<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
EvaPa
|
Předmět: Pískací myšičky Přitlapkováno: 26. 3. 2005 16:21:07 |
|
|
Preji pekny den! Nejsem urcite sama, kdo kupuje svemu milackovi male chupate piskaci mysicky. Akorat to me ctyrnohe stvoreni nejradeji ukusuje tem mysim hlavicky (zhruba tak 1 cm, plus minus). A nasledne je vyblinka. Chtela bych se zeptat, jestli to delaji kocicky i nekomu jinemu:) Moc dekuji, Eva |
|
|
Odpovědět
|
|
EvaNo
|
Předmět: Pískací myšičky Přitlapkováno: 26. 3. 2005 16:36:36 |
|
|
Ahoj Evo, tady Eva.
Nechováme zatím kočičky příliš dlouho, takže moc zkušeností nemáme. Ale jedna věc se mi celkem osvědčila: nekupuji našim kočkám žádné hračky, spíš je vyrábím. Vypozorovala jsem totiž, že každá hračka je baví chvíli, pak ji schovají pod křeslo a už se k ní nevrací. Nejvíc je baví zmačkaný papírek, který šustí, nebo vršek od plastové láhve z minerálky. Tak jim je dopřávám a když už je nebaví, tak je vyhodím.
Přeji Ti hodně radosti s Tvou kočičkou.
Ahoj, Eva Nollová |
|
|
Odpovědět
|
|
EvaPa
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 3. 2005 17:03:25 |
|
|
Děkuji za odpověď! Když on si právě s těma myškama vyhraje nejvíce. Akorát se bojím, jestli to nemůže být pro něj nějak nebezpečné. Jeslti mu to nemůže poškodit střeva. No, papírovou kuličku jsem už zkoušela, ale bez reakce. Vršek zkusím:) Dekuji za nápad. Eva Patočková |
|
|
Odpovědět
|
|
Lukáš
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 3. 2005 16:47:55 |
|
|
EvaPa napsal: | Děkuji za odpověď! Když on si právě s těma myškama vyhraje nejvíce. Akorát se bojím, jestli to nemůže být pro něj nějak nebezpečné. Jeslti mu to nemůže poškodit střeva. No, papírovou kuličku jsem už zkoušela, ale bez reakce. Vršek zkusím:) Dekuji za nápad. Eva Patočková |
no naš kocour ma rad ty chlupaty chrastici myši....
a co se tyče toho, že když je zastrka pod křeslo, tak nemaji zajem.....stači popostrčit křeslo, a radost veliká |
|
|
Odpovědět
|
|
CZ_Bee
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 5. 2005 9:59:43 |
|
|
Ahoj Evo,
náš kocourek si také rád hraje s myškama. Nejraději má ty úplně malinké (cca 5 cm), které jsou z nějaké chlupaté látky. Bohužel mají udělané očička a nosánek z umělé hmoty, kterou náš kočičák vyndá jako první a musím mu to sebrat, jinak to polkne (je to taková kulička na trnu). |
|
|
Odpovědět
|
|
Dagmar
|
Předmět: Myšičky Přitlapkováno: 19. 5. 2005 11:31:02 |
|
|
Naše Suzi myšky miluje. Koupili jsme jí celý pytlík myšek, takových obyčejných, nepískacích, nechrastících. Jsou chlupaté, asi 5 cm velké a kromě korpusu, na kterém je vše ostatní nalepeno, na nich není nic umělého. Jsou úplně bezpečné, protože když se myška časem svlíkne, zbyde černý plastový "bonbónek", který je na hraní také dobrý. My máme byt plný myší. Suzi je má moc ráda, nosí nám je a my jí je házíme a ona je loví. Super zábava místo televize. Když je pak unavená, položí si myšku mezi packy, hlídá ji, aby jí zase neutekla a odpočívá.
Taky má moc ráda malé hopíky, ale ty jí nikdy moc dlouho nevydrží, vždycky se mršky někam zakutálí. Tak kupujeme stále nové a nové. Nedávno, když jsem jarně gruntovala, našla jsem jich různě pod a za nábytkem asi 8. Tak teď je Suzi dostává po jednom a snad to chvíli vydrží.
Hopíka jako hračku pro kocouře mohu jen doporučit. Je úžasné pozorovat jeho lovecké instinkty i akrobacii při skocích do výšky.
Sportu a kočičímu skoku do výšky s trojným vrutem zvlášť. Dagmar |
|
|
Odpovědět
|
|
Verunka
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 8. 2005 7:45:41 |
|
|
Náš kocouř vždy těm myškám ukousne ocas a sní ho. To stihne snad během prvních dvou minut s novou myškou. Nevím proč to dělá, ale mamina mi říkala že jejich Nela to dělá taky. Tak to asi není nic neobvyklého. A je pravda, že se ty myšky impregnují nějakým roztokem šanty? Nebo je to jen blud |
|
|
Odpovědět
|
|
EvaPa
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 8. 2005 23:12:34 |
|
|
Jo, některé myši jsou navoněné šantou. To pravda je.. Jen nevim, jak dlouho to na té myšce vydrži... Ja občas používám "Kozlíkové kapky". Ze začátku to mělo úžasný účinek, ale postupem času si na to Diego zvyknul. |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 8. 2005 13:29:52 |
|
|
Kozlíkové kapky mají 100% účinek pouze na mého manžela, kterého spolehlivě vystrnadí z místnosti,neboť jejich vůni- pach nesnáší. |
|
|
Odpovědět
|
|
Olina
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 3. 2006 13:32:10 |
|
|
EvaPa napsal: | Jo, některé myši jsou navoněné šantou. To pravda je.. Jen nevim, jak dlouho to na té myšce vydrži... Ja občas používám "Kozlíkové kapky". Ze začátku to mělo úžasný účinek, ale postupem času si na to Diego zvyknul. |
Taky jsem našemu mazlíkovi nakoupila různé myšky, míčky tad. ale odezva nic moc. Občas si hraje s papírkem na provázku nebo se stuhou od dárků, ale vydrží jí to chvilku a pak zas nic. Teď zabavila synovi takový ten gumový náramek (dnes moderní) Ze začátku si s ním vydržela hrát celý den, prolítat s ním celý byt, teď si vzpomene jen občas, ale aspoň jednu hračku, že máme! |
|
|
Odpovědět
|
|
Olina
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 3. 2006 13:33:27 |
|
|
EvaPa napsal: | Jo, některé myši jsou navoněné šantou. To pravda je.. Jen nevim, jak dlouho to na té myšce vydrži... Ja občas používám "Kozlíkové kapky". Ze začátku to mělo úžasný účinek, ale postupem času si na to Diego zvyknul. |
Jo zapomněla jsem!!! Vlastně jsem psala proto, že jsem se chtěla informovat, kde se dá koupit šanta nebo ty kozlíkové kapky. Díky. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 3. 2006 13:41:40 |
|
|
Olina napsal: |
Jo zapomněla jsem!!! Vlastně jsem psala proto, že jsem se chtěla informovat, kde se dá koupit šanta nebo ty kozlíkové kapky. Díky. |
Kozlíkové kapky jsou k dostání v lékárně, takže u nich by neměl být problém je sehnat.
Se šantou je to trochu horší, ale měli by jí mít ve zverimexech, narazila jsem na ní v pražském Hornbachu, což je pro vás asi trochu z ruky, k sehnání je i v internetových obchodech např. v www.happy-animals.cz nebo www.akarazoo.cz.
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|