Na výstavy jezdím protože mě baví ...
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
nelly ness
|
Předmět: Na výstavy jezdím protože mě baví ... Přitlapkováno: 7. 4. 2009 22:06:37 |
|
|
... a ne proto, že musím.
Toto téma bych chtěla "věnovat" všem těm co v minulých dnech se cítili tak jako já největší ňoumové proto, že jezdí na výstavy a jsou členem FIFe.
V poslední době se tu vyrojilo spousta diskuzí věnovaným pomluvám a útokům na výstavy a chovnost. Byla bych ráda kdyby se toto vlákno stalo opakem: místem lidí co výstavy baví ... necítí je jako nutnost nebo omezení.
Hlavně vzájemná nesnášenlivost chovatelů mi už leze krkem ... takže všichni kdo jste na tom obdobně ... máte rádi své chlupaté ( i holé ) dítka připojte se ke sem za ještě lepší výstavy bez zbytečné řevnovosti _________________ Nelly Ness Coonies etc. |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
|
|
Odpovědět
|
|
fundog
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 4. 2009 22:45:39 |
|
|
Jo Silvie a to ještě nevíte určitě všechno
Nelly mě taky baví. |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 4. 2009 11:37:51 |
|
|
Já si myslím, že u výše uvedených témat, jejichž linky sem dala Silvie, došlo k jakémusi vzájemnému se nechápání diskutujících, ať již chtěnému či nechtěnému, každopádně uvedené diskuse, ač místy trochu ostřejší, jsou pro mnohé z nás velmi poučné.
Výstavy koček je krásná aktivita a s úvodním heslem "Na výstavy jezdím, protože mě to baví" se zcela jistě lze jen a jen ztotožnit.
Já osobně, ač zatím jen na čumendu, chodím na výstavy koček strašně rád a vystavovatelé těch úžasných kočičích stvoření mají můj obdiv _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|