<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Filip Webmaster
|
Předmět: Kočkogalerie Přitlapkováno: 30. 11. 2004 10:51:15 |
|
|
Kočkogalerie a Kočkoalba prošla změnami, které sice nejsou vidět na první pohled, ale už na ten druhý...! ) Uvědomil jsem si, že je to část stránek, ke které snad nemám ani jednu poznámku, nápad (kromě možnosti přidávat komentáře a podobně k fotkám, kočičky třeba pochválit a tak), nebo připomínku. Takže: funguje všechno tak, jak má? Narazili jste třeba na nějaké problémy? Určitě napište cokoliv, co vás napadne. Díky _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Kočkogalerie Přitlapkováno: 6. 12. 2004 8:33:47 |
|
|
Ještě mě napadlo... je způsob vkládání fotek jasný? Upravil jsem průvodní text... Prosím o jakoukoliv reakci, každá poznámka pomůže Galerii vylepšit. Díky. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 12. 2004 8:55:04 |
|
|
Mé je to jasné |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Kočkogalerie Přitlapkováno: 15. 12. 2004 8:43:50 |
|
|
Včera jsem náhodou narazil na jednu chybu automatického vkládání fotek do Kočkogalerie a opravil ji. Přesto, nepředpokládám, že jsem byl první, kdo měl daný problém.
Prosím, jakékoliv upozornění na něco, co se nechová tak, jak by mělo, skutečně velmi uvítám (a to nejen v Kočkogalerii).
"Kocouř je tady pro vás." Nechci, aby to bylo jen prázdné heslo. Všechno nové na stránkách prochází testováním, ale i tak se mohou vyskytnout situace, které jsem nepředpokládal. Cílem je, abyste při procházení stránek skutečně neměli žádný problém a abyste se ke všem funkcím dostali z jakéhokoliv prohlížeče atd. Vašeho případného upozornění si velice cením a na každé určitě zareaguji. Díky. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Kočkogalerie Přitlapkováno: 27. 1. 2005 11:17:05 |
|
|
Opět se několikrát stalo, že se do Kočkogalerie nevložil obrázek, pouze jeho jméno. Sám jsem nebyl schopen tuhle situaci nasimulovat a neumím ji vysvětlit. Prosím, pokud se vám to stalo, napište mi více informací (jakou fotku jste posílali, co se zobrazilo atd.). Děkuji. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Gemma
|
Předmět: Re: Kočkogalerie Přitlapkováno: 3. 3. 2005 12:00:39 |
|
|
"Kocouř je tady pro vás."
Nejedná se o zásadní problém,ale při listování kočkogalerií by možná nebylo od věci mít možnost otevřít konkrétní stránku fotek.
Příklad: pokud se chci podívat na starší fotky, resp. pokračuji v dřívejším prohlížení, pak se k nim musím proklikat přes 52 stránek, což může poněkud zdržovat, když zrovna nemám hodně času. Takže navigace dle čísel stráncek, nebo alespoň á 5 str. by usnadnila přístup ke starším fotkám, které si rádi prohlídnou nově příchozí.
Pokud tady ta možnost již je a já jsem ji neobjevila, tak se omlouvám.
Zdraví Čert a Káča. _________________ Gemma |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: Kočkogalerie Přitlapkováno: 3. 3. 2005 12:13:49 |
|
|
Stačí překliknout o jednu stránku v galerii (pozor! Stránku, nerozklikávat fotku) a číslo galerie se zobrazí v řádku určeném pro adresu, pak už jen stačí zadat číslo stránky na kterou chcete vlézt.
Tak mi to nedalo a prohlížela jsem staré fotky asi půl hodiny |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: Kočkogalerie Přitlapkováno: 3. 3. 2005 12:33:19 |
|
|
Gemma napsal: | Nejedná se o zásadní problém,ale při listování kočkogalerií by možná nebylo od věci mít možnost otevřít konkrétní stránku fotek... |
Přiznávám, že jsem na tuhle věc už trochu pozapomněl, zkusím to nějak vyřešit. Faktem je, že vzhledem k počtu stránek a současné rychlosti přidávání nových fotek ale zatím nevím, jak navigaci udělat co nejjednodušší a přitom efektivní. Pokud někdo budete mít nápad, určitě mi napište Díky. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Gemma
|
Předmět: Re: Kočkogalerie Přitlapkováno: 12. 4. 2005 11:09:38 |
|
|
Myslím že řešení navigace v galerii se našlo dobré, díky za ně.
Celkově musím říct, že z běžně dostupných kočkařských webů se mi zatím Kocouř zamlouvá nejvíc. Je to tu řekněme útulnější, přehlednější, hlavně v oblasti diskusních fór. Nikdy jsem nebyla zažraná do chatu a v klasické podobě mi přijde velmi nepřehledný.
Takže hodně dalšího zdaru kocouřům všeho druhu, jejich lidem i jejich webu. _________________ Gemma |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Doporučení fotek Přitlapkováno: 20. 7. 2005 9:29:02 |
|
|
V Kočkogalerii je nově možnost doporučit fotku.
Technicky se doporučení provede kliknutím na odkaz pod fotkou v Kočkogalerii nebo v Kočkoalbu (pod zvětšenou fotkou). Každý má možnost doporučit 3 fotky za 24 hodin.
V Kočkogalerii se taky objevila rubrika Top 10 (www.modrykocour.cz/kockogalerie-top10.php), kde můžete vidět 10 fotek, které dostaly nejvíce doporučení.
Provoz je zatím testovací a já budu moc rád za jakýkoliv ohlas. Děkuju. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: NEJ fotka Přitlapkováno: 29. 7. 2005 8:04:29 |
|
|
Ode dneška běží soutěž o NEJ fotku měsíce. Jedná se o průběžnou soutěž, celá koncepce je hodně nová, takže uvítám jakýkoliv nápad, připomínku, nebo třeba jen komentář. Děkuju _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
|