<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Klea
|
Předmět: šustící tunel Přitlapkováno: 22. 4. 2009 21:55:14 |
|
|
Ahojte, nedávno jsme si pořídili dva nalezence - Kleopatru a Césara jsou to sourozenci a docela si spolu vyhrají. Poraďte, jaké máte zkušenosti s šustícím tunelem? pokukuju po něm,ale jsou docela drahý. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: šustící tunel Přitlapkováno: 22. 4. 2009 23:04:07 |
|
|
Klea napsal: | Ahojte, nedávno jsme si pořídili dva nalezence - Kleopatru a Césara jsou to sourozenci a docela si spolu vyhrají. Poraďte, jaké máte zkušenosti s šustícím tunelem? pokukuju po něm,ale jsou docela drahý. |
U nás tunel bodoval pár dní po pořízení, nejvíc večer, když jsme se chtěli chvilku v klidu kouknout na zprávy ... Teď tam leží jako mrcha a žádný si ho nevšimne ..... _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 4. 2009 4:43:28 |
|
|
V prodejně Kik mají teď v nabídce tunely za 89,- Kč, koupila jsem hned 4 a svázala je po dvou, koťata se v nich pěkně vyřádí. |
|
|
Odpovědět
|
|
Klea
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 4. 2009 7:56:05 |
|
|
Alena V. napsal: | V prodejně Kik mají teď v nabídce tunely za 89,- Kč, koupila jsem hned 4 a svázala je po dvou, koťata se v nich pěkně vyřádí. |
To je super cena. A jak jsou dlouhé? |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 4. 2009 12:44:42 |
|
|
Klea napsal: | Alena V. napsal: | V prodejně Kik mají teď v nabídce tunely za 89,- Kč, koupila jsem hned 4 a svázala je po dvou, koťata se v nich pěkně vyřádí. |
To je super cena. A jak jsou dlouhé? |
Tunel má cca 80 cm, já jsem je svázala po dvou a vznikl delší tunel. |
|
|
Odpovědět
|
|
Sisinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 4. 2009 15:44:07 |
|
|
Já mám tunel z ikei, nepamatuju si kolik přesně stál ale nebylo zas tak strašný. Kdyžtak na internetových stránkách by měli mít všechno zboží i s cenami tak koukněte tam. Musím říct že u kočičáka boduje pořád, několikrát za den jím proběhne, číhá na mě a když jdu kolem tak mi loví nohu..někdy v něm i spí. Koupila jsem jeden na zkoušku ale určitě pořídím ještě jeden nebo 2 aby to měl delší. |
|
|
Odpovědět
|
|
kockodan
Založen: 26.02.2007 Příspěvky: 204 Bydliště: Praha - Petrovice
|
Předmět: Re: šustící tunel Přitlapkováno: 24. 4. 2009 7:47:46 |
|
|
Klea napsal: | Ahojte, nedávno jsme si pořídili dva nalezence - Kleopatru a Césara jsou to sourozenci a docela si spolu vyhrají. Poraďte, jaké máte zkušenosti s šustícím tunelem? pokukuju po něm,ale jsou docela drahý. |
Ja mam nesustici tunel z Ikea prodavany jako tunel na hracky. Vystrihla jsem ty policove dilky a je z toho prolezaci tunel. Stal mne asi 50,- Kocour jej ma v oblibe. |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Re: šustící tunel Přitlapkováno: 24. 4. 2009 9:06:43 |
|
|
Já se rozhodovala před vánoci, jestli koupit tunel nebo odpočívadlo na radiátor. Bohužel jsem zvolila špatně a místo tunelu máme odpočívadlo, kde kočka neležela ani jednou.
Na různé maskovací úkryty a číhání se mi osvědčila síť, která patří na balkon, ale přes zimu jsem ji vyprala a "zapůjčila" čičině, která má pocit, že za sítí je neviditelná. _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
lilinka
|
Předmět: šuštiaci tunel Přitlapkováno: 5. 5. 2009 12:39:46 |
|
|
my máme taký ten z jednej strany zašitý,makkučký,teplučký,ale kocúr v ňom spal len raz.teraz sa tu pobaľuje bez povšimnutia.najlepší tunel majú pod paplónom |
|
|
Odpovědět
|
|
hanah.cz
|
Předmět: Re: šustící tunel Přitlapkováno: 29. 5. 2009 19:44:35 |
|
|
tatiana napsal: | U nás tunel bodoval pár dní po pořízení, nejvíc večer, když jsme se chtěli chvilku v klidu kouknout na zprávy ... Teď tam leží jako mrcha a žádný si ho nevšimne ..... |
Přesně tohoto se bojím Malé hračky kočence po čase měním (okoukané schovám a dám jí jiné a po čase zase vyměním nebo promíchám), takže si myslím, že by to bylo s tunelem podobně. I když po něm pořád pokukuju, tak pomyšlení na nevyužívaný tunel mě od koupě vždy odradí. Místo toho využívám igelitku Sice jí neproleze durch, ale leze si do ní, odpočívá tam, spí v ní. Za pár dní ji omrzí, tak ji zase schovám Jen musím vždy dát pozor na ucha, nejlépe je odstřihout. Jednou už se mi totiž stalo, že kočička protáhla uchem packu. Takovou neřízenou splašenou střelu jsem v životě neviděla |
|
|
Odpovědět
|
|
martinkane
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 5. 2009 21:40:01 |
|
|
U nás, pokud byla Natka sama, tak se tam občas prošla a nic moc velký zájem. Ostatní hračky taky - na chvíli a dost. Od té doby co máme ještě další kočičku, je tunel v permanentní akci, jedna číhá na jednom konci, druhá na druhém a uvnitř srážka a pak honička. Prostě nic na světě nenahradí kočičího kamaráda. Ani sebelepší hračka. |
|
|
Odpovědět
|
|
|