<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Pavlína
|
Předmět: stelivo potreti Přitlapkováno: 10. 11. 2004 14:21:06 |
|
|
co si myslite o silikonovych stelivech, jako Magic pearls a podobne? Je lepsi silikonove stelivo, nebo nejake hrudkujici? Predem diky za rady |
|
|
Odpovědět
|
|
Péťa
|
Předmět: stelivo Přitlapkováno: 10. 11. 2004 15:35:14 |
|
|
ahoj, my používáme magic pearls do jednoho záchůdku, kam chodí čičky čůrat a do druhého uzavřeného dáváme hrudkující stelivo. Magic pearls jsou dobrý, protože z nich nejde žádný zápach, jako třeba z hrudkujícího steliva |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 11. 2004 9:25:31 |
|
|
Nám silikonová steliva nevyhovují. Používáme Catsan - má dobrou savost a pohlcuje pach. I průjem v něm ztvrdne...
Každý to asi musí vyzkoušet, my jsme vyzkoušeli asi 8 druhů steliv a Catsan vyhovuje nám i čičinám |
|
|
Odpovědět
|
|
Irena
|
Předmět: Péťa Přitlapkováno: 12. 1. 2005 14:19:37 |
|
|
Nechápu, jak jste dosáhli toho, že mají vaše kočeny rozděleno, do kterého WC mají vykonávat tu, či onu potřebu.Filip je má taky tak naučené. Mám taky dva záchůdky, ale Bertík je u nás nový, tak dostal WC po Lelince, která už delší dobu používá krytý. Ale teď začla slečna chodit na Bertíkův a svůj velký, útulný záchod ignoruje, takže používají oba ten starý. |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Cat´S BEST Přitlapkováno: 4. 2. 2005 8:40:51 |
|
|
Používáte někdo CAT´S BEST?-podle toho, co jsem o tom četla je to super,ale trošku mě zaráží ta cena kolem 200 Kč.Zatím mám Zverlit,ale trochu práší.Je to opravdu o tolik lepší než Zverlit, že se ta cena vyplatí?Dík .J. |
|
|
Odpovědět
|
|
blue
|
Předmět: Re: Cat´S BEST Přitlapkováno: 4. 2. 2005 11:48:32 |
|
|
Ahoj, nyzkoušela jsem taky kde co - včetně magic pearls - ale mám kočky hrabavý a kuličky byly po celým bytě. Strašně špatně se zametaj a perfektně se po nich klouže... Ale je fakt, že pach pohlcují bezvadně - takže je používám jen, když jedu na dovču a hlídá je někdo jiný. Normálně používám a jsme všichni maximálně spokojení s Cat´s Best - ten pro kočky - ne Univerzal. Je sice dražší - ale protože mám kočky dvě, kupuju to veliký balení (myslím, že 15kg). Vyplatí se, krásně voní, perfektně hrudkuje, nepráší a je takový čistý (proti betonovým stelivům - podlaha byla šedivá...). Perfektně se i uklízí - takže určitě VYZKOUŠEJ. Nakupuju ho přes internet, přivezou ho až do bytu. Rozhodně doporučuju... |
|
|
Odpovědět
|
|
Pavlína
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 2. 2005 13:05:52 |
|
|
my jsme s Magic pearls velice spokojeny, opravdu nam vydrzi skoro cely mesic a nezapacha to, az teda na tu malickost, ze mame kulicky po cele koupelne a projit se po nic bosa neni moc prijemny.) |
|
|
Odpovědět
|
|
KimBee
|
Předmět: Re: Cat´S BEST Přitlapkováno: 4. 2. 2005 20:41:08 |
|
|
[Ahojky mohla bych se zeptat na jake web adrese nakupujete Cat´s Best???Dekuji moc |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Re: Cat´S BEST Přitlapkováno: 6. 3. 2005 9:58:32 |
|
|
KimBee napsal: | [Ahojky mohla bych se zeptat na jake web adrese nakupujete Cat´s Best???Dekuji moc |
Catś Best jsem vyzkoušela, hrudkuje perfektně,ale práší taky,i když možná méně, bylo to vidět, když jsem ho sypala do misky.Ale nejvíc mně na něm vadí ,že ho kocour na tlapkách snad nejvíc ze všech zkoušených steliv vynáší ven a roznáší až do dalších místností.Z tohoto důvodu jsem s ním přestala.Se silikonem spokojenost, v jednom má silikon v l. patře na čurání a nahoře má Zverlit-Používá oba. |
|
|
Odpovědět
|
|
paja Anonymní
|
Předmět: stelivo Přitlapkováno: 31. 3. 2005 12:15:43 |
|
|
Ahoj. Vždy kupuji své kočičce do záchodku Zverlit, ale bohužel ho zrovna nemají. Nabídli mi místo něj jiné hrudkující stelivo - PURA. Máte s ním někdo zkušenosti ? Díky. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: stelivo Přitlapkováno: 31. 3. 2005 12:28:13 |
|
|
paja napsal: | Ahoj. Vždy kupuji své kočičce do záchodku Zverlit, ale bohužel ho zrovna nemají. Nabídli mi místo něj jiné hrudkující stelivo - PURA. Máte s ním někdo zkušenosti ? Díky. |
To jsem osobně nikdy neslyšela. Ale pokud je v blízkosti Interspar, tak doporučuji stelivo Čiči. Nebo sehnat Biokats od Gimpetu.
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Eva I
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 3. 2005 12:35:49 |
|
|
Tak o tomhle stelivu jsem neslysela, pokud chcete zverelit v jinem obalu zkuste sehnat Čiči. Se stelivy je sranda, ale zkousejte. Ja po zavrhnuti Mikese taky dlouho hledala jelikoz Zverelit neni vsude k sehnani. Takze jsem vstekanim nad nehrudkujicim stelivem, ktere by melo hrudkovat stravila dost casu.
Eva
Ps: nevim kde zverelit nakupujete, ale mivaji ho v Globusu |
|
|
Odpovědět
|
|
EvaPa
|
Předmět: Stelivo Přitlapkováno: 31. 3. 2005 21:09:50 |
|
|
Já používám BioKat´s Fresh od GIMPETu a jsem spokojena. |
|
|
Odpovědět
|
|
paja Anonymní
|
Předmět: stelivo Přitlapkováno: 1. 4. 2005 15:37:57 |
|
|
Ahoj. Tak jsem nakonec musela koupit to stelivo PURA. Už jsem nestihla sehnat jiné. Hrudkuje i vypadá stejně jako zverlit, akorát má hnědou barvu. Pět kilo stojí 62 Kč. Je to nějaké zahraniční stelivo. Taky jsem našela webové stránky www.purapet. com. No, není špatné. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 4. 2005 15:40:32 |
|
|
Mě se přes internet nepodařilo sehnat Catsan, tak od zítřka zkouším Magic Pearls
Jsem zvědavá, ale Ali je na to nenáročný! |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana B. Anonymní
|
Předmět: Magic Pearls Přitlapkováno: 3. 4. 2005 20:40:36 |
|
|
Pro naši kočičku používáme Magic Pearls 2 měsíce a jsou dobré. Nepráší, nezapáchají, a 1 balení vydrželo opravdu 4 týdny. |
|
|
Odpovědět
|
|
CZ_Bee
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 5. 2005 9:02:33 |
|
|
Magic Pearls používám. Ze začátku chvilku trvalo než si na něj kočičák zvyknul, protože byl trochu nejistý z toho jak mu chroupe pod nohama. Také nechce ve stelivu moc hrabat (v klasickém zahrabával více).
Jelikož mám větší WC, musela jsem nasypat 1,5 dávky. Zatím drží stelivo téměř měsíc bez výměny. Jelikož se ovšem začaly tvořit na dně záchoda loužičky, je nutné stelivo alespoň jednou denně promíchat lopatkou, aby se suché kuličky zezhora dostaly dolů a nasákly.
Problém je trochu s kaděním, protože pokud ho chce člověk odstranit ihned po "výkonu", nalepí se na trus příliš mnoho kuliček (a to by Vám jich tam za chvíli moc nezbylo ) nebo se kuličky ušpiní. Nejlepší je počkat nějakou dobu než kuličky vytáhnou z hovínka vlhkost a ono ztvrdne. Tady ovšem narážím na to, že v magic pearls kocour nerad hrabe, takže svůj výtvor zahrabe jen tak halabala a je to více cítit (moč není cítit vůbec, ta se rychle vsakuje), i když mám kryté WC s filtrem. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 5. 2005 9:41:20 |
|
|
My s Magic Pearls spokojeni nejsme. Přešli jsme zpět na Catsan. Magic Pearls nám začal smrdět po 10 dnech
Catsan je nesrovnatelně lepší co se savosti a pohlcování zápachu týče. Ale je to jen naše zkušennost. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 8. 2005 8:26:45 |
|
|
Naše britka je zvyklá na stelivo Micci a na jiné nechce chodit. Minulý měsíc jsme jí koupili Magic Pearls a byla to hrůza!! Po týdnu hrozně smrdělo a ještě to bylo po celém bytě. Naše kočka chodí močit snad 5x denně. Bude jí 8 let, je to kočka. Je to normální? |
|
|
Odpovědět
|
|
|