<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
mixatko.v
|
Předmět: A co sladkosti ? Přitlapkováno: 1. 1. 2009 13:49:52 |
|
|
Moje kočička Stelinka mě ne zrovna mile překvapila, když ohříbala z povrchu půl plechu piškotu. Měla jsem obavy, zda z toho nebudou zažívací problémy a naštěstí nic. Tak jsem přišla na to, že miluje sladké. Občas dostane kousek třené buchty nebo palačinky, ale nejsem si jistá, jestli jí tato její záliba nějak neškodí. Čokoláda je pro zvířátka tabu, ale co ostatní sladkosti? |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 1. 2009 14:00:17 |
|
|
Naše Betty taky miluje sladké. V létě mi snědla kus ovocného koláče, miluje smetanového nanuka a minulý týden mi ukousla kus Tatranky. Je to mlsoun. Normálně jí to samozřejmě nedávám, ale pokud si dá občas malý kousíček něčeho sladkého, myslím si, že jí to nemůže uškodit. |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: Mila, co je jenom jedna Přitlapkováno: 1. 1. 2009 14:43:41 |
|
|
Moje kočka Jiminka miluje Milu . Jakmile něco zašustí, běží si čuchnout, zda to není její milovaná pochoutka.
Pokud člověk do kočky sladkosti necpe horem, dolem, tak občasné přilepšení vadit nemůže.
Ale nesmí se nic přehánět.
A. |
|
|
Odpovědět
|
|
xyz
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 3. 2009 19:54:40 |
|
|
Muj kocour strasne miluje cukrovou vatu, dokonce vic jak sunku.
Myslite ze mu to nijak neuskodi? Samozrejme v malinkem mnozstvi, a je neco sladkeho co by vubec kocky nemely? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
Aprilka
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 3. 2009 19:57:11 |
|
|
U nas zase na plne care vede med a to jinak je cica jen granulkova _________________ Aprilka, Chiqui a Diego |
|
|
Odpovědět
|
|
Misankka
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 4. 2009 15:01:07 |
|
|
proč zrovna toto?Kupte někde ve větším zverimexu pochoutky pro kočičáky a je to!Já jsem koupila nějaké ,,chipsíky'' a Pralinky se smetanovou náplní a dostává je jen když je hodný nebo když byl sám doma atd .. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 4. 2009 12:31:00 |
|
|
Amís zatím o sladkosti neprojevil zájem - čichne a odejde. Dostává jako pamlsek nejčastěji tyčky z DM. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
xyz
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 4. 2009 12:54:30 |
|
|
April, dekuji za odkaz, jen je zajimave, ze nas byvaly kocour co jsem mela jako mala, cokoladu strasne miloval a vzdy si kus vynutil a nikdy se mu nic nestalo, ale radsi davat nebudu
Misankka, proc zrovna toto? protoze si to sam vybral, sekne packou, nabere cukrovou vatu a je pryc |
|
|
Odpovědět
|
|
Lucienka
Založen: 20.10.2006 Příspěvky: 107 Bydliště: Karviná, Ostrava
|
|
|
Odpovědět
|
|
miniatura
|
Předmět: ... Přitlapkováno: 27. 4. 2009 13:17:39 |
|
|
Moje Barborka miluje sladke.. Cokoladu primo ne, ale buchty, zakusky, vse co je smetanove, taky ruzne kolace nebo croissanty s naplni, susenky, jogurty, min.tyden snedla pudink... Jak vidi, ze neco mam, musi to hned ocuchat a pokud chce, tak si to vezme tapkou nebo poprosi a dostane kousicek... Jen ty buchty se musi prikryvat na noc a to poradne, dostane se i do misky s vickem, nebo pod talir... |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Re: ... Přitlapkováno: 27. 4. 2009 17:04:45 |
|
|
miniatura napsal: | dostane se i do misky s vickem, nebo pod talir... |
Šikulka _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 4. 2009 13:13:01 |
|
|
To miniatura:
u nás je to úplně podobné! Taky schováváme buchty, piškot, perník, bábovku. Jinak je bez milosti okousáno vše, co zůstane v dosahu. Pochoutky, které by fakt číča neměla, jíme potajnu. Ona to ale vždy pozná - požaduje dechovou zkoušku!
Ale všeobecně ke sladkostem bych řekla, že kousíček neškodí. Když jsem studovala složení čistě kočičích pamlsků a různých tyčinek tak obsahovaly mimo jiné cukr a některé i sůl... _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
|