<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Tomtom
|
Předmět: sraz milovníků a přátel plemene sphynx Přitlapkováno: 3. 2. 2009 20:01:09 |
|
|
Ahoj lidičky, párkrát se tady "jen" mluvilo o nějakém srazu nadšenců do nahatek. Jsem ředitelem jednoho hotelu kousek od Prahy v blízskosti D1. Velmi rád bych něco takového zkusil uspořádat. Myslím, že by bylo opravdu zajímavé se poznat, vyměnit zkušenosti a zkrátka o celé sphynx mánii si popovídat:-) Ovšem musím si být jistý, že by byl dostatečný zájem. Viděl bych to třeba na některou sobotu, s tím že bych zamluvil hotelovou restauraci, za pronájem by se nic neplatilo:-) Pro zájemce o přespání bych zajistil speciální ceny, cca 990 za dvoulůžkový pokoj, což není ani 500/ os. Co si o tom myslíte, chtěli byste něco takového? Zároveň pokud by byl dostatečný zájem, budu rád, když se do organizace našeho sphynxího setkání dá někdo se mnou... Takže vyjadřujte se... Když se nás dá do kupy 20, myslím, že už to bude stát za to. Pokud byste někdo měl nějaký návrh jak by toto setkání mělo vypadat, ozvěte se mi prosím. _________________ Tom
Naposledy upravil Tomtom dne 4. 2. 2009 11:04:14, celkově upraveno 1 krát |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 2. 2009 21:26:27 |
|
|
Skvělý nápad, já jsem pro-a co-své miláčky bereme s sebou ? To by byl hotel auf! Možná by o to měla zájem i TV (si dělám srandu ), ale s tím setkáním to myslím vážně. Já to mám blízko, takže žádný problém. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Tomtom
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 2. 2009 8:05:43 |
|
|
kočičáci jsou samozřejmě vítáni:-) _________________ Tom |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 2. 2009 10:56:16 |
|
|
Ahoj Tome, skvělý nápad, samozřejmě sraz nadšenců nahatek bez kočičích nahatek by asi nebyl ono. Samo že jsem pro _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2009 18:09:02 |
|
|
Co to? Nikdo nemá zájem o setkání???? _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
|
|
Odpovědět
|
|
Tomtom
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 2. 2009 16:03:25 |
|
|
Ahoj lidi, vypadá to, že opravdu zájem není. Pokud někdo máte zájem a nepíšete, nenechávejte to na ostatních, myslím, že to může být opravdu fajn, nebo se aspoň vyjádřete co si o tom myslíte... A my s těma pár lidma to zkusíme vymyslet jinak _________________ Tom |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 2. 2009 19:04:49 |
|
|
Tomtom napsal: | Ahoj lidi, vypadá to, že opravdu zájem není. Pokud někdo máte zájem a nepíšete, nenechávejte to na ostatních, myslím, že to může být opravdu fajn, nebo se aspoň vyjádřete co si o tom myslíte... A my s těma pár lidma to zkusíme vymyslet jinak |
Tome, tak to vypadá, že jen Olda a já máme zájem...škoda
A vůbec-tohle sphynxí vlákno nějak skomírá na úbytě ... _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
veru-lin
Založen: 18.12.2007 Příspěvky: 15 Bydliště: Praha a Uherské Hradiště
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 2. 2009 20:47:08 |
|
|
Tomtom napsal: | Ahoj lidi, vypadá to, že opravdu zájem není. Pokud někdo máte zájem a nepíšete, nenechávejte to na ostatních, myslím, že to může být opravdu fajn, nebo se aspoň vyjádřete co si o tom myslíte... A my s těma pár lidma to zkusíme vymyslet jinak |
Já se přidávám, zájem mám, zní to parádně! Pokud něco takového půjde zorganizovat, tak se těším na setkání _________________ veru-lin + Amy |
|
|
Odpovědět
|
|
Nera Procházková
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 2. 2009 9:42:31 |
|
|
Ahojky všem,
tak já bych také zájem měla ale momentálně to u nás neprojde máme 2 denní mjiminka a další čekáme do 10ti dnů takže ted je to pase je mi to líto ale ráda bych _________________ Nera,Cleo,Jack a Žoržetka |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 2. 2009 9:45:55 |
|
|
Nera Procházková napsal: | Ahojky všem,
tak já bych také zájem měla ale momentálně to u nás neprojde máme 2 denní mjiminka a další čekáme do 10ti dnů takže ted je to pase je mi to líto ale ráda bych |
Nero, gratuluju k miminkům a ať se daří jim, maminkám i tobě. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
Kateřina Urbanová
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 2. 2009 17:08:54 |
|
|
Dobrý den, já se diskuze sice neůčastním, ale velice ráda bych někoho poznala osobně. My klidně přijedem. Gratulace paní Procházkové, nás čeká radostná událost do týdne |
|
|
Odpovědět
|
|
Tomtom
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 2. 2009 18:09:39 |
|
|
no super, konečně to začíná trochu vypadat, tak šup další. Jinak Nero datum ještě není stanoven, třeba nakonec budeš moci i ty. Máte někdo představu, které datum by bylo nejvhodnější? Jinak s pomocí Silvy se pokusíme přimět k účasti někoho ze zkušených chovatelů, věřím, že by byl/a zaplaven/a spoustou zajímavých otázek. _________________ Tom |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 2. 2009 18:39:44 |
|
|
for Katka:
Ahoj, neúčast diskuze přece není na překážku účasti setkání Jinak doufám že Cleo pěkně roste a už se těším na fotky, až bude mít Chirin sphynxata
for Tom
Ahoj Tome, pokud bude setkání i se sphynxíky, nebude vhodnější až bude trochu tepleji? To jen kvůli cestování, i když auto asi topí každému
Jinak jsem úplně zasklil, že až do května jsou všechny mé soboty studijní, jsem bohužel ve škole, takže za sebe zatím nemůžu nic slíbit
Jo a pokud přijede Katka, tak už alespoň jednoho chovatele máme zajištěného _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz
Naposledy upravil fofo177 dne 10. 2. 2009 19:27:18, celkově upraveno 1 krát |
|
|
Odpovědět
|
|
Kateřina Urbanová
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 2. 2009 19:13:39 |
|
|
Mě je to, tak nějak jedno na kdy to svoláte. Doma se o kotátka postarají a já se ráda seznámím. Jinak Cleo je opravdu moc pěkný kocour no samozdřejmě, že musí být pěkný, když je náš Roste perfektně na 14 týdnech už máme 2.15 kg, ale mě příjde stejně hubenej. Není divu lítá jako čert a nenechá nic a nikoho napokoji. Hlavně záclony miluje |
|
|
Odpovědět
|
|
Markét
Založen: 10.07.2007 Příspěvky: 136 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 2. 2009 17:50:46 |
|
|
Zdravím , pokud by mi to časově vyšlo a sled náhod to nepokazí ráda bych se za příhodných podmínek ráda zůčastnila- z ohledu na kocouře <3 za teplého počasí _________________ Mája a Otík |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 2. 2009 21:55:41 |
|
|
Zdravím, no pokud si zvolíte termín ve kterém najdu někde chvíli volna, tak ráda přijedu, ale pokud můžu prosit za vaše miláčky, nechte je doma a vemte jen jejich fotky. Vždyť na ten sraz jedeme, abysme si povídali a oni budou raději doma ve svém pelíšku, než v nějakém hotelovém pokoji a stejně sami, protože my dvounožci si budeme povídat někde jinde. A oni se za jeden den spolu stejně kamarádit nebudou. Popřemýšlejte co je pro ně lepší. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 2. 2009 15:06:28 |
|
|
Já jsem to, že své miláčky bereme s sebou, myslela fakt ve srandě, vždyť jsem to tam i psala! Neměli by z toho nic a my taky ne, jen starosti.
Takže se hlásím na setkání, ale Adama nechávám rozhodně doma. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
MadlaD
|
Předmět: sraz přátel a milovníků plemene sphynx Přitlapkováno: 16. 2. 2009 21:21:33 |
|
|
Dobrý večer,
ráda vás taky poznám a pokud to bude trochu možné,tak přijedu.Ale prosím,až nebude dva metry sněhu a alespoň trochu teplo
Už aby to bylo.Marie |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 2. 2009 21:38:50 |
|
|
Ahojte,
vzhledem k tomu, že se nám tu hromadí účastníci, nabízím odvoz směr Přerov - Praha a zase zpět... pojedu s mamkou, takže dvě místa budeme mít volná.
Už se těším
No a za lepší počasí se přimlouvám |
|
|
Odpovědět
|
|
Tomtom
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 2. 2009 16:35:05 |
|
|
no super:-) co duben??? podíval bych se po pěkné volné sobotě:-) během pár dnů dám vědět _________________ Tom |
|
|
Odpovědět
|
|
Martina Kobylisy
|
Předmět: setkámí Sfynx Přitlapkováno: 21. 2. 2009 15:01:32 |
|
|
Ahoj všichni,
myslím, že nejbližší akce na naháče je 22. 3. v hotelu Pyramida v Praze 6, je to výstava všech druhů koček se spec. soutěží pro naháče. Já sice SFX nemám, doufám, že dostaneme na této výstavě naše první CAC pro naší chlupatou čičinku, ale důvod proč jdu zrovna na tuto výstavu je že se mi naháči líbí. Doufám, že účast bude hojná a já se pokochám....
Pořádá to [url]ZO 1.OK Praha[/url] |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 2. 2009 14:20:53 |
|
|
Ahojte, chystáte se někdo na tu výstavu v hotelu Pyramida? |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 2. 2009 23:14:18 |
|
|
Silvie OK napsal: | Ahojte, chystáte se někdo na tu výstavu v hotelu Pyramida? |
Vystavovat nebudu, ale zřejmě se tam podívám. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
Kateřina Urbanová
|
Předmět: výstava Praha Přitlapkováno: 23. 2. 2009 9:38:21 |
|
|
Ahojtě já jedu s Cleouškem do miminek, musíme zkusit jak se mu to bude líbit. Ale ještě nevím zda v sobotu nebo v neděli. Musím si zařídit hlídání pro Adeenka, aby tady nebyl s maminou celej den sám. Raději bych jela v neděli na speciálku. Mohlo by se nás tam sejít dost, tedy vystavovatelů. Začínají se objevovat v čím dál hojnějším počtu na výstavách. |
|
|
Odpovědět
|
|
Vendula
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 3. 2009 8:03:39 |
|
|
Dobrý den,
velmi ráda přijedu na sraz, je to výborný nápad.
Až budete mít určený termín dejte vědět.
Díky Vendula |
|
|
Odpovědět
|
|
Tomtom
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 4. 2009 11:32:39 |
|
|
ahoj lidičky...
takže sraz se nám opravdu rýsuje... vypadalo to na konec dubna, ale chceme vám nechat čas na zařízení si všeho potřebného... Takže spíše první polovina května..
Mám pro Vás možná zajímavé překvapení... Sraz řeším s p. Karolínou Leitnerovou, pokud jí vše dopadne podle představ, ráda se zúčastní...
Aby nenastal absolutní chaos a neorganizovanost byli bychom rádi když se vyjádříte co kdo od srazu očekává, různé nápady a návrhy programu, aby se z toho opravdu nestalo chaotické setkání bez scénáře...
Tak povídejte, přemýšlejte a pište vše čím by Vás zamýšlený sraz mohl potěšit...
Hned jak dáme i s Vaší pomocí do kupy program, stanovím datum, v tu chvíli Vás poprosím, o potvrzování účasti, kvůli prostorám, případnému ubytování atd... Ale to vše napíšu zároveň s termínem...
Prima neděli přejí naše nahotinky vč. páníčků:-) _________________ Tom |
|
|
Odpovědět
|
|
Kateřina Urbanová
|
Předmět: sraz Přitlapkováno: 6. 4. 2009 10:08:53 |
|
|
Ahoj Tome!
Hlavně aby bylo co jíst a pít s hojnou účastí všech příznivců nahatek
Asi bude dost těžké vybrat prostor, aby jsme to nikdo neměl moc daleko. Ty seš kluk šikovnej a určitě si stím poradíš.
Přinejhorším 1.května se u nás otvírá nová restaurace, takže když něco bouchne, tak vám zajistím salonek
Jenže to bych si vás asi noc neužila, neb bych pinglovala já, ale zase na druhou stranu by vás o zavíračce nikdo nenutil jít spát nebo vypálit, že se zavírá. Jen s tím ubytováním je to tady na prd. Je tady jedině hotel Bujnoch, ceny nevím. No pak jedině u mě bych svůj 5+1 nějak pro dvacet lidí připravila |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 4. 2009 11:12:09 |
|
|
Já od toho očekávám, že se seznámím s dalšími lidmi, kteří propadli nahatkám, popovídáme o péči o ně, vyměníme si zkušenosti, případně pokud má někdo špatné nebo naopak výborné zkušenosti s nějakou CHS, tak to takhle v menším rodinném kruhu bude bez obav ventilovat, a tak.
Já nejsem a nebudu chovatelem sphynx (a už vůbec ne množitelem), takže v tomto ohledu já nic neočekávám.
S Karolínou bych se taky ráda poznala osobně.
Přes sphynx jsem už navázala pár hezkých vztahů, ba troufnu si říct i přátelství-viď, Oldo, Nero, Sylvie... - takže očekávám, že navážu další.
Tak taková očekávání mám tedy já.
Program? Mno, tak abych pravdu řekla, o tom jsem neuvažovala, brala jsem to jako setkání příznivců značky Sphynx , ale budeme-li tam mít Karolínu, případně Radku, asi by se o programu uvažovat dalo. Já bych si docela ráda vyslechla něco z jejich bohatých zkušeností a chovatelských historek.
Viděla bych to tak, že nejdřív bychom se všichni představili pod svým MK nickem a k tomu přiřadili své skutečné jméno a místo, kde bydlíme, jména našich kocouřů, aby si nás každý uměl zařadit. Možná by bylo zajímavé, kdyby každý řekl, jak se ke svému sphynxíkovi vůbec dostal, jak se o něm dozvěděl, že toto plemeno existuje, co ho na něm zaujalo, jaké byly představy a jaká skutečnost.
Zase bych to úplně do detailu neorganizovala, aby nám z toho nevznikla schůze ....
Takže asi tak. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
Tomtom
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 4. 2009 12:15:06 |
|
|
Tatianko, neboj, nebude z toho schůze:-) Jinak díky za zprávičku...
no a co vy další?
Jinak Katko místo už je:-) Najdeš to úplně nahoře:-) _________________ Tom |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 4. 2009 12:21:29 |
|
|
Myslím že Tatiana to vystihla úplně přesně, nemám co dodat _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
|
|
Odpovědět
|
|
|