<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
CZ_Bee
|
Předmět: Požírání kočkolitu a země Přitlapkováno: 17. 5. 2005 10:17:33 |
|
|
Ahoj všichni,
chtěla jsem se zeptat jestli Vaše kočičky také občas požírají kočkolit, zem nebo drobné kamínky? V případě, že ano, proč to asi dělají? Nechybí jim něco?
Náš kočičák je bytový kocouř, ale občas ho vezmeme ven na vodítku. Všimla jsem si, že na zahradě se pokoušel žrát zem ze záhonu a nebo drobné kamínky (hrubší písek). Doma občas spolkne kousek steliva. Nyní ale používám to silikonové, vsakující tekutiny a bojím se, aby mu to něco neudělalo.... |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 5. 2005 10:41:11 |
|
|
Ahoj!
No Ali si párkrát do kočkolitu kousnul, ale pak toho naštěstí nechal. Venku byl jen 1x a to se tak bál, že na požírání půdy neměl ani pomyšlení.
Jak je kocourek starý? Jestli je ještě koťátko tak je to možná jen hra (jako některé děti papají kamínky apod.).
|
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Požírání kočkolitu a země Přitlapkováno: 17. 5. 2005 10:46:20 |
|
|
CZ_Bee napsal: | Ahoj všichni,
chtěla jsem se zeptat jestli Vaše kočičky také občas požírají kočkolit, zem nebo drobné kamínky? V případě, že ano, proč to asi dělají? Nechybí jim něco?
Náš kočičák je bytový kocouř, ale občas ho vezmeme ven na vodítku. Všimla jsem si, že na zahradě se pokoušel žrát zem ze záhonu a nebo drobné kamínky (hrubší písek). Doma občas spolkne kousek steliva. Nyní ale používám to silikonové, vsakující tekutiny a bojím se, aby mu to něco neudělalo.... |
Když jsme si Maxíše přinesli domů, tak nás hned vycukal tím, že šel na záchůdek papat kočkolit, granulí s ani nevšiml
A pak to vždycky zopakoval, když jsme dali nový stelivo. Osobně jsem z toho šílela, protože jsem se bála, že mu to zhrudkuje v žaludku.
No už ho to naštěstí přešlo.
Takže si myslím, že buď to dělají jen tak, nebo se královsky baví tím, jak jsou jeho dvounožci z toho na nervy
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
CZ_Bee
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 5. 2005 11:57:27 |
|
|
Tereza napsal: |
Jak je kocourek starý? Jestli je ještě koťátko tak je to možná jen hra (jako některé děti papají kamínky apod.).
|
Je to takový kocouří puberťák - příští týden mu bude 8 měsíců.... |
|
|
Odpovědět
|
|
Petra H.
|
Předmět: Náš Miki Přitlapkováno: 18. 5. 2005 6:33:38 |
|
|
s velkou radostí "požírá" kamínky ze stěny paneláku a má u toho obrovskou radost, jak se čertím , lump jeden. Myslím si, že je to jenom taková hra, protože nemám ponětí, co by mu mohlo chybět - všechno má. |
|
|
Odpovědět
|
|
|