Hraje u koček roli věkový rozdíl?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
mixatko.v
|
Předmět: Hraje u koček roli věkový rozdíl? Přitlapkováno: 25. 1. 2008 10:31:17 |
|
|
Srdečně zdravím všechny kočičí přátele! Prosím ty, kteří mají už víceleté zkušenosti s chovem kočiček, aby mi poradili. Mám kocoura, brzy tříletého a konečně bych k němu mohla pořídit další kočičku. Když to bude mrňavé koťátko, nebude mu tem velký macek ubližovat_?_To se asi do předu nedozvím, ale aspoň tak orientačně poraď te. Samozřejmě to má být slečna kočička - to nové. Dík všem . |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Hraje u koček roli věkový rozdíl? Přitlapkováno: 25. 1. 2008 10:40:16 |
|
|
Zkuste si na titulní stránce dole najít Rady Modrého kocouře - je mezi nimi i téma - Pořízení druhé kočky a následné situace - každá tlapička směřuje do jiného tématu zde ve Foru.
To Vám dá alespoň základní povědomost o tom, jak může probíhat seznamování dvou koček a nakolik hraje roli jejich věk
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
mixatko.v
|
Předmět: Věkový rozdíl u koček Přitlapkováno: 26. 1. 2008 9:43:53 |
|
|
Děkuji, April, za radu. Prostuduji to.Jsem přesvědčená, že koťátko stejně koupím. Ale aspoň se dovím, co a jak. Pěkný víkend! |
|
|
Odpovědět
|
|
|