| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| Filip Webmaster

| 

| Předmět: Kočičí deníčky 
  Přitlapkováno: 11. 9. 2005 18:56:01 |   |  
				| 
 |  
				| Ode dneška, tj. od neděle 11.9.2005 jsou v provozu inovované Kočičí deníčky s novým ovládáním a trochu inovovanou grafikou. Vše bylo testováno, přesto samozřejmě jako vždy velmi ocením jakékoliv nápady, připomínky nebo cokoliv, co vás v souvislosti s deníčky napadne. Pomůžete stránky dále vylepšit, děkuju. _________________
 Filip (Lilly a Charlie)
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Tereza 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 12. 9. 2005 8:57:18 |   |  
				| 
 |  
				| Už jsem koukala, vypadá to moc hezky   Co nejdříve otestuji!
 T.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Maxik 

| 

| Předmět: Stránky Modrého kocouře 
  Přitlapkováno: 17. 9. 2005 11:14:26 |   |  
				| 
 |  
				| Ahoj všem na stránkách.  Měsíc jsem se porádně na stránky nepodíval a tak to teď pilně doháním. Moc se mi líbí příběh Kniže Igor. Vyšel zrovna ve chvíli, kdy já jsem  přitlapokoval  povídání a Míšovi a Mourkovi. Připadá mi, že člověk se dosud nepoučil. "Co nemám rád, to zničím  ." Aleposň že tady u nás na MK jsou prima lidi. Vzpomínání na  naše první zvířátka mám moc rád.
  |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Maxik 

| 

| Předmět: Re: Stránky Modrého kocouře 
  Přitlapkováno: 19. 9. 2005 21:21:05 |   |  
				| 
 |  
				| Tak a před usnutím jsem se podíval na pár fotek ze srazu v Brně. Docela se sešla pěkná partička. Vypadá to, že za chvilku budu  podle fotek znát i  "sekci z Moravy".  S Pražáky jsem se vymazlil osobně.  Těším se na další fotky z Brna a doufám, že sepíšete i pořádnou reportáž. Dělo se něco cestou do Brna? Já budu muset brzo podat zprávu  o tom podivném stvoření, které tady se mnou žije.   Hodně zábavy i poučení na MK přeje Maxík
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| kocickalea 

| 

| Předmět: Komentáře 
  Přitlapkováno: 20. 4. 2008 7:59:47 |   |  
				| 
 |  
				| Dobrý den, mám takový problémek: když píšu komentář k deníčku, občas se zobrazí všechno, až na slovně psané číslo jako ochrana, a když tam tedy nevyplním nic, nepřidá se mi to jako komentář. Děkuji mockrát za odpověď.
 Na shledanou

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Filip Webmaster

| 

| Předmět: Re: Komentáře 
  Přitlapkováno: 20. 4. 2008 22:37:55 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | kocickalea napsal: |  	  | Dobrý den, mám takový problémek: když píšu komentář k deníčku, občas se zobrazí všechno, až na slovně psané číslo jako ochrana, a když tam tedy nevyplním nic, nepřidá se mi to jako komentář. Děkuji mockrát za odpověď.
 Na shledanou
 | 
 Děkuju za upozornění, zkontroluju to a opravím, co bude třeba. Omlouvám se za případnou nefunkčnost.

|      | Odpovědět | 

|  | 

|  |