<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Izzy
|
Předmět: Zasklení balkónu Přitlapkováno: 1. 2. 2009 12:16:03 |
|
|
Právě jsem se koukala na téma o sítích na balkon. Počítám s tím, že kočenka bude chtít od jara chodit na balkon, ale bohužel jsme v přízemí a kolem domu je spousta toulavých koček. Teď máme balkon otevřený a dole jsou jen kovové mříže. Venkovní kočky nám na balkon chodí, což jim budu muset od jara znemožnit, aby od nich moje kočenka něco nechytla. Síť mi nic neřeší, protože na zábradlí balkonu divoké kočky mohou vyskočit. Budu proto muset nějak pořešit zakrytí spodní i horní části balkonu. Nemáte někdo nějaký typ? Fotečky nebo návod? Uvyžuji o vyzdění spodní části a zasklení horní, ale bojím se, abych něměla místo výběhu pro kočenku skleník. |
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 2. 2009 12:23:31 |
|
|
ps: nemám klasický balkon, ale lodžii |
|
|
Odpovědět
|
|
Ifča
|
Předmět: ZASÍŤOVÁNÍ balkonu Přitlapkováno: 1. 2. 2009 17:39:00 |
|
|
Všem dobrý podvečer,
je zde sice založené téma "Zasklení balkonu",ale chtěla bych se zeptat na další způsob zabezpečení balkonu a to zasíťování balkonu.Vím,že tu o tomto tématu bylo napsáno spoustu příspěvků,ale ve všech bylo psáno pouze o lodžiích. Zajímalo by mne,jestli máte někdo zkušenost se zasíťováním balkonu,ale toho klasického,zavěšeného. Navíc bydlíme v osmém patře (je poslední,nic nad námi už není) a nemám možnost síť nikde přichytit. Našel by se zde někdo,kdo by mi byl schopen poradit nebo je jediné řešení pouze síť do balkonových dveří?? Ráda bych naší čičině (pokud by to bylo alespoň trochu možné) dopřála pořádný rozhled...a ten přeci z osmého patra je .
Předem díky za odpovědi. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
|
|
Odpovědět
|
|
Ifča
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 2. 2009 18:40:35 |
|
|
Moc děkuji paní Aleně za odkaz.Jediné,co by připadalo v úvahu je udělat z našeho balkonu něco jako voliéru tak,jak je to na jedné z fotek v odkazu.To si ale nejsem jista,jestli by u nás doma prošlo.Ono ale asi jiné řešení ani není.Každopádně ještě jednou díky.Uvidím,jak to dopadne. Ifča |
|
|
Odpovědět
|
|
mixatko.v
|
Předmět: Zasklený balkon Přitlapkováno: 5. 2. 2009 15:46:56 |
|
|
Ahoj!
Tak my máme balkon dole vyzděný,nahoře zasklený už druhou zimu a myslím, že je to supr. Našim kočkám tak vznikl
"letní byt".Na balkoně mají sedátka na "čumendu ven", škrabadla,průlezky a v pěkném počasí tam tráví dost času.Teď v zimě chodí na balkon vysedávat na sedátkách a pozorovat ptáčky na krmítku.Mají to coby telku.Výhoda je, že sedávají jen před zasklenou částí, a na druhé polovině balkonu mohu průniky, vytvořenými mezi skly větrat.Zasklený balkon též zateplil byt a jsem tedy spokojená. |
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
|
|
Odpovědět
|
|
mixatko.v
|
Předmět: Zasklený balkon Přitlapkováno: 5. 2. 2009 21:40:49 |
|
|
Právě jsem přitlapkovala dvě fotky do kočkogalerie,ale nic moc, ostatní přesahují povolenou velikost foto.Tak až to zmenším,pošlu do kočkoalba na jméno Valentýnek.Zdravím! |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Zasklený balkon Přitlapkováno: 6. 2. 2009 7:05:13 |
|
|
Jen dodám k tomu "letnímu bytu" ... v těch větších zimách, kdy nesvítí sluníčko a balkon/lodžie není úplně prohřátý, to chce opatrně s kočinama. My jsme takhle nechali Rubku válet se v křesílku na dece a druhej den večer nám začala "chrčet" a to není žádná nezateplená třasořitka To jen jako upozornění, že někdy to zasklení klame _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
mixatko.v
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2009 17:51:49 |
|
|
No, je jasné, že je na bolkoně chladno.Vždyť jsem tam skladovala všechno vánoční pečivo A Kočky tam nevysedávají půl dne.Ony by tam seděly.....musím je zavčas vyhnat..... |
|
|
Odpovědět
|
|
|