<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
ivi.ik
|
Předmět: jak často asi čůrá koťátko.... Přitlapkováno: 7. 5. 2009 7:24:03 |
|
|
dobrý den...měla bych dotaz,včera jsem si přivezla domů malou čičinku,britku,je od chovatelky naučená na wc,je skvělá,vůbec se nás nebojí a celkem i papká,nikam strachy nezalézá a si s námi hraje,nechá se mazlit,no řekla,bych,že skoro žádný stres ze změny prostředí..jen jedno nedělá...od včera od 16h.co ji mám doma,nečůrala,ani nekakala..dávám jí každou chvilku na záchůdek,ale nic,občas si tam zvědavě vleze i sama,ale zase nic neudělá...nevíte někdo,jestli není nebezpečné,že od včera nic nedělala? moc díky... _________________ ze začátečníka se stala hrdá majitelka 6 úžasných kočičích kožíšků,jednoho psíka a 2 želviček |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2009 9:27:10 |
|
|
Zkuste nechat kotíka na chvíli v klidu a o samotě. Klidně ho do té místonosti s WC na nějakou chvíli zavřete samotného. Náš Bandík se poprve vyčůral a vakalal když jsem šla se psem ven, a to se taky nebál, jen potřeboval klid a soukromí Jo a pozor aby neměla kadibudku blízko misek s jídlem. |
|
|
Odpovědět
|
|
ivi.ik
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2009 11:41:08 |
|
|
kabo...zkusila jsme všechno,i jsmevyměnila stelivo asi před 2 hodinami,měla jsme tam Catwill diamond a myslela jsem si,že třeba tohle silikonové jí nevyhovuje,koupila jsme to úplně obyčejné,co používala její chovatelka,ale zatím taky nic,je pravda,že si jen sem tam zobne z kapsičky,nebo granulek,takže napapaná není asi nijak moc do plna,ale neudělala loužičku ani nikde jinde po bytě a to mě právě zaráží,že prostě už skoro den nečůrala...ale je spokojená,hraje si a spinká,není možné,že to má třeba po očkování,byla 5 ještě na jednom s chovatelkou...už fakt nevím... _________________ ze začátečníka se stala hrdá majitelka 6 úžasných kočičích kožíšků,jednoho psíka a 2 želviček |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2009 11:51:53 |
|
|
Zkuste jí uvařit masový vývar nebo zřeďte kapsičku trochou vody nebo do ní dostaňte tekutiny jinak. Až se jí bude chtít čůrat, tak se vyčůřá. Je to ale upřímně řečeno trochu divné. Kontaktovala jste chovatelku? Já bych kočičiku nechala chvíli být, třeba i hodinu(vůbec se s ní nehrát atd.) Nemohla se vyčůrat v noci? Třeba to na silikonovém stelivu není tolik poznat pač to nehrudkuje. |
|
|
Odpovědět
|
|
ivi.ik
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2009 12:44:10 |
|
|
tak jsme jí kapsičku nechala vymáchat ve vodě a ona spoustu.(spoustu asi na její malej žaludek)..té vody vypila,tak uvidíme,je opravdu možné,že plaším,ale mechci nic zanedbat,a je taky možné,že ona prostě čůrá asi malinko a v tom silikonu to vidět nebylo,počkám ještě dnes,jestli v tom druhém stelivu něco bude vidět a jinak s ní sjedku k vetovi....zatím moc díky Iva _________________ ze začátečníka se stala hrdá majitelka 6 úžasných kočičích kožíšků,jednoho psíka a 2 želviček |
|
|
Odpovědět
|
|
ivi.ik
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2009 15:48:34 |
|
|
KABO.....čÍČA KONEČNĚ ČŮRALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ je to malinká loužička v tom záchůdku..ale je tam....se mi hodně ulevilo,možná asi čůrala i do toho silikonového a možná jsme to v tom opravdu jen neviděla,ale ten postoj,co u toho ted dělala,před tím nedělal,tak nevím..no je to fuk,hlavně že je hotovo a asi všechno v pořádku... moc díky za rady a krásný den.... _________________ ze začátečníka se stala hrdá majitelka 6 úžasných kočičích kožíšků,jednoho psíka a 2 želviček |
|
|
Odpovědět
|
|
ivi.ik
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2009 18:25:57 |
|
|
tak poslední příspěvek.....číča už čůrá i bobíčka udělala,to bylo radosti..hihih jsem ráda,že jí nic není,možná to bylo stresem,možná tím očkováním,nevím,hlavní je,že je vše v pořádku....a já celá hotová a ušišlaná z jednoho hovínka..hihihi _________________ ze začátečníka se stala hrdá majitelka 6 úžasných kočičích kožíšků,jednoho psíka a 2 želviček |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2009 19:43:00 |
|
|
Tak to je dobře. Někdy i malý bobeček potěší Mějte se fajn a ať vám čičinka dělá jenom samé takové radosti _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2009 20:54:18 |
|
|
To je super že je kotík v pořádku. Nekočkař nepochopí, jakou radost může udělat vyrobený bobek nebo loužička |
|
|
Odpovědět
|
|
ivi.ik
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 5. 2009 12:25:00 |
|
|
Tak číča už kaká i čůrá sama,ani s ní už nemusím na záchůdek,už to umí sama a jde jí to líp,když neasistuju...hihihiih je rokošná,až něco anfotím,dám fotky do alba..moc díky všem za radu a krásný den.... _________________ ze začátečníka se stala hrdá majitelka 6 úžasných kočičích kožíšků,jednoho psíka a 2 želviček |
|
|
Odpovědět
|
|
|