"Útěk z domova"
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Tammy
|
Předmět: "Útěk z domova" Přitlapkováno: 26. 9. 2005 14:00:54 |
|
|
Ahoj.
mám ročního kastrovaného kocourka, který se po kastraci začal vydávat v noci ven na průzkumné cesty. Vždycky se v pořádku vrátil a chodil i během noci na granulky a napít se. Teď už je to týden, co odešel a nevrátil se. Aut se bojí, takže na silnici by nešel a navíc chodí přes zahradu do klidné čtvrti, kde ani auta nejezdí. Problém je spíš v tom, že tam bydlí jedna "hodná" paní, která kočičky tráví nějakým jedem.
Nevím, jestli je možné, aby kocourek byl tak dlouho pryč a pak se vrátil nebo jestli mám spíš počítat s tou horší variantou. Moc mi chybí.
Díky za Vaše názory.
Tammy |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 9. 2005 18:54:26 |
|
|
Milá Tammy, to,že se kocourek tak dlouho nevrátil nevěstí bohužel nic dobrého,i když naděje je vždycky. To je přesně ten důvod, proč mám strach své kočičky pouštět ven,i když by byly kastrované.Nemusí se jednat vždy o úraz nebo otravu,ale také si někdo může vzít kocourka domů v domnění,že se třeba ztratil.Zkuste v okolí vyvěsit letáčky,nebo se třeba zeptat u svého nebo i jiného veterináře blízko bydliště-jestli tam s kocourkem někdo nepřišel.Třeba u něj nechte i fotku kocourka.Co jsem četla, tak se kočky zase moc daleko od bydliště nevydávají.Hodně štěstí.J. |
|
|
Odpovědět
|
|
|