<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
BlackOrchid
|
Předmět: Škrabkání ve vlasech Přitlapkováno: 31. 12. 2007 17:16:05 |
|
|
Dobrý den, mám 7mi měsíčního kocourka.
Kocour spí v noci na mém polštáři. Když si jde lehnou vždy se mi stočí kolem hlavy a tlapkama mi jakoby prošlapuje ve vlasech, tak jako když pije od kočky. Já tomu říkám škrabky-drapky. Někdy to dělá třeba i 5x za noc a přede u toho. Vydrží tak 10-20min. Má u toho takový zvláštní výraz. Pročpak to dělá? Je to něco jako spokojenost? Přítelovi u hlavy nespí ani si tam nelehá. |
|
|
Odpovědět
|
|
MaxKatka
Založen: 07.11.2005 Příspěvky: 120 Bydliště: Hodonice okr. Znojmo
|
|
|
Odpovědět
|
|
BlackOrchid
|
Předmět: Re: Škrabkání ve vlasech Přitlapkováno: 31. 12. 2007 17:53:27 |
|
|
Aha, tak děkuji. To jsem ráda, že je to taková náklonnost.
Budu muset pozorněji pročítat, ale ještě se tu moc nevyznám . |
|
|
Odpovědět
|
|
Ivana Müllerová
|
Předmět: škrábání ve vlasech Přitlapkováno: 31. 12. 2007 18:34:52 |
|
|
Ahoj, u nás se tohle škrábání taky děje. Říkáme tomu šlapání zelíčka a bohužel to zelíčko nám šlape Lojzík na břiše, takže po jídle to zrovna není nic moc (7 kilo je 7 kilo). |
|
|
Odpovědět
|
|
BlackOrchid
|
Předmět: Re: škrábání ve vlasech Přitlapkováno: 31. 12. 2007 19:28:22 |
|
|
Jé, no 7 kilo je dost. Mě to právě praktikuje ve vlasech, mám hlavu samej stroupek jak mě škrábe. Ale je u toho tak roztomilej.... |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: škrábání ve vlasech Přitlapkováno: 31. 12. 2007 20:29:31 |
|
|
BlackOrchid napsal: | Jé, no 7 kilo je dost. Mě to právě praktikuje ve vlasech, mám hlavu samej stroupek jak mě škrábe. Ale je u toho tak roztomilej.... |
A já zase občas vypadám jako po noci plné vášně-krk samý cucflek, kam se mi ten náš holomek s oblibou přisaje a dudlá a prošlapává a přitom se tváří tak blaženě, že nemám to srdce ho hned ze sebe sundat _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Lucienka
Založen: 20.10.2006 Příspěvky: 107 Bydliště: Karviná, Ostrava
|
Předmět: Re: škrábání ve vlasech Přitlapkováno: 1. 1. 2008 3:10:57 |
|
|
tatiana napsal: | BlackOrchid napsal: | Jé, no 7 kilo je dost. Mě to právě praktikuje ve vlasech, mám hlavu samej stroupek jak mě škrábe. Ale je u toho tak roztomilej.... |
A já zase občas vypadám jako po noci plné vášně-krk samý cucflek, kam se mi ten náš holomek s oblibou přisaje a dudlá a prošlapává a přitom se tváří tak blaženě, že nemám to srdce ho hned ze sebe sundat |
Mně Damiánek taky zahrnuje takovou láskyplnou péčí, naštěstí se v noci naučil, že panička spí a tak si jen lehne doprostřed hrudi a vrní a vrní a vrní....až mně ukolébá ke spánku _________________ Lucie a princezna Mia
Z nebe na nás dohlíží kocouř Damián (3) |
|
|
Odpovědět
|
|
|