| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| 

| Jak hodně letos pelicháte? |  
		| 

| a) už jsme všichni totálně zachlupatělí, po pohlazení lítaj chlupy vzduchem |  | 80% | [ 21 ] |  
			  | b) jako každý rok trochu pelicháme, stačí občas vyčesat |  | 19% | [ 5 ] |  
			  | c)nepelicháme |  | 0% | [ 0 ] |  |  
		| Celkem hlasů : 26 |  
 | 

| Autor | Zpráva | 

| BaraV 

| 

| Předmět: nekonečné pelichání 
  Přitlapkováno: 24. 5. 2009 11:19:23 |   |  
				| 
 |  
				| zdravím všechny, chtěla bych se zeptat jak jsou ostatní kočicáci na tom letos s pelicháním. Je mi jasný, že každou kočindu ovlivňuje spoustu faktorů a taky že přírodě neporučíme aby naše kočička nepelichala, ale kdyby přece někdo měl nějakej novej fígl ( vitamín, šampon, vyzkoušené krmení...), který by mohl pelichání zmírnit budu ráda za  každý poznatek. Jsme letos totiž už totálně zachlupatělí
  vyčesáváme, válečkujeme lepecím válečkem, koupeme, krmíme Hillskama,přidáváme vitamínové pastičky, měla jsem i nějaké mlíčko od vetky přímo proti pelichání ale vše bez ůčinku. díky
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| lilinka 

| 

| Předmět: re 
  Přitlapkováno: 24. 5. 2009 19:32:41 |   |  
				| 
 |  
				| ja mám fintu,ako som už písala v predchádzajúcom príspevku,volá sa SPHYNX !   |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| kaba 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 24. 5. 2009 19:58:58 |   |  
				| 
 |  
				| Já mám taky fintu, pořiďte si psa plemene samojed. To Vám pak pelichání 20 koček bude připadat jako sranda  |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| lilinka 

| 

| Předmět: re 
  Přitlapkováno: 25. 5. 2009 7:30:22 |   |  
				| 
 |  
				|  to sa mi páči! ale je dobrá finta zrušiť problém vytvorením oveľa väčšieho   ak sa jednalo o chorobné vypadávanie srsti zaberal nám VETRIDERM
  |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| mistle 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 25. 5. 2009 9:52:57 |   |  
				| 
 |  
				| A nemůže to být například tím, že už je na Vaši kočenku těch vitamínků už moc? Ono je takové zaběhnuté, že vitamíny jsou prostě zdravé a prospěšné, ale podle mě čeho je moc, toho je příliš. Možná zkuste nějaký z vitamínů z jejího jídelníčku odstranit. 
 Možná i to přílišné vyčesávání a koupání její kůži dráždí a to má pak za výsledek ještě větší vypadávání chlupů. Jinak už mě nic jiného nenapadá.

Držíme palce a tlapky, ať Vám to chlupacení přejde
  |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Raika 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 25. 5. 2009 12:29:50 |   |  
				| 
 |  
				| Nekoupeme, zásadně nečešeme, nekartáčujeme, na vitamíny kašleme (tedy kočka na ně kašle, jsou v kategorii nepoživatelné). No a chlupy máme taky a tak je odstraňujeme. A když to nestíháme, tak se tváříme, že je to ozdoba..  _________________
 Raika + Mína + Kira + Denny
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| beta.1 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 25. 5. 2009 12:40:45 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Raika napsal: |  	  | Nekoupeme, zásadně nečešeme, nekartáčujeme, na vitamíny kašleme (tedy kočka na ně kašle, jsou v kategorii nepoživatelné). No a chlupy máme taky a tak je odstraňujeme. A když to nestíháme, tak se tváříme, že je to ozdoba..  | 

Tak to je dobrý nápad,kašlu na věčné luxování!!!!Budu se také tvářit,že je to ozdoba

BBMM
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| BaraV 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 25. 5. 2009 16:33:59 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | mistle napsal: |  	  | A nemůže to být například tím, že už je na Vaši kočenku těch vitamínků už moc? Ono je takové zaběhnuté, že vitamíny jsou prostě zdravé a prospěšné, ale podle mě čeho je moc, toho je příliš. Možná zkuste nějaký z vitamínů z jejího jídelníčku odstranit. 
 Možná i to přílišné vyčesávání a koupání její kůži dráždí a to má pak za výsledek ještě větší vypadávání chlupů. Jinak už mě nic jiného nenapadá.

Držíme palce a tlapky, ať Vám to chlupacení přejde
  | 

nebojte tak žhavý to u nás taky není - ted například jen krmíme bez kdovíjakých vitamínů - koupali jsme s velkýma kočičíma kecama asi po 2 měsících, jinak koupem hodně mááálo - jsme krátkosrstý
  ale bohužel každý chloupek je barevná jehlička s tickingovým proužkem. Dle předchozích rad - asi půjdem taky dohola      |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Skubynka 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 26. 5. 2009 15:24:34 |   |  
				| 
 |  
				| My jsme krátkosrstí a tak lehce vyčesávámé.Ale to je fakt skvělý nápad od  dneška se budem taky tvářit ,že je to ozdoba a neuklízíme. |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Betty 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 26. 5. 2009 19:14:39 |   |  
				| 
 |  
				| Tak jsem se v tomto tématu dozvěděla dvě veledůležité věci jak na chlupy: 
 1. pořiďte si Sphynxe

2. tvařte se, že chlupy jsou ozdoba

Obě rady jsou super

Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila.       Mark Twain
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| Alamka 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 19. 6. 2009 12:57:03 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Cookie napsal: |  	  | koupali jsme s velkýma kočičíma kecama asi po 2 měsících, jinak koupem hodně mááálo - jsme krátkosrstý | 
 Nekoupeme vůbec
  Taky jsme krátkosrstí  Fascinuje mě, že kocour VONÍ. Při jeho vydatné péči o srst - pořád se čistí a uhlazuje - bych možná i čekala, že se nějak ze slin projeví "pach" konzumované potravy, ale není to tak. Kocour prostě voní příjemnou vůní teplé čisté srsti. No ale samozřejmě taky pelichá ...
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Iva Goli Anonymní

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 19. 6. 2009 17:06:13 |   |  
				| 
 |  
				| My sme tu niektorí veľmi chlpatí aj ľudia - nechcite vedieť, čo dá práce zbaviť kúpelňu všetkých vlasov už len po týždni neupratovania:))))) |  | 

|  | Odpovědět | 

|  | 

|  |