<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
beta.1
|
Předmět: určení krevní skupiny Přitlapkováno: 27. 2. 2008 14:20:34 |
|
|
Dobrý den,docela by mne zajímalo,jakou krevní skupinu mají moje čičiny.Sháním informace,jak se kr.skupina u čičin provádí,kde se provádí a také, kolik určení krevní skupiny stojí.Prosím,pokud někdo máte tyto informace,podělte se o ně.Ptala jsem se na to své vetky,ale také to neví.Děkuji Bětka |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Re: určení krevní skupiny Přitlapkováno: 27. 2. 2008 15:55:42 |
|
|
beta.1 napsal: | Dobrý den,docela by mne zajímalo,jakou krevní skupinu mají moje čičiny.Sháním informace,jak se kr.skupina u čičin provádí,kde se provádí a také, kolik určení krevní skupiny stojí.Prosím,pokud někdo máte tyto informace,podělte se o ně.Ptala jsem se na to své vetky,ale také to neví.Děkuji Bětka |
U svého veterináře necháte odebrat krev cca 0,5 - 1 ml na EDTA a vzorek buď on sám nebo vy zabalíte a pošlete na adresu VEDILAB spol. s r.o., MVDr. Oto Huml, Pod vrchem 51 , 312 00 Plzeň. Výsledky dostane buď váš veterinář nebo vy na dobírku, cena je cca 700 Kč. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: určení krevní skupiny Přitlapkováno: 27. 2. 2008 20:17:33 |
|
|
Alena V. napsal: | beta.1 napsal: | Dobrý den,docela by mne zajímalo,jakou krevní skupinu mají moje čičiny.Sháním informace,jak se kr.skupina u čičin provádí,kde se provádí a také, kolik určení krevní skupiny stojí.Prosím,pokud někdo máte tyto informace,podělte se o ně.Ptala jsem se na to své vetky,ale také to neví.Děkuji Bětka |
U svého veterináře necháte odebrat krev cca 0,5 - 1 ml na EDTA a vzorek buď on sám nebo vy zabalíte a pošlete na adresu VEDILAB spol. s r.o., MVDr. Oto Huml, Pod vrchem 51 , 312 00 Plzeň. Výsledky dostane buď váš veterinář nebo vy na dobírku, cena je cca 700 Kč. | Děkuji,Vaše odpověď je plně vyčerpávající Bětka |
|
|
Odpovědět
|
|
Klára R
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 2. 2008 8:08:09 |
|
|
krevní skupiny již stanovují i v Praze Holešovicích v LABVET, www.labvet.net udělají sami i odběr, cenu nevím, teprve se tam chystáme |
|
|
Odpovědět
|
|
tif
Založen: 15.02.2007 Příspěvky: 145 Bydliště: okres Nový Jičín
|
Předmět: re Přitlapkováno: 28. 2. 2008 9:48:08 |
|
|
Určení krevních skupin u koček dělají i na této klinice ve Zlíně : www.medipet.cz
Cena je myslím kolem 750 Kč. _________________ tif, Barča, Šebí a Mikča |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Re: re Přitlapkováno: 29. 2. 2008 22:30:05 |
|
|
tif napsal: | Určení krevních skupin u koček dělají i na této klinice ve Zlíně : www.medipet.cz
Cena je myslím kolem 750 Kč. |
Nejpřesnější výsledky zjistíte genetickým testem, který provádí UC Davis. Test stojí 40 USD a provádí se ze slin, takže kočku není nutné brát nikam k veterináři na odběr krve. Vřele doporučuji!
https://www.vgl.ucdavis.edu/service/cat/index.html _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Dagmar2
|
Předmět: Re: re Přitlapkováno: 5. 4. 2008 14:24:53 |
|
|
Adéla napsal: | Nejpřesnější výsledky zjistíte genetickým testem, který provádí UC Davis. Test stojí 40 USD a provádí se ze slin, takže kočku není nutné brát nikam k veterináři na odběr krve. Vřele doporučuji!
https://www.vgl.ucdavis.edu/service/cat/index.html |
Ano, genetické testy jsou úplně nejlepší, souhlasím s Adélou. Přesně víte, s jakou krevní skupinou se mohou narodit koťata z geneticky testovaných rodičů a to je přece prima. A navíc jsou tyto genetické testy finančně srovnatelné s těmi klasickými, vlastně možná vyjdou i levněji. Odběr vzorku si můžete udělat sami, registrace a objednávka se dělá přes internet v klidu domova, jen musíte se vzorky jít na poštu. Myslím, že je to tak naprosto dokonalé .
Jen si dovolím upřesnit adresu na genetickou laboratoř, odkaz byl změněn na http://www.vgl.ucdavis.edu/services/cat/ |
|
|
Odpovědět
|
|
|