Čičmunda
|
Předmět: záchůdek Přitlapkováno: 29. 7. 2008 18:31:45 |
|
|
prosím o radu - moje kočička hned potom co jsem ji převezli chodila normálně na záchůdek, ale ted jsme kvuli zedníkům byli nuceni ji ho přestěhovat, ale ona ted čůrá do křesel do postele atd. Nejdříve jsem myslelala, že je to změnou steliva, ale potom se tam i předemnou vyčurala, ale když jsem myslela, že to bude už dobrý tak zase. Aspon 3x do hodiny ji tam vžydcky nosím, ukazuji ji cestu, zahrabávám ji tam trošku pacičky aby věděla, že tam má zachůdek , ale prostě se to nedaří. Skoro bych si tipla, že se tam bojí chodit, ale nevim proč, je to klidé místečko a daleko od nás to taky není jenom sejde pár schůdků. Prosím poraďte proč mi nechce chodit na záchůdek moc děkuji. |
|
tatiana
|
Předmět: Re: záchůdek Přitlapkováno: 29. 7. 2008 19:49:54 |
|
|
Čičmunda napsal: | prosím o radu - moje kočička hned potom co jsem ji převezli chodila normálně na záchůdek, ale ted jsme kvuli zedníkům byli nuceni ji ho přestěhovat, ale ona ted čůrá do křesel do postele atd. Nejdříve jsem myslelala, že je to změnou steliva, ale potom se tam i předemnou vyčurala, ale když jsem myslela, že to bude už dobrý tak zase. Aspon 3x do hodiny ji tam vžydcky nosím, ukazuji ji cestu, zahrabávám ji tam trošku pacičky aby věděla, že tam má zachůdek , ale prostě se to nedaří. Skoro bych si tipla, že se tam bojí chodit, ale nevim proč, je to klidé místečko a daleko od nás to taky není jenom sejde pár schůdků. Prosím poraďte proč mi nechce chodit na záchůdek moc děkuji. |
Nelíbí se jí míst, které jste jí na záchůdek určili vy. Musíte zkoušet kadibudku stěhovat, a možná taky změnit stelivo-pochopila jsem z vašeho příspěvku, že jste ho změnili-asi těch změn na ni bylo moc, a takhle protestuje-třeba se jí nelíbí ani ten ruch spojený se zednickými pracemi. Spíš to chce-až se zase někde nepatřičně vyčůrá-pokud je to možné-nasypat na to trochu čistého steliva a po nasáknutí ho přenést do její kadibudky. Tu bych zkusila taky dát jinam. Asi jí vadí i to scházení pár schodů. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|