<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
vetka.M
|
Předmět: "devon rex" hledá nový domov Přitlapkováno: 1. 3. 2009 16:43:37 |
|
|
oslovil mě jeden náš klient, že by potřeboval nutně darovat svého kocoura, protože se u jeho syna objevila silná alergie přímo na kocoura...nevím, do jaké míry je to pravda, nebo ne, ani mě se nelíbí, že musí dospělá kočka tak najednou obrátit svůj život naruby, každopádně je k mání pětiletý nekastrovaný - ale neznačkující - kocour v typu devon rexe (úmyslně se vyhýbám označení devon rex bez PP)...dopravu prý zajistí kamkoli, hlavně hledá dobrý domov
fotky zde http://vetka.rajce.idnes.cz/kocour_k_darovani/
případný zájemce, ať mi pošle SZ, nebo mail |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: "devon rex" hledá nový domov Přitlapkováno: 1. 3. 2009 17:53:28 |
|
|
vetka.M napsal: | oslovil mě jeden náš klient, že by potřeboval nutně darovat svého kocoura, protože se u jeho syna objevila silná alergie přímo na kocoura...nevím, do jaké míry je to pravda, nebo ne, ani mě se nelíbí, že musí dospělá kočka tak najednou obrátit svůj život naruby, každopádně je k mání pětiletý nekastrovaný - ale neznačkující - kocour v typu devon rexe (úmyslně se vyhýbám označení devon rex bez PP)...dopravu prý zajistí kamkoli, hlavně hledá dobrý domov
fotky zde http://vetka.rajce.idnes.cz/kocour_k_darovani/
případný zájemce, ať mi pošle SZ, nebo mail |
Prý už nový domov má-až v Bratislavě, nebo to už neplatí? _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
vetka.M
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2009 17:56:20 |
|
|
Bohužel už to pravda není. Nera mi dnes psala, že slečna/paní to odvolala. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: kocourek Přitlapkováno: 1. 3. 2009 22:23:47 |
|
|
Hmm, takové pěkné ušaté modroočko, snad najde dobrý domov a neskončí v nějaké množírně bezpapíráků zavřený ve sklepě, dejte Nikolo prosím vědět, jak to dopadlo! _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
vetka.M
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2009 22:28:53 |
|
|
určitě, z toho mám největší obavy - proto ani nechci dávat inzerát na Bazoš a podobně...chci, aby se dostal někam, kde mu bude dobře |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: kocourek Přitlapkováno: 1. 3. 2009 22:40:14 |
|
|
Kdyby ho aspoň nechali vykastrovat, aby měl člověk jistotu, že si ho někdo vezme opravdu jen na mazla U každé kočičky, která takhle musí z domu se trápím, neumím si představit, jak bych dávala některou ze svých, když mi dělá problém dávat pryč i koťata _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2009 23:08:01 |
|
|
Pán nechce kocoura kastrovat sám, jelikož se mu to příčí... chlap... no...
Každopádně kastrovat si ho může každý sám, neznačkuje, tak by to mělo být v pohodě. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2009 23:08:22 |
|
|
Strašně se mi líbí a devony miluju, mám dva, ale taky už celkem 5 kousků+pes, takže nemůžu, i když jsem byla v pokušení-je nádherný, snad najde nový domov-s tou náhlou alergií se mi to nezdá, je tam ještě i pes, ale to je teď vedlejší, kocour potřebuje nový domov... _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
Luci + 4
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2009 23:36:19 |
|
|
vetka.M napsal: | určitě, z toho mám největší obavy - proto ani nechci dávat inzerát na Bazoš a podobně...chci, aby se dostal někam, kde mu bude dobře |
No, v té diskuzi na lidé.cz se teda také moc důvěryhodné koček znalé osoby neobjevují.... _________________ Někdo má kočky na střeše, někdo v kleci, někdo na kšeft, někdo ve voliéře, někdo na exhibici... Naštěstí je pořád dost těch, kteří mají kočky v srdci. |
|
|
Odpovědět
|
|
vetka.M
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 3. 2009 7:39:21 |
|
|
Luci 04 napsal: | vetka.M napsal: | určitě, z toho mám největší obavy - proto ani nechci dávat inzerát na Bazoš a podobně...chci, aby se dostal někam, kde mu bude dobře |
No, v té diskuzi na lidé.cz se teda také moc důvěryhodné koček znalé osoby neobjevují.... |
ale už tam chodím několik let a spoustu z nich znám...taky nenabídnu kocoura prvnímu, kdo se přihlásí |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 3. 2009 20:11:40 |
|
|
Je něco nového s devonem? Moc mě to zajímá... _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: je Přitlapkováno: 2. 3. 2009 20:47:04 |
|
|
tatiana napsal: | Je něco nového s devonem? Moc mě to zajímá... |
Pojd na pokec - povídání |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: je Přitlapkováno: 2. 3. 2009 22:40:25 |
|
|
AngelikadeSance napsal: | tatiana napsal: | Je něco nového s devonem? Moc mě to zajímá... |
Pojd na pokec - povídání |
Šla jsem trochu později-tys tam už nebyla. Ale něco mi řekla Silvie. Tak snad to dobře dopadne pro kocouře. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
|
|
Odpovědět
|
|
hafik34
|
Předmět: devon rex hledá nový domov Přitlapkováno: 5. 3. 2009 8:42:45 |
|
|
Dobrý den všem, dlouho jsem tu nebyla, ale příspěvky čtu "furt")
kočičáka je mi líto, hned bych si ho vzala, ale bylo by potřeba napsat, jaké je povahy, jestli snáší druhé kočindy. Ten náš nahatej plašan by asi byl trochu na cizí agresivní, on se bojí i každé návštěvy, co k nám příjde.....zaleze do pračky a vyleze, až je návštěva tak půl hodiny už pryč.vůbec nepatří mezi společenská zvířátka, což mě dost mrzí, protože jsem chtěla mazlivku, ale mám ho ráda i tak. Ale pozoruju, že by potřeboval kámoše a na další nahatku bych musela delší dobu šetřit.
My mu prostě na hraní nestačíme a vidím, že se fakt nudí.
Teď poslední dobou před ním musíme zaklopovat záchod, protože se tlapkama ráchá v té vodě...no, je to prostě naše prasátko:-)
Kdybychom ho jednou týdně nevykoupali, tak on si olíže jen přední tlapky, trošku na bocích a jinak na to kašle. Já teda nevím, kde vyrůstal a kdy ho odstavili a jestli ho někdo netrestal, ale pořád tak nějak uhýbá před rukama a když ho chci pohladit, tak nesmím po hlavičce, ale jen tak trošku zaškrabkat bezi lopatkami a pak ho vzít, on vrní, ale dlouho v náručí nevydrží.
Je to prostě nemazlící jedinec, ale za to nenažranej:-))
Tak se zatím mějte hezky a dejte vědět, jak dopadl devoňáček....je krásnej na těch fotkách
Iva+Piškotek |
|
|
Odpovědět
|
|
|