<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Hanička
|
Předmět: Kocour znásilňuje ostatní Přitlapkováno: 10. 3. 2008 12:07:01 |
|
|
Ahoj, můžete mi poradit? Kamarádka má 9měsíčního kocura, který už asi tři měsíce znásilňuje ostatní kocoury. V sobotu jsem k nim přivezla našeho kocourka a kdyby mohl tak ten jejich by na něm pořád seděl. Mají ještě jednoho venkovního kocoura a za ním pořád běhá, mrouská na něj a snaží se na něj vlést. Máte někdo podobné zkušenosti? A proč myslíte, že se tak chová? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Kocour znásilňuje ostatní Přitlapkováno: 10. 3. 2008 12:13:35 |
|
|
Je ten kamarádčin kocourek kastrovaný?
Pokud ne, tak vysvětlení je nasnadě - pohlavně dospěl a nyní projevuje svoje jak sexuální, tak dominantní choutky.
Pokud vykastrovaný je, naznačuje tak ostatním kočkám i kocourům v okolí svojí dominanci; ono nemusí jít přímo o "znásilňování", může jít jen o naznačování aktu, což je právě projevem nadřazenosti.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Hanička
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 3. 2008 13:32:20 |
|
|
Právě že není. Doktor jí říkal, že ho má nechat vykastrovat až v jednom roce, ale myslím si, že on by to potřeboval už teď. Je s ním k nevydržení. Ten náš mrňous by si s ním hrál, jenže ho má pořád na zádech. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
Hanička
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 3. 2008 14:38:47 |
|
|
Děkuji moc za rady, to jsem tedy zvědavá jak to s ním dopadne. Jestli mu to zůstane, tak si ani jinou kočku pořídit nemůžou. Stačilo mi, když jsem viděla, jak skákal po tom našem. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 3. 2008 15:29:23 |
|
|
Hanička napsal: | Děkuji moc za rady, to jsem tedy zvědavá jak to s ním dopadne. Jestli mu to zůstane, tak si ani jinou kočku pořídit nemůžou. Stačilo mi, když jsem viděla, jak skákal po tom našem. | Já bych v tom neviděla až takový problém. Můj současný chovný kocour to v období puberty taky dělal, ale brzy ho to přešlo i bez kastrace a a teď když je kočka v říji a chceme koťátka tak se na milostné hrátky jen těžko nechá přemluvit a jen od některých koček. |
|
|
Odpovědět
|
|
Hanička
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 3. 2008 8:00:34 |
|
|
Kamarádka se rozhodla a dneska jdou s kocourem na kastraci, tak jsem na něj zvědavá!! |
|
|
Odpovědět
|
|
Hanička
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 3. 2008 12:03:43 |
|
|
Tak kocourek je po kastraci. Ještě ten večer kamarádce znásilnil ruku a dělá to i ostatním kocourům. Včera stojíme venku a kocour je najednou zadkem k baráku a značkuje. Tak já už teda nevím! |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 3. 2008 12:11:27 |
|
|
Hanička napsal: | Tak kocourek je po kastraci. Ještě ten večer kamarádce znásilnil ruku a dělá to i ostatním kocourům. Včera stojíme venku a kocour je najednou zadkem k baráku a značkuje. Tak já už teda nevím! |
Po kastraci trvá několik týdnů než vyprchají hormony a sexuální chování se zklidní. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alimak
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 3. 2008 19:37:25 |
|
|
Hanička napsal: | Ještě ten večer kamarádce znásilnil ruku a dělá to i ostatním kocourům. |
Mně kocour znásilňoval ruku pravidelně každé ráno. Měla jsem toho už plné zuby a když se mi vyčůral na polštář, pohár přetekl a šel v 8 měsících na kastraci. Od té doby zkoušel znásilňovat jen několikrát, ale intenzita se zmenšovala a nakonec toho nechal. |
|
|
Odpovědět
|
|
|