divné kocouří pohyby
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Samuel
|
Předmět: divné kocouří pohyby Přitlapkováno: 25. 1. 2009 17:59:18 |
|
|
ahojte,
mám takový dotaz, poslední dny dělá můj 5měsíční kocourek divné pohyby, jakokdyby udupává peřinu, u toho vystrkuje drápky a pak se divně prohne a začne se klepat taky začíná docela dost povídat, může to znamenat počáátky dospělosti? že by mohl začít značkovat?? či co to je?
Děkuji za odpovědi, zdravím Samuel |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: divné kocouří pohyby Přitlapkováno: 25. 1. 2009 19:02:19 |
|
|
Samuel napsal: | ahojte,
mám takový dotaz, poslední dny dělá můj 5měsíční kocourek divné pohyby, jakokdyby udupává peřinu, u toho vystrkuje drápky a pak se divně prohne a začne se klepat taky začíná docela dost povídat, může to znamenat počáátky dospělosti? že by mohl začít značkovat?? či co to je?
Děkuji za odpovědi, zdravím Samuel |
No, takové to udupávání či přešlapování s vystrkováním drápků, to by mohl být klasický "mléčný krok", to dělají koťata, když chtějí pít, masírují mamé bříško. A pak to dělají mnohé kočky i v dospělosi, většinou, když se chtějí posadit či lehnout si člověkovi na prsa či na břicho Proč to kocourek začal najednou dělat teď, nedělal-li to předtím, to nevím.
To klepání, to jsem na svém kocourovi nikdy nepozorovala, netuším.
Prohnutí jako když mrouskající kočička vystrkuje zadeček, to mi kocour dělá taky, ale až když ho pohladím po hřbetě, zejména hladím-li až k ocásku.
Můj kocour začal s povídáním a pokřikováním až kolem 7. měsíce a dělá to v menší či větší míře už stále, má 9 měsíců a zatím není kastrovaný. Asi to může začít i dříve.
Neznačkuje. Párkrát se mi sice vyčurdil na posteli, naštěstí převážně na igelit, ale nijak výrazně to nepáchlo. Jinak čurdí v záchodku, žádné značení rajonu neprovozuje. |
|
|
Odpovědět
|
|
xyz
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 2. 2009 16:59:54 |
|
|
Samuel, muj kocour to dela taky, snazi se mi tak oplodnit perinu
je mu pres 11 mesicu, neznackuje, jen dela tohle |