h ráno se naše zlatíčko probudí a dožaduje se pozornosti - škrábe křesla -> jde za dveře. Tak hodinu je klid, pak se začne sápat na dveře, když se jí podaří dostat k nám, vleze si na okno a pozoruje sýkorky Občas musíme vyhazovat třeba 2x, ale je fakt, že tímto způsobem poslední dobou spíme i do pul 11h Ovšem to čóro, když konečně vstanem Vidí, že konečně má povoleno řádit a musí to dohnat |
|
|
Odpovědět
|
|
Ivana Müllerová
|
Předmět: noční škrábání na dveře Přitlapkováno: 31. 12. 2007 1:17:38 |
|
|
Ahoj všichni, musím se taky přidat a postěžovat si. Staršímu kóčovi už bude 7 a bohužel se nám to škrábáním taky nějak vymklo z ruky. V noci nezlobí, to ne, ale ráno začne po 4 hodině škrabat na vchodové dveře bytu a vydávat zvuky, jakože úúúááá. Lidi si musí myslet, že jsme snad za dveře pohodili ňáký mimino. A musím říct, že nepomáhá nic. Takže tam lítam, jak čaroda a neustále ho odháním. No a když přestane, jde si do záchůdku a asi tak půl hodiny tam hrabe do písku a na stěny. Jeho ale nelze nikam zavřít, protože je to takovej náš klaustrofobik. Jak se před ním někam zavřete, bude škrabat dveře třeba hodinu. Druhýmu kóčovi je rok a ten je takovej klidnější, protože se hodně vylítá přes den. Ten v noci maximálě chvilku pobíhá po bytě a vrká. |
|
|
Odpovědět
|
|
|