Čím krmit kočičího seniora?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Jizi
|
Předmět: Čím krmit kočičího seniora? Přitlapkováno: 11. 4. 2009 11:44:00 |
|
|
Zdravím všechny,
naše babička má 16 letou kočičku a v poslední době začíná mít kočinka problémy s jídlem - do tlamky jsem se jí nekoukala, ale stačí, když mňoukne a je vidět, že už jí moc zubů nezbývá - potřebovala bych poradit, jak a čím kočičku krmit? Máte někdo zkušenosti s výživou kočičích důchodců?
Předem díky za všechny rady a tipy a hezké Velikonce! |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Čím krmit kočičího seniora? Přitlapkováno: 12. 4. 2009 9:39:48 |
|
|
Jizi napsal: | Zdravím všechny,
naše babička má 16 letou kočičku a v poslední době začíná mít kočinka problémy s jídlem - do tlamky jsem se jí nekoukala, ale stačí, když mňoukne a je vidět, že už jí moc zubů nezbývá - potřebovala bych poradit, jak a čím kočičku krmit? Máte někdo zkušenosti s výživou kočičích důchodců?
Předem díky za všechny rady a tipy a hezké Velikonce! |
Musí holt dostávat měkké jídlo-paštiky, mleté maso, rozmáčené granulky pro seniory - nejlépe v nesoleném vývaru, občas tvaroh se žloutkem, kysanou smetanu, jogurt-prostě takové jídlo, které může lízat a "kousat" bezzubými dásněmi-dnes je na trhu velký výběr kočičích paštik, není problém vybrat. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 4. 2009 11:55:45 |
|
|
Včera jsem byla ve velkoskladu a dívala jsem se jak veliký výběr v krmení pro ty naše kočenky je Všichni velcí výrobci papání pro kočí májí i řadu senior. Ganulky, které jsou uspůsobené nejen složením, ale i tvarem kočičím důchodcům, ale i konzervy a paté. Na veterině jsem viděla speciální konzervy pro seniory od Royal canin s vyváženým složením. Takže určitě něco vyberete Hlavně ať kocouřovi chutná. _________________ Izzy & Nammu & Jimmy Blue
www.irkabayacats.wbs.cz
www.irkabaja.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|