<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Myšička
|
Předmět: Litter Kwitter Přitlapkováno: 19. 10. 2008 8:49:22 |
|
|
Ahoj, potřebovala bych poradit odledně výrobku Litter Kwitter.
http://www.litterkwitter.cz/litterkwitter/
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Uvažuju o koupi, ale protože je to docela drahý, chtěla jsem nejdřív zjistit, jestli je to opravdu tak snadný. Díky Myšička + Tobík + Ammy |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Litter Kwitter Přitlapkováno: 19. 10. 2008 14:31:50 |
|
|
Myšička napsal: | Ahoj, potřebovala bych poradit odledně výrobku Litter Kwitter.
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Uvažuju o koupi, ale protože je to docela drahý, chtěla jsem nejdřív zjistit, jestli je to opravdu tak snadný. Díky Myšička + Tobík + Ammy |
Jak jsem se na to dívala, tak moje kamarádka naučila kocoura používat lidské WC za minimální náklady-použila vkládané prkýnko, co se dává malým dětem, aby nepropadly do záchodu a vložila do něj malý lavorek za pár korun, kam nejdřív dala stelivo, a když tam kocour začal chodit, tak v něm vyřízla malý otvor, který pořád zvětšovala, až posléze zůstalo jen prkýnko-a bylo to za pár korun. Vkládací dětské bylo po dětech, tudíž pro ni již zadarmo a lavorek byl za pár desetikorun. A službu to udělalo tu samou, jen to nebylo tak hezké . To bych musela šťochat, dát za to skoro dva tácy, když si to mohu vyrobit do dvou stovek. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
jo.jo
|
Předmět: Re: Litter Kwitter Přitlapkováno: 31. 12. 2008 19:28:47 |
|
|
[quote="Myšička"]Ahoj, potřebovala bych poradit odledně výrobku Litter Kwitter.
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Uvažuju o koupi, ale protože je to docela drahý, chtěla jsem nejdřív zjistit, jestli je to opravdu tak snadný. Díky Myšička + Tobík + Ammy[/quote
Zdravím, taky mne zajímá Litter Kwitter, protože při 3 kočkách v paneláku je spotřeba steliva dost veliká.
Zkoušela jsem metodu co popsala Tatiana, ale to dětské sedátko zabere dost prostoru a pžidaná mistička s perlitem je moc malá, takže je neláká k tomu, aby do ní vykonaly potřebu. Hledám inzeráty na prodej již použitého zařízení, ale nikde nic není. Už jsem skoro zvyklanaá, že koupím to nové a až splní svůj účel prodám ho dál se slevou. Kočiny totiž to zařízení co se na WC objevilo zajímá a procházejí se po prkénku, misku s perlitem jsem jijm dala vedle mísy WC a zvykly si. |
|
|
Odpovědět
|
|
LaďkaR
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 1. 2009 15:59:20 |
|
|
No tak to je úžasný!! Co mám tři kočky, tak nevím, co s kočkolitem, už jsem kvůli tomu změnila i četnost svozu popelnice Dokonce jsem uvažovala o tématu do diskuze "Kam s ním... " Jediným - a dost zásadním - problémem u mne doma je to, že WC máme na chodbě, tedy dvoje dveře v cestě a k tomu chodbu málo vytápěnou, takže kdybych to kočinám pořídila, zase se nedoplatím na topení.... Tohle vědět před 8 roky, tak si nechám udělat toaletu v koupelně |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Litter Kwitter Přitlapkováno: 2. 1. 2009 16:28:04 |
|
|
Myslela jsem na to, ale cena je opravdu přehnaná. A navíc jezdíme často na chalupu, kde je klasický venkovský "suchý záchod" mimo obytné prostory, tam by kocour nemohl. Střídat dva různé postupy podle místa pobytu by asi kocourovi nevyhovovalo. |
|
|
Odpovědět
|
|
adinah
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 1. 2009 16:34:18 |
|
|
Cena je vysoká, ale když si to člověk spočítá, tak se to vrátí za pár měsíců (zvášť při vyšším počtu kočičáků). Spíš mě taky odrazuje to, že pokud jedu k našim a beru zvěř sebou, tak by museli na těchto návštěvách používat bedýnu. Sice je kočka inteligntní, ale nevím jestli až tak moc, aby pochopila, že jednou se chodí do záchoda a jednou do bedničky. Ono stačí, jak jsou vykulené z toho, že jsem jejich bedýnku pootočila. |
|
|
Odpovědět
|
|
silvik
|
Předmět: Litter kvitter Přitlapkováno: 12. 3. 2009 13:10:53 |
|
|
Máme ho. Není to těžké, je to jiné a déle to drvá. U klasického WC nasypete a jen vybíráte. Naprosto bezproblémové. Tady je zpočátku více práce. Ale je to varianta. Mně vyhovuje z hlediska hygieny- vzhledem k dětem a vůbec. Kočka nám chodí po stole, po lince, spí v posteli... Takže: návod je bohužel v angličtině- DVD a je opravdu důležitý. Když shrnu to nejdůležitější: kočkolit se musí častěji měnit, jelikož ho je tam málo- spíše symbolicky a v prkýnkách s dírama ještě méně. Vyměňovali jsme ihned po potřebě a také se musí častěji dosypávat, protože půlka ho skončí ve WC. Na každé prkýnko je potřeba počítat měsíc času, a to i tehdy, pokud se zdá po 14 dnech, že si kočička bez problémů zvykla. Nesmí se to uspěchat, je to zřejmě pro kočky velká změna. Pokud příliš brzo přejdete na prkýnko č. 2 s dírou, kočka do ní vrazí hlavu i s ušíma a to bude tak všechno(my se ještě 2x vraceli k 1. prkýnku)Máme malé děti, synovi jsou 4 a manipulaci s prkýnkem zvládl. Musí se dát na stranu, pokud chcete WC použít a sklopit vaši WC desku dolů( jinak je zvednutá nahoru). Také je přeba počítat s větším nepořádkem kolem, zametat se musí neustále. Musejí být otevřené dveře na WC- neustále. Teď už se to kočičák naučil a je to v pohodě. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Re: Litter kvitter Přitlapkováno: 13. 3. 2009 13:35:19 |
|
|
[Teď už se to kočičák naučil a je to v pohodě.[/quote]
Jé, to by jste mohla přihodit nějaké video, abychom se na toho vašeho šikulku mohli mrknout |
|
|
Odpovědět
|
|
Sylvie
|
Předmět: Litter Kwitter Přitlapkováno: 29. 3. 2009 23:55:52 |
|
|
Litter Kwitter mam a nepouzivame ho. Take mne ze zacatku okouzlil, kocouraci se nauci rychle, ale neni pravda, ze nejde citit osklivy pach. Pokud je nekdo z vas neustale doma, tak se to da....po kazdem pouziti okamzite splachnes. Ovsem pokud jste v praci a vracite se az vecer, tak si dokazete predstavit, jak to smrdi.....voda ten pach tak dokonale neprekryje. Vzhledem k tomu , ze mame i terasu jsem se vratila zpet ke "klasickemu" zachudku.
tady je odkaz http://www.litterkwitter.com/en/index.php |
|
|
Odpovědět
|
|
Moniička
|
Předmět: Wc Přitlapkováno: 16. 1. 2014 11:49:31 |
|
|
tak jsme o tom taky přemýšlely a našli jsme levnější verzi a to Citti Kitty což je určitě mnohem lepší |
|
|
Odpovědět
|
|
|