Bozita - TetraPack
Jdi na stránku Předchozí 1, 2
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
novo.tna
|
|
|
Odpovědět
|
|
hanuled
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 2. 2008 11:30:21 |
|
|
Já Bozitu kupuji na www.kociciobchudek.cz Nevím, jak je to možné, ale mají ji tam levnější než přímo dodavatel- a to za 35Kč
Navíc poštovné je taky levnější...
Někde jsem tady psala, že Kuba mívá po téhle značce "konzerv" průjem. Vypozorovala jsem, že ho má jen s takových těch kousků v rozsolu, paštičky mu nevadí:-) |
|
|
Odpovědět
|
|
katty
|
Předmět: Bozita Přitlapkováno: 16. 6. 2008 19:53:54 |
|
|
Dobrý den,
bozita tetrapacky se dají koupit i na výstavách. V Ústí se prodávaly za 28,- 360g. Teď budou v neděli 22.6.08 ve Valticích k mání za stejnou cenu. Krmím s tím kočky a jsem spokojená. Víc mají rádi kostky v rosolu. Dávám jim to jako pochoutku. |
|
|
Odpovědět
|
|
josef
|
Předmět: Re: Kde koupit? Přitlapkováno: 11. 7. 2008 11:01:01 |
|
|
Míša napsal: | Bydlím v Bruntále a nevím kde krmení bozita sehnat poradí mi někdo? |
Dobrý den,
začal jsem nakupovat bozitu tetrapacky na www.kocky.eu přes známou co má chovatelskou stanici. Chovatelé mají cenu 30,-
Kočkám to chutná a moje Amka které je 9 let dávám jen to. Ona už granulky nemůže. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačátko
|
|
|
Odpovědět
|
|
josef
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 7. 2008 11:03:57 |
|
|
Koukám, že celkově tam krmivo vyjde levněji než u Českých shopů. Zkusím si něco objednat. Nejspíš hill´s dávají k němu pěkný stan |
|
|
Odpovědět
|
|
Zamek
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 9. 2014 17:55:10 |
|
|
Mana napsal: | Zdravím,
nechci ničemu ani nikomu dělat špatnou reklamu, ale mým kočkám, teda minimálně dvěma ze čtyř, je z Bozity taky špatně, průjem a zvracení, hlavně ten průjem.
Tak už jim to nebudu dávat. Bohužel...
Ahoj, Máňa;-) |
My jsme to dávali kocourkům koťatům, protože nám to bylo doporučeno, že to má spoustu masa a je to v pohodě i pro koťata. Moc jim to chutnalo, ale poslední dobou řešíme průjem s trochou krve. Vůbec jsme nevěděli z čeho to je a nastoupili jsem a veterinární dietu. Bobečky se srovnali a vše v pořádku. Dnes ráno a večer jsme namíchali trochu Bozity do té diety cca 1/3, abychom na to pomalu přešli. A zase průjem a trochu krve. Myslíme si s manželkou, že je to Bozitou a už jim to dávat nebudeme a uvidíme. |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2