kočička nezahrabává "malou" potřebu
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
KatieD
|
Předmět: kočička nezahrabává "malou" potřebu Přitlapkováno: 16. 5. 2009 16:31:21 |
|
|
Ahojky,
už nevím co si myslet. Naše kočička zničeho nic přestala zahrabávat čůrání. Prostě se vyčůrá a hned odejde ze záchůdku. Je to najednou.
Taky si hned jak vyleze olizuje přirození. Ale to nevím jestli nědělala běžně i předtím. Žádné známky krve jsem nezaznamenala, ani že by chodila často nebo jí nešlo se vyčůrat.
Nevím co to může být, proto vás chci poprosit o vaše názory nebo zkušenosti.
Taky mě napadlo, máme vještě kocourka a ty dva i když už je máme skoro 5 let spolu nikdy moc nekamarádili a on ji občas honí nebo na ní číhá u záchodku. Ale to nezahrabávání se objevilo až ted tak nevím
Nenapadá vás čím to může být? |
|
|
Odpovědět
|
|
Skubynka
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 5. 2009 10:33:16 |
|
|
To je jasné spěchá ze záchodku ať na ni kocour nezaútočí a tak už nemá čas zahrabat.Když jsme mému kocourovi pořídila kamošku tak mi po čase začal čůrat za záchodek měli jeden společný.Nastala velká sledovačka a zjistila jsem,že jak kocour čůrá dřepí na okraji záchodku a hlavu má naženou až ke dveřím a sleduje jestli je na blízku kočka a jak se víc vykloní přečůrá celý záchodek.Potáhla jsem záchodek blíž ke dveřím kocor má přehled a klid a čůrá zase jenom do záchodku. Víc klidu-určitě bude zase zahrabávat. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: záchůdek Přitlapkováno: 23. 5. 2009 10:51:32 |
|
|
Jestli nemáte dvě WC, tak rozhodně pořídit, pokud dříve zahrabávala, tak je jasné, že jí začalo něco vadit. Mohlo by se pak stát, že by Vám začala chodit čurat někde v bytě. Já mám 3 kočky a 2 záchodky, přidávám jen když jsou koťata - ale holky jsou spolu v pohodě, takže používají všechny oba záchodky. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
|