<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Kikča
|
Předmět: Můj koucourek se chová divně.. Přitlapkováno: 12. 10. 2008 9:31:24 |
|
|
no takže můj perský kocourek se chová nějak divně..pořád škrábe..kouše..předtím se nenechal i pochovat ale teď je to už lepší.. ale stejně..je takový nervozní.. ..nevím co s ním je.. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kikča
|
Předmět: Kikča Přitlapkováno: 12. 10. 2008 9:38:09 |
|
|
prosím poraďte mi!! |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 10. 2008 9:48:38 |
|
|
Chtělo by to trochu víc informací. Např. jak je kocour starý, jak dlouho ho máte, jestli se tak choval od začátku nebo jestli se chování objevilo až v poslední době, jestli je kastrovaný... |
|
|
Odpovědět
|
|
Kikča
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 10. 2008 10:09:22 |
|
|
Alena V. napsal: | Chtělo by to trochu víc informací. Např. jak je kocour starý, jak dlouho ho máte, jestli se tak choval od začátku nebo jestli se chování objevilo až v poslední době, jestli je kastrovaný... |
No Elíkovi jsou 3roky a něco k tomu.. ..od začátku když jsme si ho koupili se choval mile byl hodný úplný zlatíčko...ale teď se ell chová podivně..Ell je kastrovaný perský kocour...už je to s ním lepší..ale je agresivní...prosím odpovězte.. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 10. 2008 10:23:08 |
|
|
Kikča napsal: |
No Elíkovi jsou 3roky a něco k tomu.. ..od začátku když jsme si ho koupili se choval mile byl hodný úplný zlatíčko...ale teď se ell chová podivně..Ell je kastrovaný perský kocour...už je to s ním lepší..ale je agresivní...prosím odpovězte.. |
No tak v tom případě bych řekla že kocourka něco bolí nebo má nějaký psychický problém. Doporučuji obrátit se na veterináře a pokud nezjistí zdravotní problém tak se zkuste zamyslet kdy se toto chování projevuje. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kikča
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 10. 2008 10:24:39 |
|
|
Alena V. napsal: | Kikča napsal: |
No tak v tom případě bych řekla že kocourka něco bolí nebo má nějaký psychický problém. Doporučuji obrátit se na veterináře a pokud nezjistí zdravotní problém tak se zkuste zamyslet kdy se toto chování projevuje. |
díky Vám moc...jako už je to lepší!!dřív na sebe nenechal ani sáhnout..!!takže už je to lepší... |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Můj koucourek se chová divně.. Přitlapkováno: 12. 10. 2008 11:58:10 |
|
|
Kikčo, myslím, že z informací, které poskytuješ, se toho moc odvodit nedá. Chybí tu časová posloupnost a víc informací, navíc, na mě to působí strašně zmateně, navíc jakoby k těm změnám docházelo v krátké době ... jen bych dodala že někdy prostě kočky náladu na mazlení mají a někdy jsou prostě odtažité. Někdy si hrají jemně, někdy drápou a škrábou.
Určitě pokud budeš mít další dotazy, piš je konkrétněji a přesněji, aby zde opravdu mohly padat rady, které budou k užitku.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|